Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çelik kadroyu yükseltmek

Screenshot_20200710-104031.png
Aslında en fazla kaç km gittiğiniz adlı konuda paylaşacaktım ama bulamadım.

Hiç zorladım sabah 5.30 gibi yola çıktım. Ufak molalar verdim. Güneş yakmaya başlayınca ise geri döndüm. Daha da giderdim de .
Bu aldığım tourney set ile herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Uzun mesafeler boyunca sağlıklı bir şekilde götürecek gibi .

Yollanmam gerekiyor , nasip. MTB kesinlikle uzun yol gitmek için hiç yoktan iyidir denilebilecek bisiklet türü.

• Beğen
Tepkiler: abidin3714
Scudo
Bugün Balıkesir akçay da dolaşırken bir bisikletçinin önünde 90lı yollardan kalma Fila marka cro moly kadro bisiklet gördüm. Öyle bir umutla içeri girdim ki belki satılıktır diye, değildi malesef. Satılık olsaydı komple bisiklet olarak muhtemelen çok uygun fiyata alınabilirdi. Bu tarz bir kadroyla yükseltmeleri çok güzel değerlendirebilirsiniz.

@MAERKEK Biskleti yenilemen güzel birşey yanlız ben bir şeye takıldım damacana yı bu bisikletle nasıl taşıyorsun sakat bir durum ortaya çıkmasın sonra :)

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@MAERKEK Biskleti yenilemen güzel birşey yanlız ben bir şeye takıldım damacana yı bu bisikletle nasıl taşıyorsun sakat bir durum ortaya çıkmasın sonra :)
Orta demire koyuyorsun dengeli bir şekilde çeşmeler yakın zaten eve 5 dk mesafede oluyor. Yavaşça sürüyorsun. Dengesi bozulmadığı sürece sıkıntı yok.

Evet beyler nerede kalmıştık. Arka aktsrıcıyı değiştirdim . Shimano TX-35 aldım ve taktım.
IMG_20200721_181630_HDR.jpg

İnce ayarı kaçınca bununda yapması epey zor. Öncekine göre daha geç bozuluyor ama yinede bozuluyor .

Gelelim diğer aprıgeyte fren pabuçlarını Baradine 3 renkli pabuçlarla değiştirdim . Acayip tutuyor şimdi. Daha güvenli hissettiryor. Hem bu pabuçlar . Jant yüzeyini zedelemiyor.
IMG_20200903_110228.jpg
Arka jantı da yeniledim. Tek kat aliminyum . Shunfeng göbekli. Bu pabuçlardan sonra ilk günkü gibi duruyor.

Ön jant garibim , şubat gibi almıştım galiba kalitesiz pabuç ne hale getirdi. Siyahladı . IMG_20200903_110245.jpg

• Beğen
Tepkiler: Upper Architect
Hayırlı olsun. Tourney yerine altus-acera-alivio(eski serilerden) taksaymışsınız daha iyi olurmuş tourney kolu ile de kullanılabiliyor diye biliyorum.

• Beğen
Hayırlı olsun. Tourney yerine altus-acera-alivio(eski serilerden) taksaymışsınız daha iyi olurmuş tourney kolu ile de kullanılabiliyor diye biliyorum.
Braketli - braketsiz olayı var. En üst seviye braketli TX-35'i buldum. Sonra forumda gördüm ki braket olmayanlar için adaptör varmış. Almış oldum artık.
Bir yandan amacım az para harcamak.

Güncellemeye devam ediyorum , 8 senelik ön aktarıcım bazen çalışmıyordu , elle oynayınca çalışmaya devam ediyordu.
Shimano TY-300 aktarıcı aldım. Müsait vakitte takacağım.

IMG_20201103_130922.jpg

Güncellemeye devam ediyorum , 8 senelik ön aktarıcım bazen çalışmıyordu , elle oynayınca çalışmaya devam ediyordu.
Shimano TY-300 aktarıcı aldım. Müsait vakitte takacağım.

246081 dosyayı görüntüle
Shimano Ty-300 'ün boru çapı kalınmış arkadaşlar. 31.8 mm çap için kullanılıyor.

Bana 29.6 mm çap'a uygun olan Shimano TY-10 ile değiştirdim. Şekil itibariyle aynı . Sanırım aralarındaki tek fark boru çapları

decathlonda sizinki gibi kadrolar için üretilmiş kadro kulağı satılıyormuş. Onu kullanarak altus 310 - acera 390 - alivio 410 gibi modeller de kullanabilirsiniz 7 lü ruble ile.

Son düzenleme:
  • Beğen
decathlonda sizinki gibi kadrolar için üretilmiş kadro kulağı satılıyormuş. Onu kullanarak altus 310 - acera 360 - alivio 410 gibi modeller de kullanabilirsiniz 7 lü ruble ile.
Teşekkür ederim. Tourney gayet yeterli 4-5 sene kullanırım umarım.

Bir sene oldu . Sette sıkıntı çok güzel çalışıyor . İyi ki almışım . Bisikletin tadını veriyor . Ama lastikleri değiştiririsem yine 1.85 michlen alacam . 2.10 xrc mud gitmiyor tutuyor asfaltı .

• Beğen
Tepkiler: uuryvs
Bir sene oldu . Sette sıkıntı çok güzel çalışıyor . İyi ki almışım . Bisikletin tadını veriyor . Ama lastikleri değiştiririsem yine 1.85 michlen alacam . 2.10 xrc mud gitmiyor tutuyor asfaltı .
Sette sıkıntı yok çok güzel çalışıyor diye düzelteyim .

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
O lastikleri taktım 20 km sürdüm . Aga manyak bişiii yer uçağı oldu MTB , IMG_20210902_163340.jpgIMG_20210902_163623.jpg

Adi lastikte kullandım , XRC MUD'da kullandım . Bu lastik bir başka ön 2 arka 7 vitese (bu kombinasyonda yaklaşık 50 km/h yapıyor isteyene diş sayılarını atarım) ne ara geldiğini o hıza ne ara ulaştığını anlamıyorsun hissettirmiyor. Hiç zorlamıyor seni . Ön 3 arka 6 yapıp kadans çevirebilirsen daha da hızlanıyor gidiyor durmak yok .

Gravel falan hikaye arkadaş. Hiç mi zorlama olmaz bu akıcılık aklımı başından aldı. Lastiklere de uygun basıncı basmadım yumuşaktı
Biraz daha süreyim ayrı başlıkta inceleme yazarım.
@mariokaldato

O lastikleri taktım 20 km sürdüm . Aga manyak bişiii yer uçağı oldu MTB , 273170 dosyayı görüntüle273171 dosyayı görüntüle

Adi lastikte kullandım , XRC MUD'da kullandım . Bu lastik bir başka ön 2 arka 7 vitese (bu kombinasyonda yaklaşık 50 km/h yapıyor isteyene diş sayılarını atarım) ne ara geldiğini o hıza ne ara ulaştığını anlamıyorsun hissettirmiyor. Hiç zorlamıyor seni . Ön 3 arka 6 yapıp kadans çevirebilirsen daha da hızlanıyor gidiyor durmak yok .

Gravel falan hikaye arkadaş. Hiç mi zorlama olmaz bu akıcılık aklımı başından aldı. Lastiklere de uygun basıncı basmadım yumuşaktı
Biraz daha süreyim ayrı başlıkta inceleme yazarım.
@mariokaldato
Lütfen beni yanlış anlamayın. 50km/h hızı düz yolda yaptınız diye anlıyorum. Emin misiniz?

Lütfen beni yanlış anlamayın. 50km/h hızı düz yolda yaptınız diye anlıyorum. Emin misiniz?
Stravanın yalancısıyım aslında . Ama dişli oranlarından yola çıkarak evet diyebilirim.
Dümdüz yolda zor aslında çok hafif aşağı meyilli yolda bisikletin üstüne yatıyorum sırtı düzlüyorum o şekilde yapılıyor.
Daha kesin sonuç için G-Peak ile kayıt yapmam lazım . Görüntü kalitesi berbat olur.

Stravanın yalancısıyım aslında . Ama dişli oranlarından yola çıkarak evet diyebilirim.
Dümdüz yolda zor aslında çok hafif aşağı meyilli yolda bisikletin üstüne yatıyorum sırtı düzlüyorum o şekilde yapılıyor.
Daha kesin sonuç için G-Peak ile kayıt yapmam lazım . Görüntü kalitesi berbat olur.

Aşağı eğimde tamam. Düz yol ise ilginç gelmişti. 35km/h den sonra 45 lere kadar sprint tamam ama sonrası biraz sıkıntılı açıkçası. Hız alıp aşağı eğimde ağırlığın da katkısı ile olabilir 🤙

Aşağı eğimde tamam. Düz yol ise ilginç gelmişti. 35km/h den sonra 45 lere kadar sprint tamam ama sonrası biraz sıkıntılı açıkçası. Hız alıp aşağı eğimde ağırlığın da katkısı ile olabilir 🤙
50 kilo varım ya yokum . Olay aslında burada .

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri