Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Velesbiker fıyatı ıyı gozukuyor jellımı rahat ettınızmı ben selle italia beyenmıstım fıyatı bayagı yuksek (link) bakıcam durumlara

@omursurme şimdi fiyatı 2000 oldu bende 225 aldım ama niyetim 227 idi bayide kadro boyu olarak uygun olanı yoktu ondan 225 aldım keşke bekleseydim demem umarım

• Beğen
Tepkiler: omursurme
Arkadaşlar bugün aranıza Carraro Sportive 220 alarak bende katıldım.
1147 TL liste fiyatı üzerinden, 10 ay vadeli olarak kredi kartı ile satın aldım.
İnternette 1000 TL'ye de vardı.
147 TL'lik farka bölgemde ki bayide kazansın diye razı oldum.
Diğer bir sebebi ise, ilerde bir sorun yaşarsam, muhatabım yürüme mesafesinde olacaktı.
Almış olduğum bisiklet carraro'nun en uygun fiyatlı, başlangıç seviyesi bisikleti.
İlerleyen zamanlarda, satıp model yükseltebilirim.
Sizden istemiş olduğum tavsiye, üzerinde ki gidon ve seleden genel olarak memnunmusunuz ?
Ben açıkcası popom daha konforlu bir yerde seyahat etsin istiyorum. Önereceğiniz sele ve gidon nedir ?

• Beğen
Tepkiler: zagnos
@Biker48 öncelikle hayırlı olsun biraz kullan bir alışma süreci yaşa sonra bakarsın seleye

@Biker48 öncelikle hayırlı olsun biraz kullan bir alışma süreci yaşa sonra bakarsın seleye

• Beğen
Tepkiler: Biker48
@omursurme aldığınızını yazdığınız zaman kışın aktif olarak bisiklete binecekseniz aldığınız o çamurluğun koruma sağlamadığını yazacaktım. İyi ki iade etmişsiniz.

• Beğen
Tepkiler: omursurme
@Biker48
Bugün 3 km kadar kullandım.
Sele gerçekten çok sert.
Ayrıca gidon ayarlanamadığı için, çok öne eğilmek zorunda kalıyorum. Açılı/ayarlı gidon boğazıda şart.
Diğer bir eksiklik lastikler çok kötü. Zırh, ve yanak reflektörü yok.
Diyecekseniz ki, alırken görmedin mi, niye aldın o zaman.
Bilerek aldım, lakin belli bir yol katetmeden bazı şeyleri anlayamıyorsunuz.
Aslında 2016 modelinde bunlar standart donanım olarak geliyordu.
Jelli sele, zırhlı-reflektörlü lastikler, ayarlanabilir gidon boğazı.
Dolar bugün 6.5 TL'yi gördü. Üretici de haklı.
Pazarda nasıl tutunabilirim, nasıl bisiklet satarım onu düşünüyor.
Neyse uzun lafın kısası 220ye uyumlu jelli sele ve gidon boğazı tavsiyelerinizi bekliyorum.

@Biker48 220 ile 225 in selesi arasında fark var mıdır bilmiyorum? Ancak 225 aldığımda ilk yaptığım iş bu başlığın tüm mesajlarını not ala ala okumak olmuştu. Okudukça çoğu arkadaşımızın sırasıyla sele, lastikler, pedallar, elcikler ve hatta gidondan rahatsız olduğunu ve zamanla bunları parça parça değiştirdiklerine şahit oldum. Hatta bazı arkadaşlarımız da "Tüm bunları değiştireceksek bu kadar parayı neden veriyoruz?" şeklinde sorgulamıştı.
Sele konusunda ben de ilk okuduğum mesajların etkisiyle önce jelli sele kılıfı almaya karar vermiştim. Sonrasında seleyi değiştirmeyi düşünmüştüm. En sonunda da zamanla alışıldığını okuyunca vazgeçtim. Şimdi alıştım. 1 aydır işe bisikletimle gidip geliyorum ve 225 imi üzerinde gelen seleyle kullanıyorum. Hiç rahatsız olmuyorum.
Tavsiyem; eğer uzun turlara çıkma niyetiniz varsa selenizi değiştirin. Ama günlük 10-15 km gibi kısa mesafeli kullanıcı iseniz bırakın öyle kalsın, göreceksiniz ki kullandıkça alışacaksınız.

• Beğen
Tepkiler: zagnos
Arkadaşlar carraro 327 almaya karar verdim. İnternette sadece kadro boyu 51 cm olanı bulabildim. Boyum 1.80 civarı bacak boyumu bilmiyorum evde metre yok. Sizce uygun olur mu?

• Beğen
Tepkiler: dtcf31
@coskun.gercek bence yeterli ollur ben 1,78 zim 51 kullanıyorum hatta bir tık büyük geldi ama ben memnunum:)

• Beğen
Tepkiler: coskun.gercek
@Biker48 dostum hayırlı olsun bende 2016 220 var ve bunu aldığımda 2017ler çıkmıştı açılı gıdon boğazı kabloların ıcerden geçmesi ve şimdi hatırlamadığım bir kaç ufak detay sebebiyle 2016 olanını tercih etmiştim bisikletten genel olarak memnunum ilk aldığımda barendli bir elcik aldım onun haricinde bir değişiklik yapmadım işe bisikletle gidip geliyorum aylık ortalama 400 km yapıyorum
başlarda jelli sele kılıfı kullanıyordum artık kullanmıyorum tek seferde 2 saatin üzerine sürüş yapmadıkça sele rahatsız etmiyor
bisiklete alış zamanla neye ihtiyacın olup olmadığına kendin karar vereceksin zaten tek önerim mutlaka ayna al çok faydasını görürsün
ayrıca açılı gıdon boğazından ziyade gidon yükseltme aparatlarını araştır ben açılının pek bir numarasını göremedim

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ertop
@zagnos 2016 kadrolarda kablolar içerden mi geçiyor?

@dtcf31 aynen üst borunun altı boş gıdon un ordan içeri giriyor selenin altından çıkıyor maşa kilitlenibilir gidon ayarlanabilir bir kaç değişiklik daha vardı 2016 dan sonra sanıyorum malıyetten biraz kısmışlar

@zagnos şimdi bu özellikkler yok maliyetten düştükleri kesin

@dtcf31 ne yazıkki kısıntılar var mesela sportive 321 2017 öncesi michelin protek lastiklerle gelirken 2017 de cst oldu,hem kısıntı hem de zam yiyor iki yerden kullanıcı mağdur oluyor

• Beğen
Tepkiler: dtcf31
@dtcf31 haa ben bunların hiçbirine bakmadım bisikleti alırken açık söylemek gerekirse pek bişey değiştirdiğini de sanmıyorum ben renginden ve fiyatından ötürü 2016 220 aldım 2017 malum turuncu 224 gümüş rengiydi çok basit görünüyordu 225 fena değildi ikisi arasında kaldım 2016 hem mat siyah oluşu hem 225 den 500 TL ucuz oluşu beni cezbetti

Arkadaşlar an itibariyle dolar 7,21 TL oldu.
Yakın zamanda tüm bisikletlere en az %25 ile %30 arasında zam bekleniyor.
Yedek parça ve aksesuar da bundan nasibini alacak.
Almak istediğiniz yedek parça, aksesuar yada bisiklet varsa; fiyatlar güncellenmeden alın derim.

• Beğen
Tepkiler: Velesbiker
@Desert Fox maalesef arkadaşın 225 ile benim 225 arasında fark varmış biri yeni diğeri eski model eski model bir üst gibi görünüyor tam tersi yani :)

Geri