Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cervelo S2

Piramidin en ucu sanırım..
Gerçekten mükemmel..
Güle güle kullanın..

• Beğen
Tepkiler: Selçuk Çilek
Scudo
Selçuk Abi Selam ,

Hayırlı uğurlu olsun , kazasız bol oksijenli sürüşler dilerim ,

Görüşmek Üzere,
Tolga Gürgün

• Beğen
İşte budur.O kadaaaar kişiye hayal ürünlerini ulaştıran kişiye yakışacak tek bisiklet :D
Güle güle kullan Selçuk Abi.Traktörden sonra bu bisikletle uçarsın sen...

• Beğen
Abi işte bu yaaa...
Hayırlı uğurlu olsun, senden bişeyler bekliyordum ama bu kadarınıda ummamıştım :) Jantları Zipp bekliyordum ben ama Token çıktı :)

• Beğen
Nazar boncuğu: Annem bir tane taktı.
Benden de selam ,Tolga.
Sivas a selamlar.
Halil Ö.: Tşk ederim.
Berkay: Zipp ve HED te düşünüldü ama clincher jantlarda iki markada hybrid ,yani Alu/Karbon yapıyı seçtikleri için....vazgeçildi.
Nasıl Shimano "ben seramik rulmanlardan ikna olmadım" diyorsa,ben de metal/kompozit malzemenin bir arada kullanılmasından ikna olmadım diyorum...özellikle yüksek ısının oluştuğu alanlarda...
Karbon fren alanınının daha düşük performans verdiğini bile bile full karbon jantları denemeliydim.
Seçenekler de Edge,Reynolds ve Token vardı. Karbon teker setine alt maliyet sınırından girdim...AMA Token de göbekler seramik rulmanlı ,(Shimano ikna olmadığı için ben orta göbeğin rulmanlarını ve arka vites makinasının makaralarınıda seramiklerle değiştirdim) tel ve tel başları Sapim ,teller Sapim CX-Ray, ve tel adetleri (20 radial/24 2x) benim beden ağırlığıma uygun.
Ayrıca J teller ve özel göbek ve tel tasarımı yok...
Full karbon jantlardan memnun kalırsam her zaman bir upgrade olabilir..

ek fotolar...
(link)
(link)
(link)

yorum yapmaya gerek duymuyacak bir bisiklet allah nazardan saklasın

• Beğen
Sivas'tan da saygılar selamlar Selçuk Abi.Her ayrıntının fotoğrafını istesem çok mu şey istemiş olurum acaba.Çünkü böyle bir işçilik örneği inceleme fırsatım pek olmuyor :( .

• Beğen
Selçuk abi konuyu yeni gördüm...

Fazla bişey söylemeye gerek duymuyorum zaten sen işini biliyorsun...

Keyifle ve sağlıkla binmeni temenni ediyorum... Artık bursa taraflarında pek işim olmuyor ama sen o tarafa geçtiğin zaman bir gün gelirim toplanırız sohpet ederiz gene...

Bu arada çantayıda unutmamışsın vazgeçilmez aksesuar olarak :)

Saçma bir soru olacak ama,Cervelo dünyanın en iyi yol bisikleti kadrosunu ürettiği için meraktan soruyorum.Başka yol bisikletleride kullanmışınız yüzde olarak ifade etmek gerekirse nasıl bir fark oluştu? yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.

hayırlı olsun,süper alet valla herkese nasip olur boylesi insallah. Michelin Pro 3'ler dedikleri kadar sık patlıyor mu?

• Beğen
Daha önce bindiğim kadrolarla kıyaslama yanlış olur...çünkü diğerleri CroMo ,S2 karbon.
Pro3 lastiklerle ilgili: Lastikler çok yeni ama kolay patladıkları yöndeki şikayetleri biliyorum.
Şu anda bir çift Conti 4 Seasons yolda. Yani Paris-Roubaix te artık "gelenek" haline gelen lastikler.

Bir kaç foto daha...

(link)

(link)

(link)

@sottozero

Yorum süper ve kesinlikle katılıyorum :D

• Beğen
Geri