Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@chomar sağolun hocam.normalde 829 tl yazıyordu bir indirim oldu 769 tl ye aldım.banka da bana bir puan güzelliği yaptı bu fiyata kadar indi.bu fiyata normalde salcano city fun 70 felan var onlar da bu kadar iyi değil

arkadaşlar carraro sportive 321 in ağırlıgını accel bisiklet 14.5 kg diyor sizce o kadar var mı? sanki 1-2 kg daha hafif gibi tek elimle çok rahat kaldırabiliyirum

bir de kasislerden geçerken biraz hızlı geçiyorum (13-14 km hzı tahmini) arka aktarıcıdan hoplama tarzı bir ses geliyor bu normal mı sizce?

Scudo
@OGZBLC Ben sportive 224 kullaniyorum. İlk kez şehir bisikleti aldim ve memnunum. Bende de kilitli maşa var. Ben şehirde maşayi surekli kilitli kullaniyorum. Acaba düz maşa alsam daha hagif mi olurdu diye düşünüyorum bu aralar. Carraro markasi hakkinda çok olumsuz yorum gormedim diyebilirim. Bianchi' nin düz maşa bazi modelleri var. Onlara da bakmanizi öneririm.

Sportive 121 serisi ile an itibariyle bende katıldım

20" Katlanır bisikletten 28" şehir bisikletine geçenlerdenim. Katlamalık şuanlık ihtiyacım olmadığından şimdilik Carraro 227 kullanıyorum.

P_20171018_183312_1_p.jpg

P_20171013_181301_1_p.jpg

@Yahya omer yildiz

:) o benimdir

Opel corsanın içinde Carraro 227 ve bianchi 21 vites kaltanır bisiklet bir arada :)

P_20171011_151928_1_p.jpg

• Beğen
Tepkiler: omeryildiz
Carraro candır. Sportive 330 kullanıcısıyım. bagaj ve çamurluk uygulaması ve gidonu biraz yükselterek tur bisikletine dönüstürdüm. özellikle arka dişli 11x36 olması rampalarda büyük avantaj. carraro tam bir fiyat performans ürünü. yeni hayalim yine ****Carraro CR-TWorld****

Dosyalar

• IMG_20170517_132726_198.JPG
    IMG_20170517_132726_198.JPG
    69,8 KB · Okunma: 85
  • IMG_20170520_135323.jpg
    IMG_20170520_135323.jpg
    63 KB · Okunma: 77
@erhanerdembende de 321 var gidon uygulamasi ne avantaj sagliyor nasil yaptiniz?

o dediginiz cararo ct world (yanlis yaziyorsam affedin) haftasonu ciktigimiz turda vardi cidden guzel bisiklet tam turluk

HUAWEI GRA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Turlarda eğer düz gidon ya da kelebek gidon kullaniyorsaniz yorulmamak için gidon ile selenin neredeyse aynı hizada olması gerekir. Aksi halde bileklerinize ağırlık biner ve uyuşmalar başlar. Bilekleriniz ağrır. eğer dropbar gidon kullaniyorsaniz bir tik daha aşağıda olabilir. ( Fuji Touring ya da Trek 520 gibi)

Bende bu nedenle tur öncesi yükseltme aparatı ile gidonu mu yukselttim

• Beğen
Tepkiler: Son Selim
@erhanerdemduz gidon kullaniyorum zaten alali yeni oldu.bi sure degistirmem mumkun degil.turda gidon altina parca eklemisler onu gordum sanirom ondan yapmamiz lazim.evet turdan sonra bileklerimde fena agri olustu.ama sele gidondan cok az yüksekteydi

Seleyi ideal boyuta getirdiğinden eminsen gidonla aradaki mesefeye uygun bir yükseltme aparatı ( ikinci el bile olur ) ile uygun seviyeye yukseltebilirsin. Birde barend (küçükken boynuz derdik) ile farklı tutuş pozisyonlaribdeneyerek bileklerini dinlendirebilirsin.

Zaten kelebek gidonu uzun tura cikmayacaksan çok tavsiye etmem gereksiz yük yaratir

@erhanerdemiste ideal sele ne kadar yuksekte olmali belki onu yanlis yapiyorum

+ selede otururken topuğunu pedala köy ve pedalı en aşağı seviyesine getir dizinin dümdüz olması gerek.

+Kontrol için aynı pedala ayak parmaklarının bulduğu eklemli kısımı (kilitli ayakkabilardaki kilit mekanizmasının olduğu yer) koyacaksın dizlerinin hafif bükük olması gerek. Tabi pedal yine aşağıda.

merhaba dostlar hafif yağmurlu günde sportive 321 ile hafif bir kayma yerde sürüklenme dolayısıyla yaralandım allaha şükür ucuz atlattım.bisiklet sol tarafa yatarak kaydı allahtan.bugun genel olarak vites sistemini,genel kontrol,jant tellerinden kırılan var mı diye baktım herhangi bir şey bulamadım hafif birkaç çizikten başka kontrol edilmesi gereken bir şey yapılman gerekenler nelerdir?

@Desert Fox

geçmiş olsun, sürüş esnasinda bir anormallik yoksa sorun yoktir.

Çift ayaklık taktım
P_20171029_111311_1_p.jpg

1 haftadır maşadan ses gelmeye başlayınca bugün tamirciye götürdüm. tamir edemem, bulursan değiştirelim dedi. elinde 330 dan çıkma disk uyumlu düz maşa olan var mı:rolleyes:

Güzel bisiklet iyi fiyat hayırlı uğurlu olsun

Arkadaslar SPORTİVE 330'a ön bagaj takan var mı?
Bagaj deliği yok biliyorsunuz. Uydurup da takan oldu mu merak ettim?

Carraro 220 hakkinda detay bilgi verirmisiniz.
Genel olarak yuklu olucam ayda bir kamp yapmaya gidiyorum. Arka sele ve camurluk takicam boyum 1.80 kilom 73. Arkadaslar bisikletden cok anlamiyorum yardimci olabilirmisiniz

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri