Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cervelo S2

Hayalimdeki bisiklet şu Cervelo. Gerekirse aç kalıp, ne yapıp edip alacağım :)

Scudo
Super.. pol pedallar :) gecen de biniyorum sahilde.. 33 km. Anlık süratim var.. yanimdan cervelo s5 gecti bir tane.. triathlon tipiydi.. ucuyordu.. sanirim 45 km. Ye yakin surati vardi.. o an yikilmistim :)))

HAYIRLI OLSUN.. CERVELO S5 MODELİNİ KULLANIYORUM VERİLEN HER KURUŞA DEĞER BİR MAKİNA.. GÜLE GÜLE KULLAN

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
çok güzel kazasız belasız

Bu kadroyu nereden temin edebiliriz?
Tr ye uygun

Hayatim gozumun önünden gecti bi an :D
83 bin lira ve tukenmis :D
Screenshot_2018-03-04-13-43-15.png

@mariokaldato
82 ye sonuncuyu ben aldım, geçen hafta üzerine kuş pisledi diye sattım :cool:

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@mariokaldato
Bes yil önce beğendiğim cervelo s2 kadrosunu simdi beğenmiyorum. İnsan bu sürekli değişiyor. Kaldiratonun yazılarınıda birbeş yıl geçince belki beğenebilirim. Belli olmaz...
Bu arada 83 bin telelik bisikletin üzerinde benim 2,5 bin telelik bisikletten daha çok jant teli var.

• Beğen
Tepkiler: efaruk ve Atasoy
@mehmetsunu

Birkac yildir cogu firma 24 tele gecti. Aero testlerinde 18-20 teller ile kafa kafaya cikiyir sonuclar. 24 telli jant hem o az sayidaki telli jantlarla ayni aerolukta, hem de daha esnemez oluyor tel sayisi fazla oldugu icin. Yani 24 tel normal :) Bu bisikletteki sadece sapim cx teller belki de sizin komple janttan daha pahalidir, o yuzden cok umitlenmeyin :)
(link)

Ornek olarak Zipp artik 16 ve 18 tel jant uretmiyor mesela

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
cervelo bisiklet ömür boyu garantili mi?

@mavi silgi

Cervelo ömür boyu garantilidir, ömürden kasıt kadronun ömrüdür. Cervelonun kadrolarına biçtiği ömür ise 5 yıldır. 5 yıl boyunca (fatura tarihi baz alınır) size destek verirler, eğer garanti kapsamı (detay aşağıda olacak) dışına çıkmazsanız. Ben 4.5'uncu senede kadrosunu değiştirmiş biri olarak, doğruluğu kesin bilgi veriyorum :harika:

Kullanıma bağlı hasarlar (vuruk-kırık-kaza vs.) garanti kapsamı dışında. Yanlış montaj sonucu kadroya hasar verme garanti kapsamı dışında. Hatalı kullanım sebebiyle ortaya çıkan hasarlar da garanti kapsamı dışında (mesela 150 kilo birinin bisiklete binmesi gibi veya sele borusu kelepçesinin aşırı sıkılmasına bağlı çatlak)
En önemli madde de, garanti sadece ilk kullanıcıyı kapsar. Bisikletin satılması durumunda yeni sahibi garantiden faydalanamaz.

Bunun dışındaki tüm durumlarda yetkili servisle iletişim kurularak garanti için destek alınmasını söylüyor Cervelo :harika: Yani biz firmaya birinci ağızdan yazamıyoruz, araya bisiklet cumhuriyeti giriyor, tüm irtibatı onlar kuruyor mail yolu ile.

hocam ben şimdi gittim yurtdışından bi cervelo aldım geldim. 5 sene içinde bişi olursa garantisi var 6.sene olursa binerken kırılırsa garantisi yok mu. Ömür boyu garanti kapsamı nerde işliyor

@mavi silgi
Kadroya 5 yıl ömür biçmiş. 5 yıl garantili. Yani kadronun ömür boyu garantisi mevcut.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
anladım 5 yıl kullan sonra kaldır at diyorlar yani. 5 yıl sonra da kırılmazsa bile pek randıman alınmaz gibi

@mavi silgi
Firma kendisini korumak amaçlı 5 yıl demiş. Kadro bozulup kendini bırakacak diye bir durum söz konusu değil. 2004 te üretilen 100 lerce kadro hâla sağlam şekilde kullanılıyor. Kolay kolay bozulan bir yapıya sahip değil kadrolar.

Geri