Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@BOZTÜRK doğrudur bülent bey artısı var eksigi yok kilo bakımından :) ama güzel bisiklet.

@Amor16 hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. Ne kadara aldınız ? Ben 225'in sıfır ürün 2016 modelini 1.150 TL'ye buldum. 2016 modelleriyle 2017 modelleri arasında çok fark var mı acaba ?

• Beğen
Tepkiler: Emregungor1905
@Özgür altınsoy
@Özgür altınsoy

Sıfır bisiklet büyük ihtimalle vites ayarı sıkıntılı. Ya bir tamirciye ayarlatabilir ya da biraz araştırma ile kendin ayarlayabilirsin.
Jantın da akortu bozuk olabiliyor veya ilk defa biraz kullanınca ayar isteyebiliyor, benimkinde de olmuştu. 20 gün kullandıktan sonra ilk bakıma götürdüğümde akort ayarı da yapılmıştı ve bir yıl oldu ayar gerektirmedi jant. Güle güle kullanın.

İyi günler arkadaşlar ben de 53 kadro 2.el carraro 224 alarak aranıza katıldım.Vites ayarlarını yaptırıp yağını da tazeleyince bisiklet gayet güzel oldu.Kronometre yok henüz ama Çapadan çıkıp kazlıçeşme,Eminönü,karaköy,kabataş,fener,Çarşamba,karagümrükte 5 saat civarı turladım.Malum yerler ağrımasa daha da sürecektim ama dayanamadım.:)Kask,tayt,kronometreyi de alınca çok daha güzel olacak :)

Dosyalar

• carraro.jpg
    carraro.jpg
    180,6 KB · Okunma: 45
[emoji111] Yeni yol arkadaşım[emoji111]
fb8fd183ad40f3c078cbdc705399cc0c.jpg

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@mdBurak hocam jelli kılıf deneyebilirsiniz. Her zaman tayt giymenize gerek kalmaz.

@muhammetcelik hocam ben 1450 liraya yaninda hediyeler ile aldım ankaradan kapida ödeme şeklinde. içinden çikan kupon ile de montajini filan yaptırdım.

aradaki fark ön vites SHIMANO TOURNEY TY510 den tx51 olmuş ve frenler m315 den m355 olmuş farklı bir şeymi bilmiyorum ama 1,150 bulsam ben 2016 alırdım.

ben mossobisiklet.net den aldim ankara yeni motor mu ne mağazasının adi ankaradaymişsin gidip daha güzelde pazarlık yapabilirsin kargo üçreti olmayacak çünkü

@bogacerel
Teşekkür ederim [emoji4]

Herkese merhaba. Araniza yeni katildim kismetse yarin bisikletimi aliyorum. Yarimci olabilirmisiniz. 1.72 boyum var. Bacak boyumu olctum 83 cm. Kilom 105. Gunde 8 km ise gidis 8 donus 16 km surmek ve spor olsun diye bisiklet aramaktayim.Aklimda bianchi touring 313 vardi bisikletciye gittim.internette 800 tlye vardi. Carroro 224 elinde gecen seneki model oldugunu belirtti ve karta 5 taksit 1000 Tl ye birakmakta. Bisiklet 51 cm bana uygunmudur ? Alsam mi almasammi karar veremedim. Yardimci olursaniz cok makbule gecer.

Bacak boyunuz 51 cm uygun görünüyor
Deneyin kendiniz karar verin

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fiyatta iyi görünüyor alırsanız hayırlı olsun

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fiyat çok iyi kaçırma bilseydim ordan alirdim.

@yusufkaraca
Evet haklısınız düşününce taytı alsam bile pek giymem gibi geliyor.Jelli kılıf alacağım teşekkürler :)

@bogacerel
Size de hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın. :)

@Özgür altınsoy
Şimdi gördüm mesajınızı,vites ayarlarını yaptırın hocam.Kendim yapmasını bilmediğim için bisikletciye götürdüm.Vites geçişleri çok değişiyor. Kendine gelir bisiklet.

• Beğen
Tepkiler: bogacerel
Arkadaslar ben de bugun carraro sportive 227 alarak araniza katildim.

2015 model ikinci el bisiklet...

Soyle hafif bir gezinti yaptim. Cok uzun surefir kullanmiyordum bisiklet. Bisiklet kullanmak gercektwn buyuk zevkmis hatirladim...

Arkadaslar

Bakim icin ne onerirsiniz. Hangi bakim ve koruma yaglarini...

Arkadaslar cok kafam karisik bir sürü marka var merida carraro mosso salcano lapierre whistle ghost kron vb yardimci olur musunuz

@Emregungor1905 hocam once

butcenizi belirleyin. Her marka degisik modelleri var.

Sonra bisikleti kullanim amacinizi yazin. Ne tur bisiklet istiyorsunu ne amaci ile kulanacaksiniz.

Sonra kullanacaginiz yollari goz onunde bulundurun. Duz mason mu yokaa ayarli mason mu karar verin?

Salcano carraro hepsi guzel bisikletler.

Geri