Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çiftlik Bank

Online oyunların neredeyse tamamı vurgun vuruyor bu para konusunda bakınız Zula, Clash Of Clans, Legend Of Legends, Clash Royale, aynı mantık olan HayDay bunların hepsi vurgunu vurdular dandirikten çalıntı haritalarla Türk oyunu diye başladılar şimdi milyon dolarlar kazandığı konuşuluyor
Geleceğin mesleği Bilgisayar Yazılımcılığı nokta net

Scudo
Fotoyu dikkate almayınız hata oldu.:kedicik:
Tosun Ferrari ile yanlıyormuş:acpsnr:

Dosyalar

• iaHbEFq5.jpg
    iaHbEFq5.jpg
    36,8 KB · Okunma: 31
@hamlet2006 çiftlikbank başlığı altına enteresan haber olmuş :D:D

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
tosun_ferrari_ile_keyif_yaparken_ortaya_cikti_h41577_093a6.jpg

@drsalihsert
Doktor dur aman.:D:D:D:ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya:
Foto haberlerdeyim sandım:koptum::koptum::koptum:

@Kudret Kurtcebe

hohohohohohhahahahahaha
çok komik ya.
gülmekten geberecem
dombili bile kaldıratoya dirsek gösteriyor.

Konuyla ilgili birkaç mesaj yorum yapmıştım..Tam da benim söylediklerimi söyleyen ünlü bir isme rastladım..
Fatih Altaylı,bu konuyu yorumlamış..Aynen,dediği herşeye katılıyorum..Çok güzel yorumlamış,ayrıca çokta komik bir video:D

@ahlaksız Parayı kaptıranları korumuş devlete gömmüş arkadaş
Milletimiz akıllanmıyor ki devlete suç atasın
Şahsen katılmadım Fatih beye

Tosun tartışmasız ülke gündemine oturdu. Millet Afrinden çok bu olayı konuşuyor.. Ancak ortada ilginç bir durum var arkadaşlar. Parasını kaptıranların yanı sıra parasını kaptırmayanlarda duruma müdahil olmuş. Herkes tosunun ülkeye gelmesi bekliyor. Bir yakalarlarsa , sırayla çok feci öpecekler gibime geliyor.

4GcWQV.jpg

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
(link)

Bu da geldi. Hayırlı uğurlu olsun. Nur topu gibi bir dolandirici daha doğdu.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Yargıya bakın:eek:
Çiftlik Bank mağduru bir vatandaş Kütahya Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Savcılık, şahısların yüksek kazanç için bu siteye üye olduğunu, hileli hareket bulunmadığını belirterek “Kovuşturmaya yer yoktur” kararı verdi.
(link)

Dolandırılan bir vatandaşa şaka yapmışlar..
Hem dolandırılıyorlar,hem de milletin eğlencesi haline geliyorlar..Yazık yani..Bir de bu dolandırılan vatandaş,tekrar telefonda dolandırılıyor..O kadar küfür ediyor ama yine para yollayacak:eek:

Gece vakti güleceğim diye gözümden yaş geldi:koptum:

Kazanacak tabi, çiftlikte sığır çok.

@ahlaksız
Şu aptalları paylaşmayın rica ediyorum.

Bu arada benim akrabalardan biri de dolandırılmış. Ne yalan söyleyeyim zerre üzülmedim. Yanında konuyu da açamadım kendimi tutup gülerim diye :kptmya::bsmagryr:

Tosunuma helal olsun çatır çatır eziyor paraları... (latin bacılarla) :D

Yemeyenin parasını yerler... Yarasın Tosunuma...
Bu ülkede bu kadar mal varken bir tosun gider başka tosun gelir..

olayın özeti şu. çalışmadan para kazanmak. oturarak para kazanmak. faiz ile iş yapmak. açgözlülük.

yav arkadaş hadi bak kenara ayırdığın parayı yatırdın onu anlarım adam bankadan 150 bin çekmiş artı üzerine tırını satmış. işte bu nasıl bir enayiliktir ben bunu anlamıyorum. bu nasıl bir para hırsı nasıl bir açgözlülüktür. yazık vallahi.

Mecliste sıradan bir gün daha. Dolandırılan güzel insanlar ne dediler bu duruma acep :D

(link)

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Seçimde yine gidip basarlar oylarını..
Güncel..

Gülmeye devam:kptmya:

30 kişi, Çiftlik Bank benzeri bir yöntemle dolandırıldı. “Kaşar ticareti yapacağız” deyip, kendilerinden para topladıktan sonra ortadan kaybolan bir kişi tarafından binlerce lira dolandırıldıklarını iddia eden mağdurlar "Çiftlik Bank ile dalga geçerken bizim başımıza geldi" ifadelerini kullandı.
(link)

@Ilter Elmas
''Koskoca Türkiye'' diyorlar da,yurtdışına kaçmış bir sahtekarı yakasından tutup getiremiyor bu ülke..

Geri