Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Arkadaşlar, Kask,(Ked) Ön-Arka aydınlatıcı(Moon Meteor250 - Lx70) ve Gözlük aksesuarlarımda elime ulaştı. Forumda fikirleri ile aksesuar almamızda yardımcı olan bilgi veren herkese teşekkürler :harika:

Scudo
@Emre Akçay cevabınız için teşekkür ederim.
Önce ki mesajlarınız da, 49 aldığınızı ve bunun eski kadrolara göre 51 e denk geldiğini yazmışsınız.Sizin bisikletiniz sanırım 2016 model dir. 2017 ler ile kadro boy farkı yoktur sanırım

Carraro sportive 224 ile bugün araniza katildim..bu yol arkadaşı bir başka..

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: herzelaid
@Ersz45
Hayırlı olsun kardeşim

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyvallah reeee daha güzelleri senin olsun..inşallah seneye yukseltecez..

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Musa_06-18 hocam peki 227'nin fiyatının üstüne 600tl daha koyup 230 almaya değer mi? Yoksa 227 mi tavsiye edersiniz?

Bende bugün 227 ile sizden biri oldum.:) Yarın akşamüstü bir kaç fotoğraf paylaşırım.:D

• Beğen
Tepkiler: WWL
Arkadaslar bir kac bisiketinizin fotosunu atinda senlensin buralar biraz :)

Dosyalar

• IMG_0337.JPG
    IMG_0337.JPG
    124,5 KB · Okunma: 57
  • Beğen
Tepkiler: WWL
@Rainbow1442

Sanirim fazla tutulmadi o renk

@Rainbow1442
Hocam bence o renkte guzel alinabilir neden olmasin ben sahilde cokgordum ama tabi koyu olan rengi fazlasiyla gordum

En baştan beri siyah-sarı hevesindeydim çok kararsız kaldım. Boyunuzu ve kadronuzu oğrenebilirmiyim?

Benim boy 1.75 kadro 48 bu sekil aldim

Bende yaklaşık 2 hafta önce 225 alarak araniza katıldım. 2017 model 45cm siyah yeşil renk. Hepsiburada 1300 e aldım. Kendim kurdum bugün ilk turu yaptım güzel bir bisiklet düz yolda akıyor gidiyor. Çok ağır değil 6. Kata omuza alıp rahat çıkarıyorum indiriyorum. Henüz ekipman almadım almak ıstediğim şeyler var yavaş yavaş tamamlamayı düşünüyorum. Birde lastikleri biraz kalın modelle değiştirmek nasıl olur stabilize yollarda da kullanıyorum.

@ismeyu kadro boyları 46(S) 51(M) 56(L) diye biliyordum ama ben mi yanlış biliyorum?

Bende 225 var alırken sitede 46cm yazıyodu fakat kadro üzerinde 45cm yazıyor. Boyum 1.70

Herkese merhaba,
2015 model 321 mi tercih etmeliyim yoksa 2016 model 323 mu?

Geri