Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cazip İndirim Kampanyaları

@Guanzo hocam konu ile alakasız ama under'ın sitesindeki outlet bölümüne mi daha uyguna düşüyor n11'e mi?

Scudo
Kendi store mağazalarından almadığınız sürece çoğu çakma .Her sonbahar böyle reklamlar çıkar . Buna para verceğine Decathlon'dan almak daha mantıklı. Bu tarz sahte urunleri Almamak ve aldırmamak lazım ama tercih meselesi tabi.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Elsi vayikiki gibi herkesin üzerinde var bunlardan. Hatta bir arkadaşım o kadar ucuz gelmiş olacak ki bir yılbaşında tüm arkadaşlarına almış. Bende de sayesinde hediye edince oldu. Bir kere orjinalinden kalitesiz değil, gayet kaliteli. İşçiliği, kumaşı, kesimi düzgün. Çakma makma, marka fetişiniz varsa alıp kullanabilirsiniz rahatlıkla.çok da kafaya takılacak bir ürün değil.

@Afyon35
İnternetten alışveriş riskli. Sanırım eminönü tarafında satılıyor bunlar. Gidip bakıp inceleyip yerinde almakta fayda var. Sahte cep telefonu sahte bal vs den sonra internetten ben çakmayım diye bağıran ürün zaten alınmaz.

Bu fiyata bu ikisi alınır mı, bence alınır. Bu ürünler iş görür mü, görür. Uzun ömürlü olur mu, olmaz. Ama iş görür.
Fiyat ne çok ucuz ne de çok pahalı. Tam olması gerektiği gibi. 80 lira bot ve 60 lira da ceket.

615 liradan düşmüş diyor 615'e sadece bot bile alınamıyor :p
(link)

Kıyafetleri bilemiyorum ama 45 numara üzeri bedeni olmayan ayakkabılar genellikle sahte oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Bisikletsepeti.com da ekim ayı indirimleri var. Yüzde 30. Üstüne havale ve tek çekim öderseniz bir yüzde 10 daha ama diğerleri gibi değil. 150 lira bişey aldınız indirimle yüzde 30 düşüyorsunuz 105 lira. Havale ile öderseniz 10.5 lira değil 15 lira yani ilk fiyatından düşüyorlar. İndirim kodu EKİM2018

Fırsat köşesine yazmam engellendiği için duyuruyu burdan yaptım kusura bakmayın.

@Mehmet Metin Levent İndirim kullanılabilmesi için sepet tutarının minimum 200 tl olması gerekiyor bunu atlamışsın sanırım. Biraz önce bizzat denedim :) birde nedense hiçbir ürün yok

Hocam sistemde bir bug var. 200 altına da indirim alabilirsiniz ama söylemem etik olmaz

@Serkan Mıstınoğlu
zevk almaya bak diyorsunuz yani :D

Önce 4 kat bindirim, ardından %50 indirim kapatıyoruz havası.Alan memnun,satan memnun.Piyasanın özeti...

Merhaba arkadaşlar. Konu başlığında da göreceğiniz üzere, A101'ün alışveriş sitesinde satışta olan tek kişilik şişme yatak, yaz aylarında yapılacak 2-3 defalık turlar için yeterli olur mu? Alınabilir denilirse aynı zamanda fiyat/performans bir ürün müdür? Ağırlık bilgisi verilmemiş. İnternette araştırdım fakat bulamadım. A101 linkini aşağıya bırakıyorum.

(link)

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Ben aynı markanın 2 kişilik olanını almıştım, çok memnun kaldım.
2-3 defalık turlar için gayet yeterli hatta daha sık bile kullanırsın.
Fiyat konusunda birşey diyemiyorum malum son 1 yılda herşeyin fiyatı anormal arttı.

Ben aynı markanın 2 kişilik olanını almıştım, çok memnun kaldım.
2-3 defalık turlar için gayet yeterli hatta daha sık bile kullanırsın.
Fiyat konusunda bir şey diyemiyorum malum son 1 yılda her şeyin fiyatı anormal arttı.
Teşekkür ederim kardeşim.

Merhaba, çadır için düşündüğünüzü var sayarak söylüyorum; şişme yatak yerine, bulabilirseniz Bim'in şişme matını tavsiye ederim. Kullanmaya başladıktan sonra niye daha önce bundan almamıştık dedik. 1,2 cm kalınlığında matta bile taşlar hissedilirken bunda hissedilmiyor ve bel ve sırtınız ağrımadan uyuyabiliyorsunuz.

Geri