Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Claud Butler oxford 700 hakkındaki görüşleriniz

@Junastin anladim neyse zaten pahali bulmustum onu. ilginiz ve yardiminiz icin tesekkurler bu arada. hoscakalin

Scudo
@hopp

Önemli değil.

abilerim kardeslerim 2 tane lastik almak istiyorum beyaz seritli. nedir bu bizim bisikletlerin lastik olcusu ben hic anlamiyorum bu isleri. suankinden daha ince lastik takabilirmiyiz ayni ic lastigiyle? 37-622 diye geciyor bizim lastikler

@Alizee 28 genişliği vardı sanırım
Evet iç lastiği kullanabilirsin

Bende sedona 751 kadro var sadece yeni boya yapılacak takas etmek isteyen varsa görüşelim

şuanda hepsiburada da 400 lira 30 lirada çek veriyor . son 13 tane kalmış

1 yıldır kullanıyorum biraz yazayım dedim görüşlerimi . 3000 üzerinde km yaptım belkide daha fazla hiç inmiyorum üstünden bisikletin 110 kiloyum arkadaşlar artık ne zaman yenileyeceksin diyorlar. Heybe de taktım gün içinde 320 km yol yaptım 24 saatte bisiklet hamlığı olayını attığım bir bisiklet çok faydasını gördüm ancak malzeme kalitesi olarak biraz aşağıda bir bisiklet alacak arkadaşlar bunu göz ardı etmesin ben şehirler arası kullandığım için aramız bozuk ama şehir içinde güzel ..

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
2. el olarak sahibinden.com aracılığı ile satıyorlar izmir bornovadan (link)

@KüFürbaz Haydo
Çok istiyorlar hocam yani onun sıfırı daha geçenlerde 250 den satılıyordu, 350 liraydı sıfırı :D

fiyatı çok iyiymiş ben geçenlerde bi konu açtım 1000 tl ye şehir içi bisiklet önerisi için ama yöneticiler sabit konuya kitleyince kimseden yardım alamadım :( mosso carraro veya salcano markası düşünüyorum 1050 - 1000 tl civarı bütçem olacak hafta sonları git gel 50 60 km yol yapmayı dusunuyom bu tempoyu kaldırcak biisklet bakınıyorm :D varsa önerin beklerim hocam V frenli tercihim ucuz oldugu için :)

hocam biraz bekleyin hb ye düşer yakında

Claud'çüler nerdesiniz?

@biocyclist

Satıcı abi 180₺ fiyat çekmiş paslı çizikli pisiklete, 100 olurmu dedim 170 son dedi almadım

Gece rüyama girdi çok güzel toplamalık bir bisiklet 150 yapsında alayım :)

Son durum bu hacı abi :)
İnşallah verir ya ne değerli pisikletmiş7E26CA8C-5F2B-4328-A80F-CBB4CF8CF576.jpeg

Eğer satarsa
2.elAlüminyüm pedal
2.el Shimano fren
Sele borusu -gidon - kadro pasta cila- polisaj parlatıcam

Arkaya bagaj
Sıfır arka aktarıcı tourney alıcam

Bence güzel bi piskilet olur :)

• Beğen
Tepkiler: Emert20
Geri