Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çelik kadroyu yükseltmek

Bırakın şu Çelik kadro vs. İşlerini, araba alın keyfinize bakın.
Murat abi sende mi ? Araba alsal sanki rahat duracağız? Ailede tek araba var 11200 yedi bugün daha lastik alacağız cam filmi var . Keyif parayla malesef .

Scudo
Schwinn Cruiser. Modernize edilebilir mi? Lütfen anlayan cevaplasın.
Modernizeden kastınız orta göbek-aynakol sistemini mi değiştirmek? Orta göbeği Thompson denen tipten. Bunların iç çapı 38 veya 40 oluyor. 40 olanlar, tornada rulman çanağı yaptırılarak hollowtech aynakola çevrilebiliyor.

Ama ben olsam bu tip bisiklete hollowtech aynakol takarak abuk subuk bir görüntüye sebep olmazdım. Klasik, klasik olarak kalmalı. Diş profili bozulmamışsa, Thompson göbekten anlayan birini bulup bakım yaptırmanız yeterli olur.

Araba işte, bildiğin 4 tekerli motoru olan araç. Yorulma yok, pedal yok. Bence rahatlığa böyle kavuşulur.

Araba var, araba var. Bazıları sizi bisikletten daha çok yorar ama bindiğinize değer.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve MAERKEK
Modernizeden kastınız orta göbek-aynakol sistemini mi değiştirmek? Orta göbeği Thompson denen tipten. Bunların iç çapı 38 veya 40 oluyor. 40 olanlar, tornada rulman çanağı yaptırılarak hollowtech aynakola çevrilebiliyor.

Ama ben olsam bu tip bisiklete hollowtech aynakol takarak abuk subuk bir görüntüye sebep olmazdım. Klasik, klasik olarak kalmalı. Diş profili bozulmamışsa, Thompson göbekten anlayan birini bulup bakım yaptırmanız yeterli olur.

Hollowtech en az maliyetli çözüm mü yoksa teknik anlamda tek çözüm mü? Veya şöyle sorayım: Tornasız çözüm var mı?
Ya da orta göbekle uğraşmayı bırakıp Sturmey Archer 3 vitesli bir çözüme mi odaklansam? Coaster tekeri bir kenara koyabilirim. Bir de şöyle bir stick shift denk düşerse ... (link)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Hakan bey "Araba var, araba var" derken araba sahibi olduğunu değil de, arabadan arabaya fark olduğunu, her arabanın aynı olmadığını söylemeye çalışıyor :)

Anlaşılmak ne güzel! Anlaşılamamak da bir o kadar kötü.

Hakan bey "Araba var, araba var" derken araba sahibi olduğunu değil de, arabadan arabaya fark olduğunu, her arabanın aynı olmadığını söylemeye çalışıyor :)
Teşekkürler, tam anlayamamamışım özür dilerim. Şimdi bende anladım. 😊
Anlaşılmak ne güzel! Anlaşılamamak da bir o kadar kötü.
Kötü olan nedir? Anlamamak yada anlaşılmamanız kötü değil. Bence size herzaman herşeyi anlamıyorsunuz. Şimdi benim dilimde konuşalım desem belki bir kelimesini bile anlamasınız. Ama gördüğünüz gibi ben sizin dilinizi kendimce çok iyi öğrenmişim.
Hemen bir yanlış bulsak da kötü tüh kaka desek diye yer arıyorsunuz.

bisiklet yerine araba alın dedim ama size dememiştim. Siz ise hemen geldiniz yorumuma cevap verdiniz.
Neyse siz bisikletinize çözüm aramaya devam edin, kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
Teşekkürler, tam anlayamamamışım özür dilerim. Şimdi bende anladım. 😊

Kötü olan nedir? Anlamamak yada anlaşılmamanız kötü değil. Bence size herzaman herşeyi anlamıyorsunuz. Şimdi benim dilimde konuşalım desem belki bir kelimesini bile anlamasınız. Ama gördüğünüz gibi ben sizin dilinizi kendimce çok iyi öğrenmişim.
Hemen bir yanlış bulsak da kötü tüh kaka desek diye yer arıyorsunuz.

bisiklet yerine araba alın dedim ama size dememiştim. Siz ise hemen geldiniz yorumuma cevap verdiniz.
Neyse siz bisikletinize çözüm aramaya devam edin, kolay gelsin.

Peki.

Hollowtech en az maliyetli çözüm mü yoksa teknik anlamda tek çözüm mü? Veya şöyle sorayım: Tornasız çözüm var mı?
Tek çözüm. Tornasız çözümü yok. Tornada 2 adet rulman yuvası yapılacak. Çetrefilli bir parça değil, çok para istemez. Ama esas merak ettiğim neden Thompson'u bırakmak istiyorsun? Parçaları halen satılıyor. Bilya boşluğu ayarını yapmak da zor değil. Videolarla yönlendirebilirim.

Coaster tekeri bir kenara koyabilirim. Bir de şöyle bir stick shift denk düşerse ...
Nümayiş, sitayiş, mütaalaa gibi kelimeleri her T.C. vatandaşının bilmesi gerektiğini söylemiştiniz. Şimdi de türkçesi olan şeylerin ingilizcelerini sanki dilimize geçmiş kelimelermiş gibi, kolayca, pata küte sarfetmişsiniz. Çelişkili buluyorum.

Son düzenleme:
Konuya bir balta da ben vuruyorum alakasız yazarak ancak bu sözünüzü iki defadır görünce merak ettim ve buldum. Günümüzde yazı sonuna eklenmek istenen bir şey olursa "dipçe" sözünü kullanıyorum şahsen.
Konu çelik kadroyu yükseltmek değil miydi? :D şaka bir yana çoğu konu anlamadığım bir şekilde Türkçe tartışmasına dönüyor, acaba öyle bir konu mu açılsa? ya da varsa orada mı konuşulsa.

"Hamiş"i gazeteci Ayşe Arman'dan öğrendim, nispeten yakın zamanda. Dipnot varken "dipçe" yi kullanır mıyım, yeri gelirse/gelince kullanabilirim. Dil tartışmasının kendi bağlamı içinde alkasız değildi. Teşekkürler.

Biraz öyle oldu. Ama Can Bey başlattı. :) Admin uygun görüyorsa, başka bir başlık altına gönderilsin.
Konu nereye gitti bende şaşkınlık içerisinde okuyorum. Sizde isterseniz admin'e talep edebilirim.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Rulmanlı göbek can imiş ya . Boşta süzülüyor alet yokuş yukarı hemen hız kaybetmiyor en adi rulmanlı göbekle oluyor bunlar.

Geri