Scudo Sports

Cazip İndirim Kampanyaları

Bisiklette hangi modelini kullanıyorsunuz yds nin?

Scudo
Alan arkadaşlara hayırlı olsun çok güzel görünüyor ben de karar verene kadar tükenmiş.
Kararlılık ayrı bir haslet diyorum nokta

@Yusuf'san Daha iyisi sizlerin olsun.Adaletli,iyilik yapanlarda,akrabalarina yardim edenlerdeyse en iyileri olsun:D
Kötü kişilerde de hiç olmasin demek istiyorumda ama yapim gereği demem.Onlarida allah islah etsin;)

Ben botlari almadan birkac gun once nette arastiyordum.Fiyatlarda ezberimde oldugu icin guzel indirim olunca aldim.Ara ara o sitede bot ve ayakkabilarda %50 -%60 indirim oluyor.

gercekten su gecirmez ayakkabi istiyorsaniz water repellent su itici spreylerden kullanin.

• Beğen
Tepkiler: Koray_41
@Murat.Bagci Kaliteli bir spray 50tlden basliyor sanirim.Hic kullanmadim ama merak ediyorum.Bu sprayi her yagmurdan once kuruyken mi kullaniyoruz.

@kokomarmaris tabii ki spreyin kalitesine gore fiyatida degisir kullanim suresi de kimi sprey var kullandiktan sonra bi kac ay gider kimisi daha kisa. kuru iken uyguluyorsunuz.
ayrica bu tur urunler sadece su icin degil genel olarak nano hydrophobic repellent (su tutmayan ve itici spreyler )urunler oldugundan uzerinde hic bir sey barindirmiyor ve temizligide cok kolay oluyor .zaten water proof ayakkabida alsaniz onlari bu sekilde suyun icine batirdiginizda yine su alacaktir ona garanti vermezler belli derecelere gore water proofun uygulanisina gore ayakkabi icin belli miktardaki yagmur vs icin garanti verir saticilarda. bu tur spreylerden alirsaniz hem ayakkabi hem ceket hatta evdeki diger esyalarda da kullanabilirsiniz. videonun bi tanesine tuvalet fircasi icin kullaniyorlar oldukca kullanisli yani sonucta tuvalet tasini temizlerken firca hic islanmadan kuru kaldigi icin uzerinde bakteri vs de biriktirmeyip tuvalet tasindan fircayi yerine goturene kadar etrafa su da sicratmamis oluyor cok daha hijneyik bir temizlik yapmis oluyorsunuz. ya da evinizde balkonunzdan camdan vs su girmesi rutubet gibi durumlarda da disaridan duvara dahi uyguladiginizda hic bir sekilde suyu uzerinde barindirmadigindan yagmur suyu direk akip gidiyor. tabii ki bu urunler kalici degil belli bir sure sonra yenilemeniz gerekir ama eski ayakkabilarinizda deneyip gorebilirsiniz aradaki farki gercekten su gecirmz yaptigini :)

vallahi bu tip ayakkabıları çok beğeniyorum fakat ayak kabı numarası çok sorun çıkarıyor.Geçen sene lumberjack'in bir ayakkabısına denk geldim fakat en son 45 üretimi varmış içim erimişti.46 numara giyiyorum.Onun için genelde bot yada daha çok outdoor tarzı ayakkabı bulabiliyorum.Yıllardırda böyle giydiğim için farklı ayakkabıları beğenmez oldum :D

(link) Bisiklet kilidi %60 indirimdee..

(link) Suluk ve kafesi birlikte sadece 15 tl.

Merhabalar,

İsmini verdiğim akıllı bileklik aşağıdaki adresten 9.95$'a alınabiliyor.
Bu bilekliği kullanan var mı?
Bisiklet kullanıcıları için tavsiye olunur mu?
Telefon taşımak bazxen eziyet olabiliyor, gps vs kullanmakta sıkıntı, onun yerine iş görür mü?

%6 indirim kodu: xmas06

(link)

Kullanmıyorum ama almayı düşünüyordum. Tek yaptığı iş adım saymak denebilir. Bir de titreşimle sabahları uyandırıyor ya da gelen bildirimleri size iletiyor. Onun dışında bütün gün kolda takılıp gezilecek bir şey değil diye düşünüyorum. Misfit Shine, Misfit Flash ya da Jawbone Move UP gibi başka markalarının modellerinde saat de gösteriliyor.

Bunun 2. si çıkacak diye uzun süredir bir söylenti var. Aylardır onu bekliyorum. :ckskc:

Merhaba arkadaşlar 2 aralık tarihinde şok a aksiyon kamerası geliyor 99Tlye sizce fiyatına göre iyi midir ?
Yorumlarınızı bekliyorum.

önce ki gün bi arkadaşımıza aldık çok kaliteli birşey değil ama o fiyata alınır paket üzerinde 720p çözünürlüğe çıkabildiği yazıyor ama video çekimini daha göremedim

@emre_s alırsanız bizde hayırlı olsun deriz :) ama şahsen 99 lira ona vereceğime aliexpressten 89$ amköv alırım daha iyi 1-2 ayda beklerim :D

Biri 100 Tl diğeri 89 dolar dolar olmuş 3 tl maalesef bütçem el vermez...

aslında okuyunca düşündüm ki, hareketi iyi algılayamaz; fakat birkaç kamera ile çekilmiş video izledim bence fiyatına göre gayet iyi. Tabii gece çekimi kötüdür belki. En azından sj4000 alamayacak kişiler alabilir, teşekkür ederiz haberdar ettiğiniz için kameradan.

telefon çekiminden kötü değilse alınır tabikide.

Geri