Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@yahya09 Böyle denedin mi bu şekilde hiç oynamıyor.

Dosyalar

• IMG-20160608-WA0002.jpg
    IMG-20160608-WA0002.jpg
    41,4 KB · Okunma: 70
  • Beğen
Tepkiler: Emin ak ve yahya09
Scudo
@kursatihtilali
Hatırladığım!
Aynı ölçüde 2 tane alien anahtarı karşılıklı sokup, zıt yönde çevirince sökebilir/sıkıştırabilirsiniz...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: kursatihtilali
@sspl
hocam bu sekilde dediginiz pek anlamadim fotodan.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@kursatihtilali gidonu yükseltmek derken açılı gidon boğazını açısını mı ayarlayacaksınız, yoksa ek bir gidon yükseltici aparat mı takacaksınız? Eğer ikinci sorduğumu yapacak iseniz gidonun üst tarafındaki kapağı kaldırın oradan da alyen anahtar ile de gevşetmeniz gerekiyor.

@yahya09 bak alttaki şerit alt boruya bağlı fotoğrafı iyi incele

@kursatihtilali diğeri vidalı değil söktüğünüz vida onu tutuyor o vida yuvası gibi alyanı takıp çevirmek yerine dışa çekmeye çalışın. İllaki yardım alırsınız forumda kullanıcılar bildiği kadar yardım ediyor genelde. panik yapmayıp biraz daha sabırlı şekilde beklemeyi deneyin

@sspl
bendeki zaten alt boruya bagli hocam

@yahya09 e nasıl oynuyor o zaman? Fotoğrafı attığım şekildeki gibi bendeki oynama yapmıyor.

@sspl
bende anlamadim ki yanliz bendekinin modeli biraz farkli ondan olabilir belki.şimdi yeni çanta bakiyorum hepside pahali varmi onerebileceginiz birsey şu ucgen olanlara bakiyorum ama

@yahya09 modeli farklı olsada sistemleri çok farklı değil, neyse. ben heybe tipi olanları seviyorum onlar daha mantıklı. Üçgen kullandım çok sevmedim ben.

bahsettiğim tip:
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20150528/048f62e713092df61ad6646b25097d19.jpg

@sspl
bunlar hoşuma gittide kadroyu kapatiyor ozellikle c ve a yazisini diye pek tutmadim ama hala kararsizim

Merhaba arkadaşlar

arka bagaj çok mu arkaya monte edilmiş?

Ben yapmadım, aldığım yerdeki eleman da baya uğraştı falan monte ederken

Dosyalar

• 20160606_225206.jpg
    20160606_225206.jpg
    75,5 KB · Okunma: 66
@Huso_ hangi fotoğraftan bahsediyorsunuz? ona göre cevaplayayım

@mutevaziadam bagaj disk uyumlu değil gibi geldi bana belki ondan çok uğraşmıştır. başka açılardan fotoğraf atarsanız daha sağlıklı yorum yapılabilir.

@Huso_ internetten bulunan bir fotoğraf o. o tip çantaları kastederek koyuldu oraya

@Scherwin

Bunu deneyecegim tesekkur ederim cevaplar icin.

Bende gidon acisini ayarlamaya calisken diger arkadas gibi alyanlardan birini gevsetemedim hatta yalama oldu. Onu nasil ordan cikaracagim ve yenisini nasil temin edebilecegim konusunda yardim rica ediyorum

Geri