Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çin'den müslüman isimlerine yasak! (aliexpress bahar kampanyası)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Delikanlılığımı sorgulayacak son isim bile sen değilsin

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Scudo
öcü gibi korkuyorlar mao zedung yoldaşımdan...:mzkdnlmk:

• Beğen
Tepkiler: hayatçokgarip
@Ahmetgitar hocam ben yazmayı bıraktım boşverin, arkadaşları düşünmeye teşvik ettikçe geriliyorlar :D En süper din onlarınki, kurtlar vadisi izleyip siyaset öğrenenlerin hepsi bizden daha iyi biliyor, dünya dinazorlar için yaratıldı vs vs... :D :D
113956 dosyayı görüntüle

@Ahmet Bilge Kaan AKIN o değil de maça odaklanamadım.
:)
@Deniz A bu arada delikanlı sözümü yanlış anlamayın. Doğru düzgün belirtin o halde demek istedim ama delikanlı sözü yanlış anlaşılabilir.
Neyse herkese iyi geceler.
Ben de @Ahmet Bilge Kaan AKIN gibi yazmayı bırakıyorum.

Bu arada konu kilitlenmeden bu kadar konuşmak forum için güzel.
Kilitlenme olmadığı zaman konu bir şekilde sükunete eriyor gibi.
En azından ben sükuta erdim :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet KAHRAMAN
@avkebele yapan kişi Türkçülüğü ön planda tutmaya çalışıp , İslama hakaret etmeye çalışan birisi olduğu bariz belli.

@Engin ATAL yahu sesimi etmeyim konuşmayım dedim ama konu iyice uzadı bende iki çift edem da. İslamiyet türklere ne kattı? 0 eski türk toplumuna bak incele bir de şimdi ki türkleri... şimdi kadınların yeri bile yok toplumumuzda oysaki kadınlar o kadar söz sahibi o kadar savaşcıydıki... neyse sonuç olarak istediğiniz dine inanın ancak islamiyetin türkleri katlederek kabul ettirildiğini türkleri gıdım ileri götürmediğini şuan ki toplumun cahilliğini islamiyetr borçluyuz.

Bir zulmün zulüm sayılabilmesi için belli şartları taşıması gerek. 1-türklere yapılırsa, 2-müslümanlara yapılırsa hakiki zulümdür. Rum, ermeni, ezidi falan olursa, hele bunlara zulmeden müslüman türkse bu saylanmaz.

Birincisi kaynağı belli olmayan haberler bilidiğin dezenfermasyondur. İkincisi doğru bile olsa bizde çince isimleri yasaklayalım :) üçüncüsü egemen bir ülkede ayrılıkçı hareketler terörist eylemden sayılmıyor mu? Türkiye de öyle değil mi? ee.. sıkıntı yapmayın. Egemen ülkenin kurallarına saygı gösterin.

ne zaman devlet büyükleri çin e bir ziyaret planlasa hemen bi böyle haberler servis edilir. müslüman kanı dökmede kimler canla başla çırpınıyor belli.

@Carcass06 genelevleri resmilestirerek kadinlarin pazarlanip satilmasini bu millete kabul ettiren kimdi acaba ? Kalkmis Islam bu milleti geriye goturmustur diyorsunuz. Islam da kadina verilen deger hakkinda musluman olmadiginiz icin bilginiz yok. Bu nasil bir dusmanliktir boyle ?

geçenlerde çok sevdiğim bir sanatçının islamda kadına verilen değer adlı çalışmasını gördüm ve çok etkilendim, bu durumda siz değerli forum üyeleriyle de paylaşmadan edemezdim.

Dosyalar

• nikab-burka-schleier.jpeg
    nikab-burka-schleier.jpeg
    39,2 KB · Okunma: 38
  • Beğen
Tepkiler: hayatçokgarip
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri