Arkadaşlar ben de Yavuztürk mahallesinde ikamet ediyorum, bilen bilir. Hani bu nato yolundaki opetin oradan sağa dönünce aşağı giden uzun yol. Ümraniye - Üsküdar - Çengelköy - Çamlıca tepesi - Kısıklı falan zaten avucumun içi gibi bildiğim yerler. Yaşım 18, KRON XC150 bisikletim var ancak kadro maşa hariç olduğu gibi SLX - XO - XTR - X9 - XT seviyesinde. Yükseltiyorum yani bisikleti, XC150'de XO aktarıcı görünce dalga geçmeyelim
Kondisyonum ne seviyede bilmiyorum ancak şehir içi performansımın iyi olduğunu düşünüyorum kesinlikle, çevremde benden hızlı giden bir bisikletçi göremedim bugüne kadar, buna karşılık kurallara uygun sürerim elbette bisikletimi.
Eğer kabul ederseniz ben de katılabilirim, yalnız memleket dönüşü yani bayramda kask ve eldivenlerimi memlekette unuttum. Tamir setim falan da varsa yoksa orada kaldı.
Bu şekilde kabul ederseniz gelebilirim, yok biz güvenlik ekipmanları olmadan aramıza almayız derseniz de büyük saygı duyarım
Kabul ederseniz de aramızda bir kişide en azından allen seti bulunsun derim
Bugüne kadar yolda hiç kalmadım ancak ufak tefek sorunlar olursa halledip yola devam edebilelim isterim.
Son olarak herkes yol bisikleti mi kullanıyor? Ortalama kaç km ile seyir ederiz? Fazla yavaş seyahat etmekten de nefret eden biriyim çünkü
Niye bu kadar uzun yazdım onu da anlamış değilim.