Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cazip İndirim Kampanyaları

Yanlız anladığım kadarıyla wiggle yenilenmiş ürün satıyor.

(link)

Scudo
Yenilenmiş derken neyi kastettiniz

@ümit KOCABAŞ

Aşağıdaki kısmı forumdan birisi kısaca tercüme ederse memnun olurum.

""Newly Overhauled Garmin GPS" What does NOH mean? NOH means the item has been returned to Garmin by a customer because of a fault or simply because the customer did not want it. Garmin UK then refurbish the unit back to new. All faults are repaired and new casing and parts are added. A NOH GPS from Garmin is just like new except it comes in a white box.
During your ride, Edge 500 measures your speed, distance, time, calories burned, altitude, climb and descent, and records this data for your review. For extra-precise climb and descent data, Edge 500 also incorporates a barometric altimeter to pinpoint changes in elevation.
Other helpful training features include a Courses feature, which helps you compare successive rides over the same route, as well as Auto Pause, Auto Lap and temperature readings. Edge also alerts you if you’re moving but the timer is not running."

Aynen, refurbished ürün. Avrupa'da çok yaygın bir sistem. Özellikle cep telefonlarında.
Firmaya iade edilen cihazlar fabrikada testlerden geçip, gerekli parçaların değişimi yapılıyor ve tekrar satışa sunuluyor

çok teşşekürler önemli bilgileriniz için sizden bi görüş daha alsam gps almak istiyorum strava ile uyumlu garminden başka uygun bir tercih yapabileceğim model önerebilirmisiniz yoksa garmin mi almam gerekir

@ümit KOCABAŞ

Garmin edge 500'ün muadili.

(link)

Forumda araştırabilirsiniz bir çok yazı var.

Bryton rider modelleri var. Bunlarada bakabilirsiniz. 100 ve 310 yeni modelleri. 310da daha fazla fonksiyon ve barometrik altimetre mevcut.
(link)

@sedatdurgun kardesim biraz onca izmir merkezde bime gittim en az 10 tane vardi.

Tavsiye edilir gercekten bisikletin arkasinda cok guzel duruyor. Ustelik hacmi tahminimden de iyi cikti.IMG_20160423_112726.jpg IMG_20160423_112651.jpg 1.5 lt su caydanlik gaz kartusu rahatlikla sıĝdı. Hala üstlerde malzeme koymak icin yer var.

Arkadaşlar,

Bisiklet Gezgini giyim reyonunu yeni sezona hazırlıyormuş . Bir çok üründe çok iyi indirim yapmışlar.

195 TL'lik tshirti 85 TL'ye inmiş :harika::ssrtcbya::komik::komik::komik:

(link)

:D :D spor ve outdoor giyim hep pahalı ne yazık ki.. Bende indirimden indirime yeni bişeyler alıyorum.

@Özlem.A
85 TL lik tshirtö bile kar vardır. Madem o fiyat oluyor başta 195 TL tshirt için ciddi bütçe. Önce bindirim sonra indirim gibi olunca hoş olmuyor. Tabi bu bence diyerekten yaptığım yorumdur

@soneryen
Aslında tam olarak öyle olmuyor. Depo maliyetlerinden tutun da yüzü eskiyen ürünleri yeni sezonlarla değiştirme gerekliliğinden dolayı düşük karla ya da karsız satmak gerekebiliyor. 85 tl lik üründe de kar vardır ama sezon başından itibaren bu fiyatta satsa belki gerekli karı sağlayamayacak ya da sezon sonu indiriminde müşterilerinden gelen indirim beklentisi ya cevap veremeyecek ya da zararına satma durumunda kalacak vs...

• Beğen
Tepkiler: Özlem.A
Bu dükkanın tek güzel yanı vsf ortlieb rohloff gibi distribütörü olduğu markaları bulundurması. Yoksa fiyatlar indirimler konusunda o firmada bir çekicilik görmüyorum.

Merhabalar. Xiaomi Mi Band S1 Pulse için polonyalı bir abi uygulama yazmış. Strava üzerinde nabız ölçer ularak kullanılabilyor. Deneyen, nasıl olduğunu test eden, 1-2 saatlik sürüş için kullanan var mı? Varsa yorumları nelerdir? App burada: (link)
Videosu da burada:

• Beğen
Tepkiler: phoenix48
Onun ust seviyesi cikmadimi .İnceleme videolarinda hareket ederken tam olcemiyoemus oyle okudum durunca olcuyomus.Biraz arastirirsaniz youtubeda videolari var. @Onat G.

Geri