Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Selam arkadaşlar
Boy 180 bacak boyu 80-81 cm, 51 mi 56 kadro mu???
Bütçeyi arttırıp 230 mu alsam yoksa 227 veya 225 mi?
Arada spor amaçlı arada işe gidip gelme için kullanmak istiyorum.
Teşekkürler....

@Caner1983
ben olsam 330 alırdım illa amörtisör olsun diyorsanız 230 alabiliyorken en donanımlısını almak en mantıklı sonra yükseltmek isterseniz zor ve pahalı oluyor

@Desert Fox
Kadro için nedersiniz??

@Caner1983
56 büyük gelecektir ama 51 de küçük gelir mi emin değilim benden daha bilgili arkadaşlar umarım yardımcı olurlar

@Caner1983
Bende aynı şekilde 1.80 boy ve iç bacak boyu 80 cm biri olarak dün Carraro sportive 230 denedim ve 51 kadro boyu tam bana göre yapılmış gibi. Bilginiz olsun ☺️

İyi akşamlar. İsmim cihan yeni bir şehir bisikleti alacağım. Kullanım amacım tamamen gezinti ve işe gitmek için olacak. Carraro 223 ile 220 arasında kaldım. Arasında 400 tl fiyat farkı var. Hangisini seçsem daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

IMG_20190419_175830.jpg
sportive ailesine tekrardan merhaba
Güncelleme:
Eylül 2017'de büyük bir hevesle aldığım sportive 321 ile maceraya devam ediyorum.

------Yakın zamanda üstünde gelen michelin protek ten kurtulum cst xpedium pro zırhlı lastiğe geçiş yaptım.Hem micheline göre daha konforlu ve patlama derdi yok.
------Arka jantta kaset göbeğe geçerek tourney (48-38-28 14-28 21Speed) setten deore sete (26-36-48 11-34 27Speed) geçiş yaptım
Cidden gerekli bir yükseltmeydi benim için tourney den çok bezmiştim.Cidden Deore nin tadı ile bisiklete binmek için daha da sabırsızlanır oldum.
------dandik aynakoldan ve dandik orta göbekten kurtulduğum için tahmini 500 gr hafifleme oldu (tahmini ağırlık 13.8-13.9 kg) aynakol+orta göbeğin 1600 gr geldiğini söylemek istiyorum.

ileride yapmayı düşündüğüm güncellemeler
------çelik sabit maşayı aliminyum sabit maşa ile değiştirmek (-500 gr hafifleme)
------Bir çift yol jantı alıp akıcılık ve biraz daha bisikletin hafiflemisini sağlamak

@Desert Fox

Patlama derdi yok dediğiniz lastik için bir link atabilir misiniz?

@Mehmet Nejat Karahan
(link)
6. seviye koruması var buradan bakabilirsin (link)

@Desert Fox
merhaba, severek kullanmaya devam,
elinizde ki carraro nun normal eski hali fiyatı ve güncelleme masrafı ne kadar oldu
teşekürler

Arkadaşlar almayi düşünen var ise..2016 CARRARO Sportive 225 bisikletimi satiyorum.48 kadro.sifira yakın kondusyondadir.katlanira gectigim için satiliktir

• Beğen
Tepkiler: Yeni_kullanıcı
@jettthasan
satın alma fiyatı 700 TL
lastik 140 TL
vites seti(fren kolu ve zincir alındı ekstradan)+işçilik=940 TL

• Beğen
Tepkiler: jettthasan
@everhard
Aynen akıyor hayırlı olsun sadece 20 km gectınmı sele acıtıyor baskada sorunu yok ıyı surusler

merhaba,
carraro kullanan arkadaşlar,
(link) ,

bu bisikleti gördüm henüz almadım almama nedenim birkaç marka daha var,
seçenek açısından, asıl amacım aşağıda ki gibi olsun istiyorum,
(link)

ama bir öneri de yukarıda ki gibi al biraz kullan sonra düşündüğünde eklenti yaparsın denildi.

hd disk-kilitmaşalı amortisör ağırlıklarına katlanmayı tercih edeceğim,
hızlı kullanıcı değilim, yokuşu çıkarken vites yardımı ile az zorlanarak da olsa çıkabileceksem köy kasaba ve bozuk yollar sıkıntı olmaz
merida-giant-ktm- gibi 3000 tl ye yakın olanlar da var,
aşağıdan sedona-mosso gibileri de var
ama ben carraro serisinden şehiryol-hibrid vs. olsun aşamasındayım.
biraz carraro bilgisi paylaşırsanız güncel sevinirim

saygılar

Ber de 4 yıldır 225 kullanıyorum. 13kg aynı segment başka bir bisiklet daha aldım. Kaplumbağanın nasıl evini sırtında taşıdığını anladım. Artık Carraro'ya binmiyorum. İlk fırsatta satacağım.

@occuplus
merhaba,
acaba kullanım şekliniz açısından mı yazdınız, 13-15 kg olsa eklentili haliyle(maşa çamurluk vs) sizin seri kullanmanızı mı zorlaştırıyor yoksa yokuş zorlamaları mı fazla, hızlı(yeteri kadar) kullanmanızı mı engelliyor, 9,7 ağırlıklı bisikletler de var ama onlar hibrid den çıkıyor şehir tur bisikletleri var . siz carraro 225 de ki hangi ağırlıklardan kaynaklı şikayetçi oldunuz.
kusura bakmayın ben de alma aşamasında biri olarak bu tür soruları soruyorum.
carrraro markası sanırım şikayetiniz değil de ağırlık şikayetiniz gibi anladım,
diğer markanız hangisi ise paylaşırsanız incelemek isterim,
saygılar

@Desert Fox
Lastiği kullanıyor musunuz. Fiyatı güzel kullanımı nasıl acaba. Kullananlar yazabilir mi?

Geri