@flanker işin garip tarafı site üzerinde hala siparişim onaylanmış vaziyette duruyor iptal edilmemiş telefonla mesaj geldi iptal oldu diye şirket e ait telefon numarası degildi acaba parayı çarpmış olabilirlermi
Merhaba arkadaşlar. 3 4 senedir bisikletle binmiyorum tekrar başlamak için ikinci el carraro 225 bakıyorum. Boyum 176 bacak içi 80 kilo 73. Benim için ideal kadro boyu nedir carraro 225 de.
Merhaba arkadaşlar Carraro Sportive 321 almak istiyorum. Boy 1.83 kilo 65 kadro boylarından anlamıyorum. Bana uygun mudur bu bisiklet ? Birde Eskişehirde nerden alabilirim en uygun ? Teşekkürler şimdiden.
@flanker parayı geri iade etmişler ama aynı ışığı başka yerde bulamıyorum valla şaka gibi ya gitti güzelim ışık ay sonunda tekrar stoklara gelcekmiş buda aynı km cihazında oldugu gibi toplu çıkacak para
@KüFürbaz Haydo hayırlısı olsun hocam başka bir ışıkta işinizi görür kişisel fikrim @alçekadam sakaryada olduğunuzu görüyorum burdan ankarada vardır yüksek ihtimal ama sakaryadan ankaraya gidip almak ne kadar mantıklıdır bilmem, bayileri telefon ile arayıp sorabilirsiniz
@flanker biliyom ama o ışığı çok sevdim aynı km cihazı gibi onu da ay sonuna kadar beklicem sanırım ön far için knog road 3 mü alsam yoksa moon meteor 250 mi kararsız kaldım madem para cepte kaldı değerlendirmek lazım nasılsa ay sonuna kadar beklicez maaş yatçak onlarada öyle bayılırız artık
@flanker sağ olasın hocam bir şey sorabilir miyim 46 kadrosu. Bana ufak geldi şimdi ege turu düşünüyorum. 51 Bianchi denedim bide o gayet. İyiydi 1,76 boy var 46 da kendimi tıkışmış gibi hissettim sence. Doru karar 51 midir yol kullanıcı olsuğum için şehir. Bisikletlerinin kadro boylarını. Bilmiyorum
@alçekadam sportive 225de ayarlı gidon boğazı var, gidon zaten epey yüksek. Siz 46 cm kadroda koltuğu yükselttiniz mi? gidon seviyesinin üstüne kadar yolu var yükseltmenin. 176 boya 51 kadronun büyük gelceği kanaatindeyim. 45 cm bisikletimde koltuğumu yükselttim bisiklet üstündeyken ancak parmak ucu ile yere basabiliyorum. Bisiklet üstündeyken pedal yere en yakın konumdayken bastığında bacağınız dümdüz olmalı diye biliyorum. Bükük durmamalı. Gidonu tuttuğunuzda kolunuz ile vücudunuz arasında 45 derecelik açı olmalı diye biliyorum. Bunları dikkate alarak seçebilirsiniz bence. Ama sportive 230da ayarlı boğaz var mı bilgim yok. Eğer yoksa yukarıda yazdıklarımın faydası olabilir seçiminizde.
link faydalı olabilir: (link)
@Purify 51 cm. Sizin icin uygun olabilir. 321 guzel fitness bisikletidir. Fakat masasi sabittir. Yollariniz cik cukurluysa akort problemi yasayabilirsiniz...
Carraro Sportive 227 kullanıyorum. Vites değiştirdikten sonra pedal boşa dönüyor. Boşa dönmediğinde de süre süre giderken takır takır ses geliyor. Yanlış vites kullanımından mı kaynaklıdır bu ?
@Bicikl sanmiyorum vites ayarlarinda sorun ilabilir. Ben de 227 var...
@Purify bianchi touringi yakindan gormedim. netten incelemis idim. Oda guzel bisiklet. Fiyatlari yakin gibi birbirlerine fakat bildigim kadariyla 827 bianchi 27 vites carraro 321 21 vites. Yani carraro 327 ye bakabilirsin onun fiyati bianchi den yuksektir. Ve bildigim kadariyla bianchi ve carraro nun uretici accell bisiklet.