Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@BaranGL dostum dechatlon ürünleri çoğunlukla hayal kırıklığı yaşatıyor adamlar sattığı ürünün arkasında garanti konusunda sıkıntı yok ama ürünleri tatmin edici değil bahsi geçen ürün hakkında değil genel olarak dechatlon ürünleri hakkındaki tespitim

Scudo
@zagnos genel olarak decathlon ürünlerinden memnunumda (keşfettiğim günden bu yana 1000 liraya yakın ıvır zıvır almışımdır). Bazı ürünleri piyasa fiyatlarının üstünde bazılarının kalitesiz olduğu bir gerçek ama yinede güzel ürünleri var hocam. 20 liraya eldiven almıştım o tırt çıktı baş ve işaret parmakları birleştiği yerden yırtıldı.

@BaranGL bende de tam tersi eldiven tişört polar tarzı tekstil ürünleri kaliteli onlarda sorun yaşamadım ama elektronik ve mekanik malzemelerden memnun kalmadım hep beklentimin altında kaldı

@BaranGL hocam decathlon a km cihazı gelmişti benim alacak oldugum allahtan sipariş verdim 5 saat içinde bitirdiler :D aç kurt gibi bekliyo adamlar allahtan hergün kontrol ediyodum pusuya yatmıştım asdhıuquwe

@BaranGL (link) aynı ürünü aratıp fiyatlarına bakabilirsin kargo dahil 115 liraya aldım diğer mağazalarda aynı ürün 170 200 tl ye satılıyo çarşamba gününe kadar elime ulaşır bide bisikletin aylık bakımı var bakalım çarşamba günü

@zagnos bi üstte link attım ama ürün kalmadı 5 saatte bitirdik :) ürünü stokta görünce hemen banka kartına para yükleyip aldım ininal kart almıştım bya işimi gördü valla

• Beğen
Tepkiler: zagnos
@KüFürbaz Haydo aylık ilk ücretsiz bakım olayını accell yetkillisi ile konuştum sanayi bakanlığı mecburiyeti kaldırmış sadece bayilerinde yaptırmayı tavsiye ediyorlarmış. ama istediğimiz yerde yaptırırsakta garanti bozulmuyormuş. Benim bisikletin bakımı geldi geçti hala yaptırmadım bi ara yaptırsam iyi olucak. Zefal pro lube yağ almam lazım zinciri temizleyip yağlayacam.

@KüFürbaz Haydo baştan savma yaparlar kendim yaparım ben temizleyip:) şu jant akordunuda kendim yapmayı öğrensem hiçbir şey için bisikletçiye gitmem :)

hiç bir bisikletçi senin bisikletine senin gösterdiğin özeni göstermez :)

@Kazım kuru55 kazım hocam çok teşekkür ederim yorumunuz için. Sanırım kadro boyu olarak Yanlış bir seçim yaptım. Boyum 1.73 ve bisikletim 51 kadro. Geçen gün arkadaşın kron tx 500ü sürdüm 20 km kadar. Daha rahat bir sürüşü vardi ve sırt ağrısı yapmadı. Onun bisikleti 46 kadro. Böyle bi çıkarım yaptım ne kadar doğru bilmiyorum ama bir ay daha Kullandıktan sonra yine devam ederse sırt ağrılarım satmak zorunda kalacağım. Teşekkürler

@BaranGL Hangi kask ı kullanıyosun ? suluk slukuk kafesi kask ve eldiven eksiğim var bide ayakkabı alcam :) ışıklara 300 lira vermek planları bozdu :D toplam 800 lira aksesuar fiyatı çıktı valla çıldıvıyorum asdasd

@KüFürbaz Haydo kaskı araştırmadan almıştım bisikletçide gördüm tipi hoşuma gitti öyle aham şaham birşey değil. Zozo marka bir kask. Yinede çıplak kafadan iyi koruyacağı kesin :)

Kask alırken belirli standartları var, o standartları sağlasın yeter. Alırken buna dikkat edin birde kafanıza tam otursun sallanmasın :) Pahalı kaskların tek numarası çok hafif olması :) yarışçı değiliz gideceğimiz yere 0.01 saniye geç gitsek birşey kaybetmeyiz.

• Beğen
Tepkiler: Kazım kuru55
Arkadaşlar merhaba. Diskten gelen sesi bisikletçiye gidince 30 saniyede halletti ancak şimdi farklı bir ses duyuyorum. Böyle hafif gıcırtı gibi ve hızlandıkça (teker dödükçe) sistematik bir şekilde geliyor. Diskten gelmedigine eminim ancak bir kısım galiba sürtme yapıyor.Sorun neerde olabilir ?

Normalde Apple Watch saatimde Strava programını ortak kullanıyorum antremanlarda. Sayaç kullanan arkadaşlar sormak istedim ayrıca bisiklete bir sayaç takmam fazlalıkmı olur acaba. Yada ufak çaplı bir sayaç yeterli olurmu?

herkese iyi günler keyifli sürüşler. Bir arkadaşımda sportive 227 alarak aranıza katıldı kendisi bisiklet forum üyesi olmadığı için sormak istediğim bir konu var. Kendisine kelebek gidon alacağız acaba gidon boğazı 31.8 mi yoksa 25.4 mü kendsine olayı sormama rağmen bilmiyorum anlamıyorum dediği için sizlere sormak istedim. Birde bu 31.8lik xlc kelebek gidon artık üretilmiyor falan mı neredeyse piyasada yok olmuş durumda

@Cutanis telefon uygulamaları yeterli oluyor sayaç tamamen keyfi daha yeni aldım atmasaydım da olurmuş dedim

• Beğen
Tepkiler: Holiganguc
Geri