Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Kazım kuru55 Xlc varken ve oda bu fiyattayken bunu almaya gerek yok. Ayrıca xlc'nin nerdeyse 2 katı ağır..

• Beğen
Tepkiler: Kazım kuru55
Arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var, aliexpress ten alışveriş yapıcam ama adresi kabul etmiyor kendime göre İngilizce yazıyorum ama yine olmuyor ne yapmalıyım?

@Emin ak kendime göre ingilizce? :) Türkçe karakter kullanmayın demek o :) Adresinizi ingilizce yazarsanız takılır bir yerde gelmez size

Specialized sirrus sport sedona giant escape air derken bugün tasarım ve donanımı daha cazip geldiği için carraro sportive 330 siparişi vererek aranıza katıldım.

@anotherbrick

Merhaba,

hayırlı olsun bisikletiniz, kazasız belasız keyifli sürüşler. Bisikletinizle ilgili detayları (model yılı, nereden ve ne kadara aldığınız gibi bilgileri vs.) paylaşırsanız karar verme aşamasında olan arkadaşlar için faydalı olacaktır, harika bir bisiklet 330, donanım çok iyi. Fotoğrafları da bekleriz artık, gözümüz şenlensin, selamlar.

@ÖmerMurat teşekkür ederim. 2016 model Amasya Merzifon Carraro bayiinden 1800 TL ye aldım. Motosikletimi bugün sattım ve hemen siparişi geçtim. Muhtemelen Çarşamba günü elimde olur. Açıkçası çok fazla kullanıcı yorumu bulamadım bu bisikletle alakalı ama tasarımı aldırdı diyebilirim. Donanımı da tatmin edici olunca pek düşünmedim.

@anotherbrick
Hayırlı Olsun. İyi günlerde kullanın.

Öncelikle merhabalar. Bisiklet konusunda çok deneyimli olduğum söylenemez. Carraro sportive 224 almayı düşünüyorum. Denizli'de yaşıyorum satın alacağım yer önerecek olan var mı ? Almayı düşündüğüm sportive 224 için de bir şeyler söylerseniz çok sevinirim.

@Civelengo
Başlangıç olarak iyidir. Sorun yaşayan yok sayılır. Kadro konusuna dikkat edin.

ben 2 hafta önce 224 aldım memnunum.

@directedby
Hayırlı Olsun Bisikletiniz. İyi günlerde kullanın.

• Beğen
Tepkiler: directedby
Arkadaşlar bir soru!

Aşağıdaki fotoğrafa bakınız, 2 suluk takabilmişim:

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/20151203-eos-m-img_1260-jpg.65974/

Daha sonra arkadaki suluk kafesi vidalarına bir de lastik pompası vidaladım (fotoğrafta net anlaşılmıyor, her şey siyah), aşağıya bakınız ahan da sadece 1 tane suluk takabilmişim :(
(Önceki ve yeni suluklar 1:1 aynı ölçüde)

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/mycs227-jpg.65263/

Sebebini söyleyeyim (Aşağıdaki Şekle Bakınız): Lastik pompası vidalı tutamaç aparatının yarattığı bir kaç mm'lik kalınlık, arkadaki suluk kafesinin bir o kadar mm ileride durmasına (A), böylelikle arkadaki<->öndeki suluk kafesi alt bölümde iyice birbirine giriyor (B) ve sulukların tabanları birbirini engellemesine neden oluyor, böylelikle sadece 1 suluk takılabiliyor. Suluklar da Elite 'in Alu termoslu sulukları (Secia) , öyle harcialem kenara ayırmak isteyeceğim türden değil. Zefal 'in cirtli hava pompası tutucularından var bende ama estetiği kötü etkiliyor, teferruatı gereksiz artırıyor. Lastik pompasını öndeki suluk kafesi vidalarına takmayı denedim, aynı sonuç çıktı, değişen bir şey olmadı :(

Girift.jpg
Çözümü bence yukarıdaki şekilde (C) oku ile gösterdiğim, öndeki suluğun bir miktar ileri kayması! Ancak mevcut suluk kafeslerim ile bu mümkün değil!
Suluk kafeslerimi pek sevmiyorum (XLC, metal), metal olan mataraların gövdesinde zarara yol açma kapasitesi var değişebilirim.
Carraro Sportive 'de bunu yaşamış ve çözmüş, herhangi bir ürün/çözüm önerisi olan var ise memnun olurum.

Selamlar...

@Civelengo
Merhabalar. Bende bir hafta oldu alali 230 modelini aldim denizliden. Onerebilecegim iki yer var biri nasip bisiklet (forumun asagisinda kaliyor), digeri accell bisiklet

• Beğen
Tepkiler: yasinu
Arkadaslar sportive 323 nasildir kullanan var mi beni bilgilendirir misiniz.

@orhun21
230'dan memnuniyetiniz nasıl? Sizin kadro boyu neydi?

@onur mutlu
Patlak fotoğraflarını bekliyoruz :) Zırhlı lastik nasıl patlatılır konulu :)

@Musa_06-18
230 umun kadro boyu 50 ...gayet memnunum fakat lastiklerden sürekli bir ses geliyor sanırım michelin yumuşak hamurlu olduğu için...85 psı yani yaklaşık 6 bar hava basılı olmasına rağmen...patlak lastik için resim çekemiycem üzgünüm onardım çünkü :) yanlız patladığı anı çok iyi biliyorum çünkü üzeinden geçtiğimde batan her neyse lastiğe girip çıkma sesini çok net duydum ;)

• Beğen
Tepkiler: musaataseven
Arkadaşlar merhaba..2 hafta sonra eşimin doğum günü..bisiklet kullanmayı çok seviyor..ona hediye olarak carraro sportive 225 almak istiyorum..en uygun 1377 tl. ye buldum..sizce fiyat uygun mu?..ayrıca 11 aylık kızımız var eşim arkaya çocuk koltuğu alıp onunla gezmek ister bunu biliyorum..bunu nasıl yapabilirim? bu bisiklete uygun aparat nedir nasıl monte edebilirim? extra bir şey takmam gerekir mi bisiklete? son olarak eşimin boyu 1.60 cm. ama bazen bende bisikleti kullanacağım böyle bir durumda uygun kadro boyu sizce ne olmalı? bide bu kadro boyu sabit mi yani boya göre sonradan değiştirilemeyen bir şey sanırım o yüzden genel bir standart boyu yok mu bunun? biraz çok oldu sorum ama yeni girince bir işe her şeyi öğrenmek yanlış yapmak istemiyorsun..şimdiden teşekkürler..

Geri