Scudo Sports

Claud butler antaeus 700 hakkında bilgi verenden allah razı olsun :d

Tepki
2
Bisiklet
Carraro
29 mtb bisiklet almayı düşünüyorum en fazla 1300 lira sınırım var claud butler antaeus 700 a rastladım ve hoşuma gitti bu bisiklet veya marka hakkında bilginiz var mı veya başka bir 29 model tavsiye edebilirmisiniz
bisikletin özellikleri
Tİp 29" mtb 27 vİtes
kadro alÜmİnyum
maŞa sr suntour xcr ds gİdondan kİlİtlemelİ maŞa
arka vİtes ardm390 sgsl
vİtes kolu aslm390ra
arka dİŞlİ acshg20i9134
lastİk continental raceking 29x2.2
aynakol sr suntour xcr-v3-t418
gİdon boĞazi zoom alÜmİnyum ahead
fren takimi avid elixer hİdrolİk dİsk fren takimi
* orjİnal İngİlİz markasidir

• Beğen
Tepkiler: cem bice
Scudo
Hocam gel kaçırma bu bisikleti 1300e güzel demiş osman arkadaşımız

Markanin kendi sitesinde bu modeli goremedim.

hocam bisiklet özellik bakımından çok iyi ama marka çok türkiyede satılan bir marka değil vve garip bir şekilde yurtdışı fiyatından bariz ucuz tam karar veremedim
evet hocam o linkteki bisiklet

Az da olsa oderken verecekleriniz cakil tasi degil,para.Bunun bilincinde oldugunuzdan suphem yok! Bu yuzden tavsiyem,alim yapmadan once sahipmis gibi urunu arastirin ve ulasmak istediklerinize ulasmaya calisin.Bu merkezi olur destekleyicileri olur.Yani ihtiyac halinde forumlarin yetersiz kalacagi noktalar olacaktir.

Fiyat sadece mali icermez,ayni zamanda satis ve sonrasindaki kaliteyide icermeli bence.Sadece bu detaylarin kaliteli olmasi icin makul olmak kosulu ile cuzi miktar fazla odemekten kacinmam.Tavsiyem daha yaygin markalara yonelmeniz olacaktir.

evet bende bundan dolayı tereddütteyim ve iyice araştırmaya çalışıyorum peki bana 1200e kadar tavsiye edebileceğiniz 29 bir bisiklet var mı

(link) Merhaba size tavsiyem bu yazıyı okumadan 29 jant bisiklet almayın orada eksileri ve artıları var eğer sizin ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa almanızı tavsiye ederim. Pedalınız hep dönsün :)

ilk önce tavsiyeniz için teşekkür ederim baktım yazıya gerçekten bilgilendirici beni tek düşündüren biraz daha ağır olması ama benim boy 187 olduğundan ötürü biraz bu boy bisiklete yöneliyorum

@Necati Fıratlı

Kadro boyunuzu farklı alırsınız jant ebatını büyütmenize gerek yok arama yaparsanız forumda kadro boyunu anlatan güzel konular var.

29Lara karsi bu kin nefret nedendir acaba anlamis degilim. Adamlar bisiklet tarihinin en rahat bisikletini yapmislar. Surekli serbest inis yapacak degiliz ya. Eger niyeti oyleyse bir insanin enduro almasi lazim zaten

@Samet Koç

Kin nefret değil sadece kullanılabilirliği (kişiden kişiye değişir) arkadaşın söylediklerini okudunuz herhalde boy açısından 29 istiyormuş bende ona kadroyu anlattım yani bir nefret yok sürekli serbest iniş yapanda yok dediğim gibi kişiden kişiye değişen kullanılabilirlikö

Bende ciddi olarak almayı düşünüyorum bu aletten, başka yorum yapabilecek yok mu arkadaşlar?

Satin aldim parasini odedim kargo bekliyorum. Ayrica 5gun kaldi filan gormedim bugun nerede yazior o?

@Samet Koç
Herhangi bir renk seçme olasılığı oldu mu acaba.şimdi iki bisiklette aynı renk mi gelecek sizce

Boy ve renk secenegi standart. Zaten 19 kadro tam bana gore ve rengide gozlerimi oksuyor :)

Geri