Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Bence uyacaktır. Ben 50 cm alırken küçük gelir mi diye baya endişelenmiştim. Kurulum sonrası ilk sürüşte fark ettim ki oldukça heybetli bir kadro. Bana tam geldi açıkçası. 2 cm bacak boyu farkı çok fark etmeyecektir. Fakat tecrübeli arkadaşların da yorumlarını almanızı öneririm.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@Zekeriya GÜNDÜZ dostum benim bisiklette size olarak M yazıyor bende 183 boyundayım tam geliyor L olanına baktığımda ayağım yere degmıyordu

@Zekeriya GÜNDÜZ kadro farkı var mı bilgim yok hocam renk, marka yazısı farkı var ama bendekinde carraro yazısı küçük, 2016 modellerinde büyük.

Satılık Sportive 227 bisikletim var ilgilenen ulaşabilir ilan mevcut

• Beğen
Tepkiler: gguven
Merhaba ben sportive 224 almak istiyorum internette 1150 -1300 arası fiyatlar var
Bayilerde durum nasıldır fikri olan varsa yazabilirmi

1200 küsür liste fiyatları (1260 galiba), peşin falan, indirim derken 1100 küsüre alınabiliyo

@Eren_Gürbüz
15 gün önce 1290 a aldım ben.

Arkadaşlar malum yaz geliyor. Kışın yediklerimizi yakma vakti. Bende bu konuda evden işe işten eve bisikletle gitmeye karar verdim fakat bisiklet olaylarından hiç anlamam. Tavsiye edeceğinizi bir bisiklet varmı ? Kaç jant olmalı (Gerçi jant sayısının faydası ve eksisi ne onuda bilmiyorum da) hangi fren sistem olmalı ? markası ne olmalı ? vs vs vs aklımdan geçen fiyat bütçem ; 1100TL ile 1400 tl arasi olabilir, biraz zorlama da olabilir.. Sadece şehir içinde kullanacağım ve hafta sonu ilçeye giderim gezmeye(35km egirdir gölü). bu bisikletten beklediğim tek özellik ise 3-5 ayda yok vites bozuldu yok bilmem ne oldu uğraştırmasın. Başımı ağrıtmadan kullanabileceğim hafif ir şehir bisikleti tavsiyelerini bekliyorum.
Ve kullanıma göre şehir bisiklet mi almalıyım?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Buda benim CS224 üm. Alalım 2 sene oldu olacak. Yaklaşık 5 bin Km yapmışımdır, belki daha fazla. Az kahrımı çekmedi, maşallahı var.

Dosyalar

• IMG_4616.JPG
    IMG_4616.JPG
    276,7 KB · Okunma: 67
  • IMG_4618.JPG
    IMG_4618.JPG
    248,5 KB · Okunma: 67
  • Beğen
Tepkiler: bitinya_s
@Muhammedd32 dostum boy kilo ve ne kadar ciddi olduğunu da yazsarsan daha nokta atışı tavsiyeler gelebılır. doğru kullanım ve düzgün bakımda ikinci el alacağın 200 300 liralık bisikletler dahi sorun çıkartmaz ama yanlış kullanım ve bakımsızlıkla 5 bin TL verip aldığın bisiklet seni yolda bırakır. bende de bisiklet sevdası yeni başlayan bir olay geçtiğimiz ocak ayında hem kendimi görmek bu işte ne kadar kararları olduğumu görmek hemde neler gerekli neler gereksiz ( jant tipi vites sayısı fren turu vs ) yaşayarak tecrübe etmek için ucuz yollu bir bisiklet aldım kısa sürede yaşadığım tecrübelerle geçen ay 860 liraya 220 aldım ve nelerin gerekli nelerin gereksiz olduğunu kendim tecrübe ettiğim için bısıkletımden çok da memnunum size naçizane tavsiyem sen de işe ucuz yollu bir bisikletle başla ve kendi tecrübelerinle en doğru bisikleti al. Zaten bu işe bir defa bulaşınca kısa zamanda çok fazla şey öğreniyorsunuz
Not: ev iş günlük 36 km yapıyorum

• Beğen
Tepkiler: Muhammedd32
@Kazım kuru55 Schwalbe Kojak. Siyah ve mavi olarak iki rengi var. Dişlisiz, slick lastiktdir. Orta düzeyde patlak koruması var fakat bir kez bile patlamadı. Tavsiye ederim.

@ilberto hocam merhaba,

Kojak lastikleri nereden tedarik ettiniz?
Mumkun ise fiyat, link alabilirmiyim.
Bisikletinizi nice iki seneler kullanmaniz dilegiyle.

Tesekkurler.

@zagnos merhaba öncelikle , boyum 167-168ydir. Kilom ise 75 . ben ucuzu bisiklet alip baska bisiklete gecmek daha zararli oldugu için direk sifir urun alip kullanmak istiyorum 2-3 Yil. Öneriniz için şimdiden tesekkur ediyorum
Aklimda 225 model var. Bilginiz olsun.

@MalatyalıND hocam aklimda 225 model vardi onunla farki nedir acaba bilginiz varsa yazar misiniz teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: zagnos
Merhaba üstadlarım tüm üyelere bisikletleriyle keyifli ve kazasız sürüşler dilerim,daha önce ideal bike freeder disc(Mtb)kullanıcısıydım,1 hafta önce hem ağırlığı hemde daha çok şehir içinde kullandığım için şehir bisikletine geçmek istedim bisikletçimin tavsiyesiyle Carraro sportive 330 aldım ancak maşasının düz olması malum yol şartlarında,yüksek hızlarda iken bikaç kere avuç içime elciği neredeyse sapladı.Bu yüzden ya maşa değişimi yapıcam yada bisikleti yine en fazla 12,5 kg bir şehir bisikleti ile değişicem,maşa için rst ss m7t uygun görüyorum sebebi 1300 gr olmasıdır ve büyük şokları kaldırırsa benim için yeterlidir. Diğer maşaları görsellikleri ve ağırlıklarından dolayı çok düşünemiyorum ancak fikirleriniz önemli siz benim için ne önerirsiniz?Bisikletten genel manada memnun kaldım tek sıkıntı yollarımızdaki sürprizler ve düz maşa.Aslında Genelde düz yolda pedallamayı seviyorum hoplamakla ve zıplamakla işim yok,2 günde bir 20-30 km yol yapıyorum.Şimdiden teşekkürler.

@SoS Merhabalar,
Lastikleri geçen sene almıştım. Doğa bisikletin internet sitesinden. Çiftini 135 yada 140 liraya aldığımı hatırlıyorum. Hala sitesinde satıyor olabilirler bir aratır mısınız? Ama muhtemelen fiyatları dolar kurundan ötürü değişmiş olabilir. Bilgilerinize.
Geçen sene dediğim tam 1 sene oldu bu arada.

• Beğen
Tepkiler: SoS
Geri