Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çengelköy - Ümraniye ve Rasathane

@M.Bedir aynen buluşalımm kaymakamlıkta ordan düşünürüz nereye gidiceğimmizi ben şu güzegahları okurken tırstım ya size yetişebilirmiyim acaba

• Beğen
Tepkiler: m.klcts
Scudo
@farukbursali hocam dolmasına gerek yok hani illa aynı gününde götürmeyedebilirsin sorun etmezler bende oradan almıştım hemde anlatırım şu paragözleri biraz sana

• Beğen
haldun alagaş ta buluşsak olurmu

@Pedal gucu Çamlıca tarafına doğru falan gidiceksek ileri doğru yani kaymaklık daha yakın daha iyi olmazmı oturur dinlenir gideriz

• Beğen
haldun alagaşa gelirim de kaymakamlık onun neresinde

@Pedal gucu ben ümraniyeyi iyi bilmiyorum hiç ama herhalde 5dk sürmez ordan azcık ileridedir

• Beğen
Yarın plan yapmış olmasaydım sizinle gelirdim tanışırdık fakat yarın metrobüsle yolculuk edicem. :)

• Beğen
@farukbursali sora sora bulacaz

kaskım yok nerden alabilirim

@farukbursali hocam 1kmden nolcek :D
@Pedal gucu Haldun alagaşı seçiyorsunuz sondurak shell benzinlikten ileriye gidiyorsunuz metro çalışmasını geçtikten sonra sağa dönüyorsunuz düz devam edince göbek göreceksiniz sağa devam edin 100metre ileride bir göbek daha var onu geçtikten sonra solda halk ekmek büfesinin yanından araba girişi var kaymakamlık ve belediye yanyana içeride kalıyor o kapıda bekleyin ben sizi alırım :) eğer takılırsanızda kaymakamlık dediniz mi gösterirler :)

@Furkan Y. İyi olurdu cidden nasip bidahasına artık :)

@Pedal gucu hocam kask bende de yok malesef yarın buluşunca hepsini detaylı konuşuruz isterseniz

• Beğen
Tepkiler: Furkan Y.
@M.Bedir akbil alalımmı bide nekadar para alalım

@Pedal gucu Ne olur ne olmaz siz alın yine yanınıza nakitte akbilde gerekirse kullanırsınız belli mi olur

İnşallah Bendee yakında size katılırım şimdilik kendim çalışıyorum zorluyorum kendimi.
Çekmeköy de oturuyorum. (Kaymakamlık filan yaklaşık 20 km )

Arkadaşlar ben de Yavuztürk mahallesinde ikamet ediyorum, bilen bilir. Hani bu nato yolundaki opetin oradan sağa dönünce aşağı giden uzun yol. Ümraniye - Üsküdar - Çengelköy - Çamlıca tepesi - Kısıklı falan zaten avucumun içi gibi bildiğim yerler. Yaşım 18, KRON XC150 bisikletim var ancak kadro maşa hariç olduğu gibi SLX - XO - XTR - X9 - XT seviyesinde. Yükseltiyorum yani bisikleti, XC150'de XO aktarıcı görünce dalga geçmeyelim :) Kondisyonum ne seviyede bilmiyorum ancak şehir içi performansımın iyi olduğunu düşünüyorum kesinlikle, çevremde benden hızlı giden bir bisikletçi göremedim bugüne kadar, buna karşılık kurallara uygun sürerim elbette bisikletimi.

Eğer kabul ederseniz ben de katılabilirim, yalnız memleket dönüşü yani bayramda kask ve eldivenlerimi memlekette unuttum. Tamir setim falan da varsa yoksa orada kaldı.
Bu şekilde kabul ederseniz gelebilirim, yok biz güvenlik ekipmanları olmadan aramıza almayız derseniz de büyük saygı duyarım :)

Kabul ederseniz de aramızda bir kişide en azından allen seti bulunsun derim :) Bugüne kadar yolda hiç kalmadım ancak ufak tefek sorunlar olursa halledip yola devam edebilelim isterim.
Son olarak herkes yol bisikleti mi kullanıyor? Ortalama kaç km ile seyir ederiz? Fazla yavaş seyahat etmekten de nefret eden biriyim çünkü :)

Niye bu kadar uzun yazdım onu da anlamış değilim.

• Beğen
@Gökhan Akkaya

@ozcanar bugün 11 de kaymakamlıkta buluşucaz isterseniz gelebilirsiniz

hocam gelicekmisiniz acaba

@emre_s bende dudulludayım beraber gidelim kaymakamlığa

@Gökhan Akkaya @ozcanar geliyomusunuz hocam

Arkadaslar ben gelemeyecegim, sizinle de tanismayi cok isterdim.Bir dahakine insallah.

@ozcanar bizden kimseden ses yok bende gitmedim

Geri