Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@yahya09

Teşekkür ederim bende erdoğanlar bisiklete bakmıştım..kadro boyu sadece 51 görünüyor şuanda oyüzden umarım 46 vardır ellerinde..birde carraro 225 in rengi daha hoşuma gitti eşime alacağım için bayana daha uygun gibi karar veremiyorum 225 alsam daha sonra üzülür müyüm acaba? 225 i en ucuz internet te 1377 tl ye buldum daha düşük bulabilir miyim bilmiyorum..burada sirkeci bisikletçilerin de daha yüksek söylüyorlar..sonuçta aynı fiyata bir renk için 227 varken 225 almak ta düşündürüyor ama renkte önemli sonuçta kafam çok karışık çok :)..fotolarını bekliyorum karar vermemi kolaylaştırır umarım tabi erdoğanlarda stok bitmezse :)

Scudo
@namredips Bostancıya yakınsanız Bisikletevim'e de bakın...ordan da indirimli fiyat alabilirsiniz...

@namredips Merhaba, bir önceki sayfada sizin mesajlarınızın birinin üstünde bir mesaj var ve bir arkadaş 2016 model CS 225'i 1250 TL'ye almış, hatta 50 TL'de bonus kazandığı için 1200 TL diyelim, üstelik 9 taksitle almış, mesela o arkadaşa sorsanız da aynı bayii de varsa siz de alsanız daha ucuza almış olmaz mısınız. Sonuçta internet üzerinden alacağınız için zaten kargolanıp size gelecek bisiklet. Hatta belki arkadaşın evine yakındır, bayii tanıyordur falan, yardımcı bile olur belki size, selamlar.

@televole2

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için..Canlı olarak 225 in rengini gördüm çok beğendim..227 canlı olarak görmedim ama 225 in rengi daha hoşuma gidiyor bayana da daha uygun gibi..ama daha öncede yazdığım gibi hemen hemen aynı fiyatta ikisi de, sonuçta eşim için 225 yeterli belki de fazla bile (bisiklet kullanmayı çok seviyor ama istanbul da bunu yapabileceği pek fazla yer yok, kışın zaten kullanamayacak yani çoğu zaman evde yatacak ama bende bu tarz şeyleri araştırdığım zaman alabileceğimin en iyisini almak istiyorum dayanamıyorum :) )ama şimdi 227 dururken 225 almak sonradan canımı sıkar mı? işte bu kafamı çok karıştırıyor..eminim 225 in rengini daha çok beğenecektir ama işte :kötü:?? Bi de bu yazıların sticker olması problem edilecek birşey mi sizce? Bilmiyorum çoğu marka sticker mı kullanıyor yoksa üzerine baskı mı kullanıyor sonuçta soyulunca kötü bir görüntü ona ne yapılabilir daha sonra? Teşekkürler

@ÖmerMurat

Teşekkür ederim ÖmerMurat sorucam..

@EnDy05-55

Merhaba EnDy05-55 bende cr 225 bakıyorum ama sizin aldığınız fiyata bulamadım..Siz nerede buldunuz acaba? Yardımcı olabilirseniz sevinirim..

@onuraacar

Karşıda bayrampaşadayım malesef ama netten baktım bisikletevim sitesine eğer orasıysa cr 225 e 1200 dolar yazıyor..acaba yanlış mı yazmışlar hep dolar üstünden satış yapılmış..

@namredips yok yanlış yazmıslar.... zaten liste satıs fiyatı 1460 tl sanırım...uzerınde yazmazlar...

@onuraacar

Doğru fiyatı arayıp soracağız ozaman..teşekkürler

@desmond1907

Hayırlı olsun, kazasız belasız binersiniz inşallah..Hangi renk aldınız acaba? resim paylaşma şansınız var mı?

Ben carraro 227 de bu rengi çok beğeniyorum aynısı cr 225 te de var ama hiçbir yerde bulamıyorum..İçinizde bu renkte cr 227 si olan var mı acaba?

Dosyalar

• carraro 227.jpg
    carraro 227.jpg
    68,9 KB · Okunma: 45
Bu renkte aldım en kısa zamanda resim çekip atacağım.Renk olarak aynı gibi duruyo ama resimde biraz farklılıklar var gibi resim atınca bakarız hocam.

@desmond1907

Teşekkürler..

Arkadaşlar daha önce söylemiştim..bugün saraçhaneye gidip bide oraya bakıcam son olarak..Kadro boyu 46 önermişti arkadaşlar..Eşimin boyu 160 kendisi bayan olsa da bayan bisikleti kullanmak istemiyor o yüzden erkek bisikleti alacağım bu onun için ilerde bir sorun doğurur mu sizce? bazıları gibi sonradan keşke bayan bisikleti alsaydın der mi bana? Çünkü bu kadro boyları bisikletten bisiklete fark ediyor sanırım (dağ bisikleti,şehir bisikleti..gibi)..şimdi 1.60 boy için carraro 225 yada 227 de uygun olan kadro boyu 46 mıdır diyorsunuz? Bunların 47 si yada 48 i yok mu? Arada bende kullanacağım boyum 1.78 o yüzden soruyorum..teşekkürler

@namredips Eger imkan varsa eşinizle beraber görüp deneyerek almaniz sizin için daha iyi olur..normalde eşinize 43cm lady kadro olur..46 kadroda sıkıntı yaşayabilir..erkek modellerinde kadro boyu olarak 46~51~54 cm var..kendiniz için 46 cm kadro rahat olur diye düşünüyorum..

@Scherwin hocam saygılar..spd pedalları kullanmaya devam ediyormusunuz..performansa etkisi nasıl acaba..bugun benim 224 ile 30 km sürdüm 24 ortalama ile..
Programa göre %16 yokus yukarı %63 düz %21 yokus assa..spd pedalim olsa nasil olurdu performansım merak ediyorum..

• Beğen
Tepkiler: Scherwin
@desmond1907

Tekrar hayırlı olsun güzel renk..az önce saraçhaneden geldim emre bisiklette aynı sizinkinin renginden..benim paylaştığım resimle aynı değil ama görünce hoşuma gitti..adamlar bisiklet üstüne 1737 tl etiket koymuşlar bana 1500 tl peşin olur dedi..kırmızı beğenmediğim için gittim..kendileri carraronun ana bayiimiş..başka bi dükkana daha uğradım o hiç indirim yapmadı diyebilirim ister ister alma modundaydı..ama emre bisikletteki çalışan gayet ilgiliydi bilgide verdi tekrar gittiğimde biraz daha fiyat düşürebilirim gibi geliyor..tekrar hayırlı olsun..

tekrar merhabalar.bisiklet elime ulasti.fakat bugun goturemedim servise yarin veyahut yarindan sonra goturecegim.yeni specialized im :) şaka şaka.icersinde cs 227 var [emoji4] [emoji4] .sanirim eski kolisi yipranmis degistirdiler.bayagi sabirsizim bir an once surmek istiyorum.

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160427/4c1d2a873b0a8d4087f9eaf910d42de6.jpg

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Scherwin
@namredips tesekkurler hocam, ben alirken de uzerinde bu senenin fiyati olan 1737 lira yaziyordu ama aldigim bisiklet 2015 model ve erdoganlar bisiklette satisi 1485 lira olmasi lazim, internette fiyatlara baktim dedim butcem de maksimum 1500 TL oldugunu belirttim satici iskonto yapariz dedi kredi kartine 5 taksitle aldim biraz arastirmayla fiyati biraz daha kirabilirsiniz.bisikletin yaninda hediye olarak uzerindeki kilit ve suluk kafesini verdi.

@sivribey

Merhaba @sivribey ,
Aldığım ilk günkü heyecan ile kullanmaya devam ediyorum ;)
11 Ekim 2015 'de bir mesaj yazmışım -> MESAJ
Aradan 6,5 ay geçmiş, her satırı ile bugün aynı fikirdeyim. Sorduğunuz performansa yönelik sorunun cevabını korkarım kimse yanıtlayamayabilir, ama genel olarak %20-%30 arası performans artışından söz ediliyor. Bundan düşük olmadığına kesinlikle inanıyorum.
Selamlar...

• Beğen
Tepkiler: sivribey
arkadaşlar nasıl oluyor da 2016 model bisikletler katalog fiyatlarından daha aşağı alınıyor bisikletçiler % kaç indirim uygulayabiliyorlar iskonto dan mı düşüyorlar hadi eski modeller tamamda 2016 modelleri nasıl farklılık gösteriyor.

@desmond1907

Benimkide 2015 model..ztn bu renk geçen senenin rengi lastiklerde michlen..bu yılın renkleri kırmızı ve yeşil..sırf bu renk hoşuma gittiği için oradan alacağım..bana 1500 tl peşin dedi enazından 1500 tl takside çevirmek istiorum..bu arada süprizin anlamı kalmadı bizim hanım anladı ilk başta nerede kullanacağım okdr para verilirmi dedi (hakkını verememekten korkuyor) bende boğaza ineriz orda kullanırsın olmadı belgradda bisiklet parkurunda kullanırsın hiç olmadı sitenin içinde kullanırsın dedim..sonrada bir ayakkabıya 300-400 tl.veriyorsun dedim ikna oldu aslında oda istiyor biliormda benim kendini ikna etmemi istiyordu bende ettim

beyler kafam çok karışık bi tavsiye verebilirmisiniz. 3 bisiklet var hangisini seçeceğimi bilmiyorum . ilk başlangıç için bu arada.
1.(link)
2.(link)
3.(link)

@desmond1907
Hayırlı Olsun. İyi günlerde kullanın.

• Beğen
Tepkiler: mtnbzbs
Geri