Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@eternalsun Herhangi bir şehir bisikleti öneremem maalesef. Bu konuda arastirma yapmiyorum uzun zamandir. Ancak şehir bisikleti mi ? Mtb mi ? diye sorarsan MTB öneririm.

Merhaba ,2017 model Carraro Sportive 224 bisikletim var .Ön bagaj düşünüyorum,takan var mı acaba bu modele ,kilitlenebilir ön maşası var .

@eternalsun

Paranıza göre 51 kadro yada 54 kadro Carroro sportive 227 yada 230 HD disk frenli modeller. Yada 330 v frenli. Nasıl tercih ederseniz.

Detaylı fotoğraf atabilecek 2018 model sportive 330 kullanan var mı? Donanımı çok hoşuma gitti deore xt kullanılmış. accell-carraro-sportive-330-00628.jpg

@historiyst Sportive 330'un üretimi var, 2015-2016-2017-2018

2019 için devam edecekler mi onu bilmiyorum.

(link)

sportive 321 kullancisiyim şu 330 cok yakışıklı bir makine ama cok pahali benim icin o paraya yol bisikleti daha makul geliyor

@Desert Fox Bende 2016'sı var, sonraki üretimlerde kadro tasarımı biraz farklı, renkler de öyle.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
slm arkadaşlar bende carraro sportive 225 kullanıcısı olarak aranıza yeni katıldım. çok arada kaldım ama enson bu modeli aldım umarım pişman olmam

@ASB
Yani şöyle söyleyeyim bende bilmiyorum arkadaş 2 yıldır düzgün bir şekilde kullandığını bir sorun çıkmadığını söyledi. Yani kolay kolay sorun çıkaran bir parça değil; ama çok rahat onu söyleyeyim .

• Beğen
Tepkiler: ASB
@ASB ilk önce bakım felan için tamirciye gidersin sonra kendin biraz internetten araştırıp biraz boza boza sonra tamir ede ede öğrenirsin kafaya takılacak değil,yurtdısında insanlar kendi arabalarına bakımı kendisi yapıyor bu sadece bisiklet bence yaparsın

Carraro 224 bisikletim var. 1 seneyi geçkindir kullanıyorum. Mosso legarda ve yeni aldığım mosso cavalier e göre çok çok rahat. Her bisiklette olan sele alışma süreci sonrasında aşırı rahat, uzun yol yaptık mosso legarda sahibi bir arkadaşla. Dönüşte o bitkin düştüğünde ben 70 km üstüne bir 70 daha sürecek rahatlıktaydım. 1.tercihim hız değil konfor diyen, uzun mesafe yapacağım tur yapacağım çantaları yükleneceğim diyen herkese tavsiyemdir. Kadro açısı sanırım en önemli sebebi. Yorumu üstadlara bırakıyorum..

DFCB5E75-BABF-41C9-8BEB-5A2CC71B678A.jpeg Arkadaşlar selam, aranıza yeni katıldım ama velespit geçmişim var. Yaklaşık 6 yıldır carraro sportive 225 kullanıyorum ve çok memnunum ama bir değişiklik zamanı geldi diye düşünerek bu sefer 330 almaya karar verdim. Kendi 225’im 54 kadro ama alacağım 330 model 51 kadro, boyum 178 bu şartlarda 51 kadro 330 bana uyar mı? 330 sahibi arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim, sevgiler ve saygılarımla herkese öncelikle emniyetli ve keyifli sürüşler dilerim

@Demir atlı yeniçeri 2016'sı var bende, kadro tasarımı biraz daha farklı, boyum 1.76, bisikletimin kadro boyu 51. Size de uyar diye düşünüyorum, yine de görüp denemenizde fayda var.

• Beğen
Tepkiler: dtcf31
Malatyadayım burada kalmamış maalesef görme şansı yok Konyadan gelecek, 225 te 54 kadro sele en gerideyken tam oluyor o yüzden şüpheye düşmüştüm şimdi biraz rahatladım, çok teşekkür ederim Selim kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Son Selim
Carraro 227 kullaniyorum 3 haftadir.

Bisiklet hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Bozuk yolda baya sarsiyor mu sizi de?

Geri