@Yunus M. Yapma ya Bakmistim artik nasi baktiysam. Yonetim gorurse bi el atsin konuya
Eve shop diye kozmetik magazalari var. Bugun onunden gecerken reyonlarda yagmurluk gordum 19.90 TL. Decathlonda vs piyasadaki yagmurluklar olarak 65-70 TLye satilanlardan. Harikaydi hemn aldm bitane. Yakininda olanlar varsa hic kacirmasin. Ben uskudardan aldim 2 tane daha kaldi. Onlarda xl beden
BU türden outdoor ürünlerde ,ülkemizde yapılan vibram tabanlı ,gore-tex astar ve membranlı dış katmanında da cordura veya kaliteli deri kullanılan özel birlikler,subaylar motosikletci ve outdoorcuların tercih ettiği bir marka olan YDS yi ydsshop.com dan bakabilirsiniz seçenek olarak...
@mariokaldato
Flo ayakkabi sitesi.Markayi pazarlayan firmaya ait orjinaldir.
Bide bilgi''Ziylan Grubu halen tamamı tescilli olan Polaris, Dockers,Lumberjack, Kinetix, Flogart, Proshot, Torex, Halley ve Rootless'' markalarının sahibidir.
Banggooda.com'dan 3 adet xiaomi usb led alırsanız tanesi 0,77$'a düşüyor. Önceden almıştım kullanıyorum baya güzel işlevsel bir ürün güzel ışık veriyor kamplarda kullanılabilir.
(link)
Ayrıca ürün hakkında yorumlarıda okuyabilirsiniz: (link)