Teşekkürler Özgür. Amortisörlü bi kadroya da geçesim var. Kararsızım bu aralar. Daha sağlam bir sabit kadro mu; yoksa 140-150 mesafeli bir kadro mu alayım onu düşünüyorum.:rolleyes:
Fullsuspasiyon olayına girersen bir süre sonra 140 lık kadroda seni kesmiyecektir bu işin sonu freeride -downhil makinalara kadar gider. Sonunda daha çok para harcamış olacaksın.All mountain tarzı orta birşeyler alma derim.Bence kadroyu sat şimdilik hardtail sağlam birşeyle değiştir maşa,diğer konponentler kalsın.Böylece elindeki kadroyu kırmadan kendini birazdaha geliştirirsin.Bu arada da para biriktirip daha ilerki bir zamanda elindekileride satarak daha afilli birşeyler alabilirsin.
senin nasıl bir binici olduğunu bisikletin ütünde gördüm hooop hooop zııp zııp durmuyosunki yerinde süper bir teknik binicisin bu alet senin için tasarlanmış iyi günlerde kullan canım kardeşim,seninle tanıştığıma çok memnunum,saygılar...
Merhaba bisikletiniz çok güzel olmuş. Güzel günlerde binersiniz umarım
Merak ettiğim bir şey var. Kullandığınız boğazın uzunluğunu öğrenebilirmiyim uzunluğu hoşuma gitti. Sanırım çok kısa değil. Bende ne kısa ne uzun olacak şekilde (70-75 mm olabilir) bir gidon boğazı arıyorum. Burdaki truvativ sanırım ama hangi modelidir acaba?