Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çin'den müslüman isimlerine yasak! (aliexpress bahar kampanyası)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@1dost
e madem islam bu kadar mükemmel, neden gidip islami usullere göre yönetilen bi ülkede huzur içinde yaşamayı tercih etmiyorsun. herkesin tek doğrusu olduğu muhalefetin olmadığı.
bi kere islamın ne kadar mükemmel olduğunu araplara bakarak anlayabiliriz sanırım, islamiyet yayıldıktan sonra arapların bilgi ve teknolojideki yükselişinin önü alınamamıştır. ha bi de şeriatla yönetilen bi ülkede bi kadına tecavüz etsen o kadının tecavüzcüsünün aleyhine dört şahit bulmak zorundadır, aksi halde kimse umursamaz ve konu örtbas edilir. tüm bunları düşününce "islam çok mükemmel dostum, sende gel. sağlık, teknoloji, bilim amaan boşver, cennette hepsi var, bi kere ölünce sağlık %100 doluyor. bilimle gavur uğraşsın bizim uğraşmamız gereken daha mükemmel şeyler var."

Scudo
@Carcass06 işidlilerin türkiye de tedavi edilmesi, avrpadan gelen işidlilerin türkiye den suriye ye geçmeleri, istihbaratın nerde senin. klasik sözcü gazetesi yorumları. ipe sapa gelmeyen yerden eleştirmek kolay

diktatör kimyasal derken türkiyenin kimyasal silah kullanılma safhasında olduğunu mu düşünüyorsun? ardından türkiye ye nato müdahalesi. böyle bişey olmaz umarım

@1dost aynen hocam ben ateistim her boku yerim değilmi? Sonra bonom donomo soygo doymoyolor dersiniz... Saygı gösterin ki saygı bulasınız. Neyse herkesi önce insan olmaya davet ediyorum.

@Nyusha size başka diyecek kelime kelam bulamıyorum hocam.

• Beğen
Tepkiler: hayatçokgarip
@Engin ATAL
İleri götürdüğüne dair bir kaç örnek verip tezi çürütün de görelim öyleyse, havada kalmış ezbere cümleler yazmayın.

• Beğen
Tepkiler: hayatçokgarip
@Carcass06 valla bunlar bbc nin türkiye yi karalamak için sunduğu haberler olduğunu düşünüyorum. ufak bir eylemde bile sanki türkiye de iç savaş varmış gibi haber yapan avrupa medyasına inanmak benim aklıma yatmıyor

@1dost
tabi ilahi adalet kesin var zaten. çal, çırp, dolandır, tecavüz et sonra bide allah korkusundan bahset. ortalıkta ne kadar fazla bu zihniyette insan olduğunun farkında mısınız ? He tabi şimdi onlar yanlış yaşıyor diye tüm islamı kötülememek lazım ama niye çoğunluktalar, niye hümanist islamcı bi hareket yok, niye hiç bir yaraya merhem olamamış. madem bu kadar mükemmel müritlerine neden faydası dokunmuyor yahu.
allah korkusuna sahip olanların yaptığı bir sürü şeyi bu korkuya sahip olmayan ama vicdana sahip olan bi kimse asla yapmaz. Din ve ahlak birbirinden farklı şeylerdir. Dini bütün olup ahlaksız olursan kime ne yararı var, ahlakı bütün ama dinsiz olsan kime ne zararın var ?
hatta yargı sisteminide kaldıralım ne gerek var, ilahi adalet varken ölümlünün hak hukuk peşinde koşması da neymiş ki, haşa. ya da mahkemeleri gene kapatmayalım da, muhalif falan çıkar arada, milletin gözünü açmadan tıkarız kodese...

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Nyusha evet hocam haklısınız bbc ameriga izrail hepsi böyle aynı.

@1dost
Çok rezil cümleler bunlar. Terbiyenizi takının.

Aslında şu konuda İslamcı teröristleri savunanlara bakınca, Çin'in çok doğru bir yolda olduğunu açıkça görüyoruz. Paçalarından ahlaksızlık ve çirkinlik akıyor şu İslamcıların. Mide bulandırıcılar...

• Beğen
Tepkiler: Berke ve Carcass06
@Carcass06
Bu tipleri çok iyi biliyorum. Çoğu şunu söyler: "Madem Allah'a inanmıyorsun, o zaman ananla bacınla yatsana."

Yani akıllarından geçen şey, analarıyla bacılarıyla yatmak. Ama buna engel olan şey, inançları. Tiksiniyorum bunlardan ben.

• Beğen
Tepkiler: Berke ve Carcass06
@hayatçokgarip hocam bu toplum çok garip cidden kendimi abaza hissediyorum bazen. Bugün dolmuştayım para uzattılar arkadan bende önümdeki tesettürlü bayana uzattım kadın parayı alırken ve verirken en ucundan tutuyor elim eline değmesin diye... değse boşalıcam saldıracam felan herhalde cidden bu ayrıntılar bile mide bulandırıyor. İsalmiyetten önce türk toplumlarına bakıyorum tarih hocalarımız türkler asimile olmaz felan derdi ancak daha neyimiz kalmış asimile olacak çok merak ediyorum.

ne garip toplumun ya da bireyin kendi ahlaksızlığının kokuşmuşluğunun cehaletinin suçunu dine yüklemek. çok yazık. okudukça üzülüyorum.

@Tasogare Söylemek ne kadar kolay, bu kadar güzel bir din neden hiç bir şeye faydası dokunamamış. Çünkü işin özüne inemiyoruz. Evet çoğunluk yapamıyor uygulayamıyor, sen uygula kardeşim. Müslüman olmadan uygula bakalım istediğin şeyleri. Dindar olduğunu savunup her türlü pisliği yapanlar, işid gibi terör örgütleri inan senden daha çok zarar veriyor müslümanlığa.

@Carcass06

O öyle inanıyor fakat sen buna saygılı olamıyor, tahammül edemiyorsun. Sonra gelmiş hümanistlikten bahseder.

@Tasogare seni de hiç bir din inancının olmadığı afrika ülkelerine alsak ha ne dersin? oralarda ölüm de yokmuş yaşayıp gidersin sonsuza dek. :D

@1dost ne tür bir saygısızlığım olmuş pardon ama ? Ben dininize saygı duyuyorum aşırıya kaçmayacak şekilde de eleştiriyorum haketey etmiyorum. Siz rahatsınız müslümanım dediğinizde kapılar size açılıyor millet tip tip bakmıyor veya sırf inancınızdan dolayı bu toplumda dışlanmıyorsunuz ve ya dayak yemiyorsunuz. Ne saygısızlığım var benim anlamadım. Sizin siz zaten inanmıyorsunuz her boku yiyebilirsiniz mesajınız saygısızlık olmuyor zaten.

• Beğen
Tepkiler: Engin er.
@Tasogare
4 tane şahit bulacakmış da yok bilmem ne. Hiç bir bilgin yok sağdan soldan kendin gibi dinsizlerin kitaplarından öğrendiklerini burda satma. Saygılı ol. Ben senin dinsiz olmana laf ediyor muyum? Arkadaşa Allah korkun yoksa herşey beklenir dedim sadece :)

@Carcass06
Şurda anlaşamıyoruz. Ben İslam diyorum sen gidip bana Işid diye terör örgütünü örnek gösteriyorsun. Yada dindar geçinip her haltı yiyenlerden bahsediyorsun. Sana laf anlatamıyoruz. Sadece şunu merak ediyorum. Ateist olmayan biri hesap vereceğine inanmıyorsa herşeyi yapması beklenemez mi? İnanlar bile çoğu kez günahlara batıyorsa, sana göre günah-sevap yok. Kural nizam yok. Takıl :D Nefsinin her istediğini yapmakta özgürsün.

@1dost sizin pencereden bakınca evet haklısınız. Yani siz kendinizden yola çıkarak acaba ben inanmasam sınırlarım neler olurdu diyerek bana örneklendiriyorsunuz ama komik oluyorsunuz...
Ben size işid felan örnek vermedim beni başka biriyle karıştırıyorsunuz galiba.

@Carcass06 sizi sınırlandıran ne peki? yada nasıl bir ölçü var size göre. sınırlarınız nedir ve bu sınırları neye göre koyuyorsunuz?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri