Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çiftlik Bank

Scudo
Herif daha önündeki kağıdı okuyamıyor, bu mu yapmış bu tezgahı, yersen...

Herif daha önündeki kağıdı okuyamıyor, bu mu yapmış bu tezgahı, yersen...

Prompter'ı vardı da , düzgün okumadı mı Tosunum. Gerçi prompterı olupta düzgün okuyamayanlar var. Haksızlık etmeyelim Tosuna.

Komedi 1 38.saniyede birisi fısıldıyor videoda ne mezunu bu heceliyor

• Beğen
Tepkiler: Tolga Özdemir
Jet Fadıl sakallıları dolandırdı. Bu tosuncuk hem sakallıları hemde bıyıklıları dolandırdı. Bu Z Kuşağı sahtekarlıkta bir üst modele göre çığır aştı.
Bıyıklı derken beni henüz dolandırmadı. :)
Ama eğer yırtarsa bu işten , bir inek parası feda olsun Tosuncuğa.:koptum:

Parası bitmiştir. Bakalım Çiftlik Bank 2 yi oynamak için sabırsızlanıyorum

-Çiftlik Bank "O bir Tosuncuk"-, dizisinin 2. sezon 1. Bölüm fragmanını izledik. Heyecanla bekliyoruz.

• Hahaha
Tepkiler: seko35.50
Umutlar yeşerir :koptum:

(link)

16 Mart 2018 de yazmışım, günler ne çabuk geçmiş.
Abi o kadar belliydi ki geri döneceği, mahalle bakkalı yönetemeyecek adamın elindeki kocaman parayı yönetemeyeceğini anlamak zor değil.

Kesin bașı sıkıștı, baktı güney amerika Türkiye'ye benzemiyor bunu orada öttürecekler geri gideyim dedi. 😂

ÇOOOOOOOOOOK merak ediyorum ne tür bir ceza alacak acaba?!?!?!

Pek umutlu değilim ama işte fakirin ekmeği; umuyorum yine de. 🤦‍♂️

Adam baktı ülke muz cumhuriyeti,dolandıranlar hırsızlar rüşvetçiler baş tacı yapılıyor,dur dedi döneyim belki ikinci voleyide vururum,olmadı zaten en kötü ya vekil olurum yada diyanette bir yönetim görevine atanırım.:booo:

Bu gün müjdeler bitmiyor.

Tosuncuk memlekete dönmek için başvuru yapmış.

Mağdur olduğunu ve suçsuzluğunu kanıtlamak için Türk adaletine teslim olacağını söylemiş.
Ülkede adalet diye birşey kalmadığından "Mağdur" olarak ilan edilmesi hiçte şaşırtıcı olmaz.

Ülkede adalet diye birşey kalmadığından "Mağdur" olarak ilan edilmesi hiçte şaşırtıcı olmaz.
Mağdur tabii. Kaç zamandır vatan hasreti ile gavur ellerinde yaşamak kolay mı? Ezan sesine hasret, Türk bayrağına hasret. Kazandığı!!! dolarları Türkiye'de harcamakla orda harcamak aynı mı?

Tosuncuğun bisiklet forum da bu konuyu takip ettiğini ve ikna olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam🤭

Geri