Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Herkese Merhaba.
Bende Carraro sportive 227 - 2017 model antrasit/gri rengini satın almış bulunmaktayım.Boyum 1.78 cm dir.Bisiklet 45 cm kadro boyudur,metre ile ölçtüğümde kadro 46 cm geliyor:kyfmyrn:
Aksesuar olarakta:2 adet iç lastik,yama seti,Zefal fc01 mini pompa,btwin count 8 sayaç,btwin alyan seti,xlc allen sıkmalı barendli jelli elcik,btwin matara kafesi-matara,btwin 520 kadro çantası aldım.

Öncelikle almam gerek kask ve kilid için karar vermiş olduğum modeller de,decathlon mağaza stoklarında olmadığı için bugün satın alamadım.Farklı modellere bakıp ilk önce bunları alacağım.Aydınlatma olarak da seçenek çok olduğu için,biraz araştırıp yurtiçi ya da yurtdışı alış veriş sitelerinden satın almayı düşünüyorum.

kadro.jpg bu tabloda ki şehir bisikleti bölümü,benim aldığım bisiklete göre doğru olduğunu düşünüyorum.

Scudo
@Mert-41
2000 kadar yolu var şehir bisikleti işimi görür ama cok araştırdım 1 aydır sürekli kafam milyon oldu

• Beğen
Tepkiler: kaluygar
@mdBurak saolun tekrardan direk aldıgım yere götürmeyi düşünüyorum eline alet edevat alıpta bisikletçiyim diye geçinen çok oluyo sakata gelmeyelim

2016 Model Carraro Sportive 225 ( Sıfır Ürün ) Peşin Fiyatı 1.150 TL Sizce Nasıl ?

@muhammetcelik
Güle güle kullanın. Bende de 225 var çok memnunum. Kazasız sürüşler.....

Send by my note 4...

Boyum 1.73-1.75 civarı, kilom 87. Alacağım bisikletin kadro boyu 46 uygun mudur ?

Arkadaşlar merhaba bende sportive 227 almayı düşünüyorum bayiye gittim dün bir adet beğendiğim bir kask 120 lira bir adet jel oturak kılıfıyla birlikte 1800 lira fiyat verdi biraz pazarlık ettim. Aynı bayi aynı yan ürünlerle sportive 230 modeline 2500 lira fiyat verdi. İki model arasında çok fark var mıdır hangisini önerirsiniz. Bu fiyatlar iyi mi

@Alperen1068 hocam ben dun ikinci el aldim 227 yi 1200 tl yaklasik 1.5 senelik bisiklet. Sifiri 1775 tl. Deneme sansim olmadi cik fazla. 15 sene sonra bisiklet surmenin mutlulugunu yasadim. Guzel duygu idi.
227 ve 225 kullanicilari cok memnunlar arastirmalarim bunu gosterdi.

Satin aldigim kisi de memnun idi.

Alirken cok da incelemedim. Ustun koru baktim. Aldim. Oyle gozuken bir sey yok idi. Butcem 1000 tl idi. Yasadigim yerde asfalt yollar cok iyi olmadigim icin on tekeri amortisorsuz almak istemedim.

@muhammetcelik
Bence iyi fiyat. Sonucta sifir urunse sorun olmamasi lazim. Cok fazla donanim degismemis olmasi lazim...

@Kağan Emiroğlu
Tesekkur ederim. Deneyimlerim umarim buradan paylasirim.

Boyum 1.73-1.75 civarı, kilom 87, bacak içi 80cm. Alacağım bisikletin kadro boyu 46 uygun mudur ?

Arkadaslar carraro 224 2017 model aldim ancak renginden mutevellit bir memnuniyetsizligim var ve degistirmek istiyorum bisiklet konusunda da ehil degilim bu sebepten bilge arkadaslardan cevap bekliyorum eski kadro 224-225 mi 2017 224 yada 225 mi tavsiye edersiniz buarada iki modelin disk fren haricinde bir farki var mi

@1dost çok teşekkür ederim üstadım sağolun. Peki son bir sorum daha olacaktı sizlere. Carraro Sportive 224 ( 2017 Model ) mi ? Yoksa Carraro Sportive 225 ( 2016 Model ) mi ? Her ikiside peşin fiyatı 1100-1150 TL

1090 224 aldim memnunum disk fren icin o kadar paraya gerek yok bence..v fren gayet basarili bakimida kolay.2016 model aldim daha cok begendigim icin.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri