Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@özgürakt güzel aynısı bende var yağ gibi mübarek. bisikletteki boynuz mu?
 
  • Beğen
Tepkiler: özgürakt
@özgürakt peki tam olarak ne işe yarıyor görselmi sadece
 
@dtcf31 "Barend"

Gidonun daha rahat bir şekilde kavranmasını sağlıyor, farklı tutuş pozisyonuyla tırmanış veya dinlenme esnasında destek alınabilmekte...
 
@Son Selim ben fotoya baktığımda tek bir tane ortadan eklenmiş olarak gördüm. sanırım diyeri görülmüyor ilginç bir açıdan çakilmiş foto.
 
aynısını ben de aldım hayırlı olsun netten mi aldınız bayiden mi fiyatlar ne oldu merak ettim acaba kaça aldınız. ve pişman olmayacaksınız ben çok memnunum
 
  • Beğen
Tepkiler: rk1061
@dtcf31 Özellikle yokuş çıkarken daha rahat bi tutuş şekli sağlıyo. Gerçi günlük işe gidiş geliş güzergahımda hiç yokuş yok ama hafta sonu bazen yokuş içeren rotalar oluyo. Birde kalkışlarda çabuk hızlanmak istediğiniz zaman pedala abanırken de aynı mantık var. Tabi ben böyle düşünüyorum.
 
Arkadaşlar merhaba, malum bu işte yeniyiz. bisikleti aldık sonunda. şimdi aksesuarlarda. olmazsa olmaz almam gerekenleri öncelik sırasına göre tavsiyelerde bulunmanızı rica edeceğim. Sonuçta her ürün bir maliyet. Öncelikli olarak fazla ihtiyacım olmayacak ürünleri de almak istemem. Tecrübelerinize göre sürekli lazım olan malzeme tavsiyesi bekliyorum. Kask birinci sırada olacak bunu farkındayım :) teşekkürler.
 
@rk1061
1- Kask
2- Ön ve arka aydınlatma
3- Suluk ve matara
4- Kilit
İsteğe bağlı olarak ise;
1- Port bagaj
2- Çamurluk
3- Zil
4- Forma/Tayt
5- Ayakkabı
6- Pedal
7- Tamir kiti/Pompa/Yedek İç Lastik

Aklıma bunlar geldi, keyifli sürüşler :)
 
Herkese merhaba.
Şehir bisikleti alma arefesindeyim.20 yıldır bisiklete binmedim.Yaşım 34.ghost a baktım.Fiyatları görünce araba alıcam sandım.Carraroya yöneldim.230 modeli 2700 tlson fiyat.227 modeli 1950 tl son fiyat.Hangisini önerirsiniz?Şimdiden teşekkür ederim
 
ikisi de güzel ben 225 kullanıyorum memnunum paran varsa 230 al yoksa 227 de seni idare eder
 
Sevgili arkadaşlar Denizlide oturuyorum ve bisiklet alacağım. İlk bisikletim olacağı için tecrübesizim. Carraro 225 alacağım ve kötü niyetli bir satıcıya denk gelmek istemiyorum. Tavsiyede bulunabilecek var mı ?
 
@Tarumok bence ikisi F/P dir

@ASB ben 3 haftadır kullanıyorum paranın karşılığını fazlasıyla alıyorsun
 
@Mehmet Metin Levent 11 vistesli bisiklet almayı düşündüm ama biraz bütçemi aşmışdı. kullanma fırsatınız oldumu izlenimiz nasıl acaba?
 
@dtcf31
Metrea aklımı çeldi açıkçası. Her eğime yanıt veriyor. 2 akşam turun oldu keyifliydi. Ben de hep ön vitese alışmış biri olarak yadırgarım diye düşünüyordum ama sol vites kolunu aramıyorum bile.
 
@Mehmet Metin Levent hayırlı olsun peki 11 vites yetiyormu örneğin yokuş çıkarken 1. vites ya da çok hızlanman gerekiyorsa 11. vites yeterli geliyormu ?
 
Geri