Triban 500 kullanıcısıyım. Bir benzeri de bana yapıldı. En sonunda bari zamanım gitmesin başka yerde yaptırayım diye kendim gittim. Bisiklet atölyede sıraya konmuş. Sırası gelmiş ve işi bilmeyen bir elemanları uğraşmış. Bisikleti istediğimde getirdiler, ufak yalpalamaları olan jant pabuçlara yapışmış neredeyse dönmüyor.. Bıraktım orda eve döndüm. 30 iş gününü beklemeye başladım. 30. gün gittiğimde yapamadıklarını yeni ürünle değiştirmelerini istedim. Sonra hafta sonlarının bu zamana dahil olmadığını öğrendim. Neyse güç bela öne aldırıp bir ayar yaptırdım fakat 1 hafta tutmadı o da, yine pabuçlara sürtmeye başladı.. Ben de yeni jant takımı aldım Almanya'dan. Takalı 1 hafta oldu onda da ufaktan yalpalamalar başladı. Bu arada müşteri hizmetlerine atılan maillerden çok birşey beklememek lazım diye düşünüyorum. Decathlonu TR'de işleten Turksport adlı bir şirket. Onlar da sorunun üstünü örtmeye çalışacaklardır. Fransa'yla iletişime geçmek daha iyi olur. Tehdit etmek de güzel bir yol aslında. Fransa'ya şikayette bulunacağınızı, sosyal medya hesaplarınızdan bu sorunu anlatacağınızı yazarsanız tutuşabilirler.