Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Ersz45
Bence 2017 230 rengi muhteşem ben çok beğendim.

IMG_1172.JPG @gogo94 hocam kusura bakmayın epeydir foruma giremedim %15 indirim ve 9 taksitle aldım. 2150 tl ye geldi

@alikymk hayırlı olsun nerden aldınız ? benim bisikletim de aynı renk carraro 225

@BaranGL hocam arka ışık elime ulaştı :) ama yanlış modelini almışım :D ürün özellikleri aynı fakat tek fark var şarj olma yeri benim aldığım ürünün şarj olma yeri meydanda diğerinin saklama yeri vardı :( dikkatli kullanmak zorundayım

@alikymk eyv hayırlı olsun tekrardan şimdilik otaraflara gelemiyorum ama yarın 19 mayıs vesilesiyle Gündoğdu meydanına bi sürüş yapıcam

@KüFürbaz Haydo 19 Mayıs için baya bir etkinlik düzenlenmiş. Yarın sabah Alsancak-Sahilevleri turu var, bide Bostanlı-Sasalı turu olacak yarın,cumartesi ve pazar günü saat sabah 10'da başlayacakmış Bostanlı turları. hava yağmurlu gösteriyor yarın için ama yağmazsa Konak - Sahilevleri turuna gitmeyi düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: Haydar1912
@KüFürbaz Haydo hayırlı olsun, elektrik bandı işinizi görür açık bölgeyi kapatın dilediğiniz gibi kullanın :harika:

@alikymk güzel etkinlikler ama bisiklet etkinliğine katılmayı şimdilik düşünmüyorum ben. konak meydanında yapılacak olan diğer etkinlikleri izlemeye gidecem zaten kondisyon açısından da yeterli değilim 1.5 saatte 25km sürebiliyorum şuanda.

@BaranGL hocam elektrik bandıyla saramam orayı şarj yeri çünkü :) dikkatli kullanmaktan başka çare yok :) bi enayilik yapıp kırmadığım sürece problem olacağını sanmıyorum.

@KüFürbaz Haydo yağmurlu havalarda kullanım mecburiyetin olduğunda iş görecek bir yöntem en fazla habire bant değiştirirsin :)

48 kadro sportive 224 2017 model bisiklet bulamadım İstanbul'daki bisikletçilerde. Acaba bu bir mesaj mı diyerek carraro defterini kapattım. para cepte kaldı :))

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2016 Sportive 230 kullanıcısıyım. Arazide kullanmak için 29x2.10 lastik takmak istiyorum.

Deneyen kullanan var mı?

Ön veya arkada sürtme yapar mı?

@BaranGL hocam paraya kıyarım diyosan decathlonda süper port bagajlar var ordan bakıver ayrıca özceylan bisikletten de bakabilirsin

(link)

• Beğen
Tepkiler: BaranGL
@herzelaid gidon yükseltme aparatı alabilirsin yada kelebek gidon kullanabilirsin.Eğer amaç dik sürmek ise carraro sportive serisinde dik sürmek pek mümkün değil.Çünki bisiklet kadro yapısı gereği öne yatarak sürmeyi gerektiriyor.Kısa mesafe süreceksen (yarım saat kadar ) kılıf belki iş görür ama uzun mesafede pedli tayt daha faydalı oluyor.Her ikisini de denediğim için söylüyorum.

• Beğen
Tepkiler: herzelaid
@Kazım kuru55 hocam bence alışkanlık ile alakalı ben 3 saat aralıksız bi sürüş yaptım çok hafif bi ağrı oluştu oda 5 dk dinlenince geçiyor tay veya koltuk kılıfı kullanmıyorum bisiklet üstünde nekadar vakit geçirirsen o problem zamanla geçiyo

• Beğen
Tepkiler: Kazım kuru55
Ben maksimum konforu sağlama amaçlı kullanıyorum.Çok şiddetli bir ağrı yaşamıyorum.Dediğin gibi dinlenince veya biraz ayakta sürünce bile geçebiliyor.

Bende Carroro 225 bisikletimi aldım ve bugün ilk turuma çıktım. İlk mesajımıda buraya yazmak istedim.Öncelikle şunu belirteyim doktor tavsiyesi ile bisiklet sporuna yöneldim ama 2 hafta önce bu forumu keşfetmemle resmen bisiklet sevdalısı oldum.O kadar çok faydalı bilgiler edindimki, bu siteyi kuran ve mesajları ile büyümesine katkı gösteren herkese teşekkür etmek istiyorum. Önümde koyduğum hedefler ve sonrası var. İnşallah başarılı olurum. Bugün Yen'i bisikletimle yaptığım turdan müthiş zevk almamın en büyük sebebi olan bisikletforum ailesine tekrar teşekkür ederim.

@KüFürbaz Haydo decathlondakiler baya pahalı geldi hocam
n11deki satıcıda disk uyumlu görmedim ama özceylan bisikletin sitesinde güzel modeller varmış kaydettim alıcağım zaman göz atacağım

@Cutanis hayırlı uğurlu olsun

Geri