Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çengelköy - Ümraniye ve Rasathane

Hocam buyrun gezin siz bence. ufak bi grup oluştu bile

Scudo
  • Beğen
Tepkiler: Burak Özen
olmadı şöyle bi rota izleyebilirsin.Santranden nato yoluna bağlan.2 km düz devam et orada kavram myo var bilmem bilir misin. onu geçtikten sonra soldan dimdirek inersen çengelköye varırsın.Üsküdara kadar sahil şeridinden devam edip paşa kapısına tırmanıp bağlarbaşından direk ümraniyeye dönebilirsin.Kısa oldu dersen üsküdar değil hareme devam et.haremden kadıköye bağlan.ordan cadde bostan.göztepe köprüsü üzerinden ümraniyeye dönüş

• Beğen
Tepkiler: m.klcts
@Burak Özen ben ümraniye den sonrasını pek iyi bilmiyorum acaba forumdan bi bilen nası bulabilirim

• Beğen
Tepkiler: farukbursali
  • Beğen
Tepkiler: Burak Özen
bende katılmak isterim güzel bir günde ümraniye tantavide oturuyoruyorum ben ama tecrübem az trafikte sürerken falan tırsıyorum bazen sizi yavaşlatabilirim

@Pedal gucu Çamlıca tepesinden aşağıya inen virajlı güzel bir yol var hep ordan inmek hayalllimdir ama çok köpek var oralarda orayı tercih edebilirsin

• Beğen
@Pedal gucu yarın havaya bağlı atilla bisiklete gitme durumum var yarın bisikletimin ilk ayı dolu bakımı vardı ona götürücem

• Beğen
Yukarıda bi köpek var falan geçti, abi bugün hekimbaşında ilk önce ufak biri geldi sonra 4tane daha it geldi ayağınla vurmaya çalışıyorum ama nafile abandım pedallara yanda 11H otobüs yavaşladı gitsinler diye kornaya basıyor, otobüsün içindekiler bana bakıyor gülüyorlar falan aboo fena adrenalinliydi :D

@Pedal gucu @farukbursali hocalarım yarın bende gelebilirim :) uzun mu yapalım yoksa kısa mı? siz seçim yapın 145km ye kadar sorun yok bende :D

@M.Bedir 145 lik kondisyon bizde yok ortalama bişeler yaparım ben size uymam gerek

@M.Bedir nası bi rota yapalım

@Pedal gucu Hocam ortalama derken şimdi nasıl diyeyim
1- santralden çıkarız anadoluhisarından sahil boyu anadolu kavağına geçeriz 24-25 km civarı oradan vapurla sarıyere sarıyerden beşiktaşa oradanda üsküdar çengelköy santral bi 50-55 km civarı tutar ama rotada ne zaman isterseniz duraklarız yada
2- o değil yine aynı güzergah kanlıca sahile gideriz
3- isterseniz hekimbaşı çavuşbaşı kavacık kanlıca çengelköy santral
4- santral k.çamlıca fenerbahçe moda kadıköy harem üsküdar çengelköy santral
5- ..
6-..
İsterseniz sizde bir rota söyleyebilirsiniz tabi illa bunlar olacak diye birşey yok :)

@M.Bedir yarın bi arkadaşla kaymakamlıkta buluşmayı düşünüyoruz size uyarmı

@M.Bedir 12 uyarmı uymazsa anlaşırız

Geri