Scudo Sports

Cazip İndirim Kampanyaları

Scudo
@Yunus M. Yapma ya :):) Bakmistim artik nasi baktiysam. Yonetim gorurse bi el atsin konuya :)

Eve shop diye kozmetik magazalari var. Bugun onunden gecerken reyonlarda yagmurluk gordum 19.90 TL. Decathlonda vs piyasadaki yagmurluklar olarak 65-70 TLye satilanlardan. Harikaydi hemn aldm bitane. Yakininda olanlar varsa hic kacirmasin. Ben uskudardan aldim 2 tane daha kaldi. Onlarda xl beden ;)

• Beğen
Tepkiler: Yunus M.
Arkadaslar bot bakarken bunu gordum.%50 indirimde stoklar cabuk bitiyor.Floada.Diger sitelerde 159 ve ustu.
Kahvesi 89tl
Siyahi 78tl
Bu fiyata cok iyi.217501-acik-kahve-265020_5_b.jpg

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@kokomarmaris
Tşk ler dostum sipariş verdim.Bakalım geldğinde inş memnun kalırım :)

Rica ederim.Bu fiyatlara gore cok iyi.Gunluk idare etsin yeter.
Screenshot_2015-10-25-01-43-07.png Screenshot_2015-10-25-01-43-22.png

çakma mı orjinal mi kokocum ? bide site ?

Ya çok güzel görünüyor :D

BU türden outdoor ürünlerde ,ülkemizde yapılan vibram tabanlı ,gore-tex astar ve membranlı dış katmanında da cordura veya kaliteli deri kullanılan özel birlikler,subaylar motosikletci ve outdoorcuların tercih ettiği bir marka olan YDS yi ydsshop.com dan bakabilirsiniz seçenek olarak...

@mariokaldato
Flo ayakkabi sitesi.Markayi pazarlayan firmaya ait orjinaldir.
Bide bilgi''Ziylan Grubu halen tamamı tescilli olan Polaris, Dockers,Lumberjack, Kinetix, Flogart, Proshot, Torex, Halley ve Rootless'' markalarının sahibidir.

Banggooda.com'dan 3 adet xiaomi usb led alırsanız tanesi 0,77$'a düşüyor. Önceden almıştım kullanıyorum baya güzel işlevsel bir ürün güzel ışık veriyor kamplarda kullanılabilir.

(link)

Ayrıca ürün hakkında yorumlarıda okuyabilirsiniz: (link)

Bnde almistim su an evde. Elektrikler kesilince yada gece kitap okurken cok ise yariyor. Performansi cok yuksek bir urun .

Ben de var, baya işlevsel... Tavsiye olunur...

Ürün geldi,begendim.Bogazi uzun isteyenler icin birebir.

@yavuz ergat Sizinki gelmedi mi.IMG_20151030_175126.jpg

Hayırlı olsun gerçekten çok yakışmış güle güle eskitin inş.Benim ki de geldi ama daha denemeye zamanım olmadı.Duvar gibi sağlam duruyor bot :)

@yavuz ergat Tesekkur ederim arkadasim.Sanada cok yakisacagini dusunuyorum;)

ben karar veremedim o arada bitti alamadık :(

@navigraph55 yds nin botlarını çok beğeniyorum ben. her tarafından kalite akıyor

Ydsnin botlari aynen dediginiz gibi.İsyerinde arkadasimda var.Benim aldigim maasla devam ettigim surece,her alacagim ve aldigim üründe amacima yonelik f/p ürünlerine bakiyorum.
Zengin biri degilim,ki olsaydim salcano degil Liteville,dockers değil Millet,asolo alirdim.
Hersey paraya dayali oldugu icin,verebilecegim parayla kendime gore en iyisini alabilmek...

Geri