Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çok sevgili Decatlon'a bir şikayet de benden :(

geçmiş olsun ama trek, giant, merida ve hatta yerli firmalar dururken btwin mi alınır. decathlonun bisiklet konusunda hiçbir bilgi birikimi olmamasına rağmen fason ürettirip yalnızca kendi sattığı bir marka. bisandan bir farkı yok gözümde açıkçası.

Scudo
@Arena hocam bisikletten cok memnunum o konuda sıkıntım yok ancak bu konusacak muhattap bulamama sorunu çok sıkıntılı. Ayrıca büyük markalarin düşük setlerine o kadar para vermem açıkçası. Markaya para gidiyor sadece.

@Auron Sanchez yok hacım kalite kontrol sürecinden tut da kullanılan malzemenin niteliği, kaynak teknikleri, butting denen alüminyum işleme teknikleri ve ayrıca know-howları var, yani yalnızca kadroya para ödemiyorsun. decathlon dediğinin migrostan bir farkı yok. yalnızca sattıkları malzemeler farklı. migros da yan sanayiye yoğurt ürettiriyor, bir mandıra yoğurdu tadı var mı yok tabi.

@Arena dogru diyorsun hocam yani şu son olandan sonra bir daha alisveris yapmam zaten. Şu işim hallolsun da kurtulayım şunlardan :D

Arkadaslar sikayetimin cozuldugu yönünde telefon aldim bugün. Jantlari tekrardan örmüşler. Birkaç güne elimde olur muhtemelen. Çok mutluyum suan, 1 ay 1 haftadir bisikletsizdim :(

Triban 500 kullanıcısıyım. Bir benzeri de bana yapıldı. En sonunda bari zamanım gitmesin başka yerde yaptırayım diye kendim gittim. Bisiklet atölyede sıraya konmuş. Sırası gelmiş ve işi bilmeyen bir elemanları uğraşmış. Bisikleti istediğimde getirdiler, ufak yalpalamaları olan jant pabuçlara yapışmış neredeyse dönmüyor.. Bıraktım orda eve döndüm. 30 iş gününü beklemeye başladım. 30. gün gittiğimde yapamadıklarını yeni ürünle değiştirmelerini istedim. Sonra hafta sonlarının bu zamana dahil olmadığını öğrendim. Neyse güç bela öne aldırıp bir ayar yaptırdım fakat 1 hafta tutmadı o da, yine pabuçlara sürtmeye başladı.. Ben de yeni jant takımı aldım Almanya'dan. Takalı 1 hafta oldu onda da ufaktan yalpalamalar başladı. Bu arada müşteri hizmetlerine atılan maillerden çok birşey beklememek lazım diye düşünüyorum. Decathlonu TR'de işleten Turksport adlı bir şirket. Onlar da sorunun üstünü örtmeye çalışacaklardır. Fransa'yla iletişime geçmek daha iyi olur. Tehdit etmek de güzel bir yol aslında. Fransa'ya şikayette bulunacağınızı, sosyal medya hesaplarınızdan bu sorunu anlatacağınızı yazarsanız tutuşabilirler.

@Yavuz Onat
Hocam ben direk mudurleriyle gorusmek istedigimi soyledim. Muhtemelen genel mudurlugunden Melek hanımla görüstum. Fransada oldugu icin uzun sure konusamadik ancak isimin hallolmasinda en buyuk etken odur. Umarim benim jantlari da oyle yapmamislardir, baska bir sorun acilsin istemiyorum basima :(

Uzuldum basiniza gelenler icin cok can sıkıcı oluyor boyle durumlar. Hele ki surekli bisiklet binen birisi icin cok zor uzak kalmak :(

Bugün geldi jantlarim sonunda.

Uzun bir savaştan sonra dış lastikleri de takmis bulunmaktayim.

Sonunda bisikletime kavustum cok mutluyum :D

Buradan sorun cikarmadan direk yardimci olan Decathlon müdürü Melek hanıma da tesekkur ederim.

Hocam birbirleri arasında iletişim kesiklikleri olabilir ama ürünlerin bakımı yine mağzada yapıyoruz. Ama bakımda çok bisiklet olduğundan mütevellit bazen süreler uzuyor.

@profmillerson
Yok hocam benimkinin uzun surme nedeni benim hatamdan kaynakliymis. Yani nasil desem haberim de yoktu oyle bir bilgi de verilmediginden, eksik bilgilendirmeden sorun yasadim. Kargoyla yollarken alici odemeli degil, gonderici odemeli gonderilmediginde deponza gidiyormus ogrendigim kadariyla. Orda da kimsenin haberi olmamis 20 gun beklemis depoda bos bos. Mudurunuzle konustum kendisi izah etmisti.

@Auron Sanchez

Anladım hocam umarım kısa sürede hallederler. Çünkü decathlon olabildiğince muşteri memnuniyeti adına uğraşan bir firma.

@profmillerson
Halledildi hocam oldu baya bi halledileli. Mudurunuz ilgili bir hanim, kendisi bilgilendirdi beni. :)

Decathlon'un alternatifleri nelerdir?B'twin in öğrenci cebine uygun ürünleri var,ama param çöpe gitsin istemiyorum...

@DurgunDeniz
Decathlonun alternatifi Decathlondur :D Şu sıralar Corelli'den de bakabilirsin, ürünleri güzel ve fiyatları da baya uygun görünüyor. Ben bisikletimden çok memnunu çok güzel alet ancak Decathlon'un servisi kötü. Çalışanlar daha doğrusu, pek önemsemiyorlar. Servis için gitmediğin sürece bisikleti düşünebilirsin :D Zaten bende oldu bu olay da sadece orası da var, benim şanssızlığım :D

O halde ben almadan önce kadro özelliklerini iyice sorgulayayım forumda,öyle alayım :)

Çok geçmiş olsun ancak siz de benim gibi "malesef güvenen" insnalardansınız. Biraz yırtık, belki de amele belki de manyak olmak gerekiyor. Sinir bozmayın düzgün ellere denk gelirse sorunu çözerler. Aslında alır almaz sorunu giderseydiniz belki de bunu yaşamazdınız...maalesef olabiliyor böyle şeyler

Ben bike&outdoor dan scott s20 yol bisikleti aldım heyecanla açtım ne göreyim?
kartona ööyle tıkmışlar ne sünger var ne araya karton...Bisiletin sağ tarafı çizilmiş (zaten kargo eve gelmedi ben gidip yoldan çevirdim o ayrı bir olay) getirirken arabada tangır tungur ses geliyordu bundanmış...
Adalet sistemi çalışmadıkça adam olmayız, kimi kime şikayet edeceğiz? Ancak sizin sorun çözülür içinizi ferah tutunuz

• Beğen
Tepkiler: DurgunDeniz
@alper 76
Çözüldü hocam çok oldu hallolalı, uğraştırdı biraz da çözüldü :D Artık servise falan göndermem kadro kırılmadıkça :D
Geçmiş olsun, sizin durum daha kötüymüş. Ne hevesle alıyor insan, nasıl heyecanlanıyor geldi diye. Çok üzüldüm umarım hallolmuştur sorununuz, tekrar geçmiş olsun.

Hayaller Scott,Trek;hayatlar bisan Kron :D

B'twin rada kalan bir seçenek ama ah o müşteri hizmeti ah...

@DurgunDeniz
Hocam şuan param olsa, Alur700 satmadıklarından kadrosu aynı olan Ultra900 alırdım, o kadar sevdim bisikletimi :D O da baya iyi alet bu senenin f/p si :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Bende yeni Riverside hibritlere bakıyorum,bakalım :D

Arkadaşlar yeni konu açmamak için buraya yazayım :D
Geçen gün Decathlon kardeşten iki tane her birinde 2 şer tane olan çorap aldım.
Birincisi normal sıfır aldığınız çorap gibi yani karton kağıt var içerisinde iki çorap var bunlar birbirine ip veya plastik ile bağlanmış
İkincisi ise resimdeki gibi geldi. Bi tane çorabı atmışlar direk. İki tane bile değil. Hadi kartonu açılmış vs dersin iki tane olsa da bi tane çorabı bildiğiniz atmışlar torbanın içine dalga geçer gibi.
Yahu kurumsal bir firmadan söz ediyorum burada. NE kadar saçma yani bunu paketleyip koyan adamın bunun paketsiz ve eksik ürün olduğunu görmeme ihtimali hiç ama hiç yoktur.
Tamam değiştiriyorlar geri gönderince ki hemen anında geri gönderdim, ya arkadaşlar pazarcı mantığı kurumsal bir firmada ne kadar saçma yani adamlar "ablacım, abicim beğenmezsen hemen yolla değiştiririz evelallah ablacım eksik oldu mu getir hemen değiştiririz" diyorlar sanki. İki tane çorap atıp göndermek nedir hakikaten :D

113919 dosyayı görüntüle

Geri