Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cervelo S2

Scudo
geçen antramanda gördüm sizi karşıdan el salladık çook guzel olmuş en sevdıgım kadro gule gule kullanın

• Beğen
Tepkiler: Selçuk Çilek
@GEMWK1

Teşekkür ederim. Eğer çevre yolunda gördüğüm arkadaşlardansanız...kusura bakmayın..biraz geç fark ettim....anlayışla karşılayın ltf....kafam aşağıda...en aero pozisyonu almıştım ve otomatik pilot devredeydi:) ....tekrar selamlar....

Kendinize özel, ince detaylarla kişiselleştirdiğiniz çok güzel bir cervelo. Tüm detaylarıyla biribirinizin halinden ancak siz anlarsınız gibi geliyor. Şu sıralar ben de güzel bir yol bisikleti toplama uğraşındayım kadro ve jant takımları hazır ancak komponentlerde kararsız kaldım. Sizin gibi bu işi detayları ile severek yapan birine sormak istediğim bir kaç sorum var eğer sakıncası yok ise. Kazasız ve mutlu bir şekilde kullanmanız dileği ile...

• Beğen
@gogogo

Teşekkür ederim. Yardımcı olabileceğim konularda her zaman yanındayım. İletişim detayları bu topic içinde var.
Kolay gelsin dileklerimle.
Selamlar

Yorumların tümünü üşenmeden okudum.
Söylenecek farklı birşey yok. Güzel ötesi.

Ama bu bisiklet benim olsaydı binmez/binemezdin. Misanalarla asar tavana seyrederdim.

Allah tekerine taş değdirmesin.
Güle güle kullan Selçuk abi...

Bir hafta sonu sözleşelimde seninle Polatlı yapalım. Bu sayede senin yanında hava atarız etrafa.

Selamlar
Gökhan

• Beğen
@Ekrem Özarslan

Ekrem,Fransa Turunda gördüğün (2008) bu bisikletin önceki şekli idi. CSC-Saxo Bank "Soloist" ve "Soloist/Superlight(SLC/SL)" ve bazen de "RS" i kullanıyordu.
Belki de Giro 2009 u anımsadın.Orada Sastre hariç,CTT takım halinde S2 yi kullandı ve CTT herhalde TDF 2009 da yine S2 kullanacak.
Fiyat: Donanım a göre farklı olabilir.Token C50 teker setiyle örneğin Zipp 404 arasında yaklaşık USD.800.00 fark var. Sadece kadronun ABD mağaza satış fiyatı USD.2800.00 ile USD.3000.00 arasında değişiyor.

@G-trek

Gökhan,
Çok teşekkür ederim.
Bu bisikletin hakkını veremediğim kesin. Beraber çıkarsak yanımda doğru dürüst pedal çeviren adamlar olduğu için gurur duyarım.
Bisikletteki son aero çalışmalarım bitsin...daha da mükemmel olacak.
Selamlar

Ekrem Özarslan a daha önce verdiğim bilgiyi düzeltiyorum.TdF ta CTT "herhalde" C2 yi kullanacak demiştim. CTT 2009 da kullanacağı bisikletleri açıkladı.
Takım bisikleti olarak: S 3
Sastre nin vazgeçemediği kadro: R3 SL
ve aslında en merakla beklenen yeni TT bisikleti: P4
UCI entegre matarayı onaylamadıktan sonra Gerard Vroomen&Phil White P4 ün ön üçgenin altında bulunan matarayı kaldırıp o kısmı kadroya dahil ettiler. UCI nın gerekçesi :Mataranın amaç dışı tasarlanıp bisikleti daha hızlı yapmak için bulunduğu konumda
ve şekilde tasarlanmış olmasıydı.
Bu çok aptalca bir çıkış oldu çünkü şimdi o bölge "doldurularak" aynakol ve pedallar bölgesinde girdaplanan hava akımını "durağan" şekle dönüştürülmesine yardımcı oluyor. Diğer bir deyişle ..silah geri tepti.
Türkiyede pek gündemde olmayan bir kadro ama bence yeni TT kadroların içinde en fazla dikkat gerektiren kadro Cervelo P4.
Ne önemi var diyenler için...50km lik TT yarışlarında birkaç saniye farklarla etap kazanan sporcular var. Aerodinamik ölçülebilen bir bilim olduğu için anılan farkların sporcular arasındaki fark olmadığı,malzeme farkı olduğu apaçık ortadadır.

Geri