Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Çok sinirli XC (Corratec X-vert Expert)

Scudo
@Ercan Saygılı

Teşekkürler Ercan Abi. :in: Bundan sonraki gezilerde de yine iyi sürüşlerle yanınızda olacağım.:)

• Beğen
Tepkiler: erkanterik
@Özgür Tunalı

Teşekkürler Özgür. Amortisörlü bi kadroya da geçesim var. Kararsızım bu aralar. Daha sağlam bir sabit kadro mu; yoksa 140-150 mesafeli bir kadro mu alayım onu düşünüyorum.:rolleyes:

Ya bişey sorcam 140lık vanilla yı nerden buldun çok merak ettim

Erdoğanlardan aldım. Gerçi onlar da başka yerden getirtti. Tam bilmiyorum. Üzümünü yedim bağını sormadım yani.

@Onur Kula

Fullsuspasiyon olayına girersen bir süre sonra 140 lık kadroda seni kesmiyecektir bu işin sonu freeride -downhil makinalara kadar gider.:) Sonunda daha çok para harcamış olacaksın.All mountain tarzı orta birşeyler alma derim.Bence kadroyu sat şimdilik hardtail sağlam birşeyle değiştir maşa,diğer konponentler kalsın.Böylece elindeki kadroyu kırmadan kendini birazdaha geliştirirsin.Bu arada da para biriktirip daha ilerki bir zamanda elindekileride satarak daha afilli birşeyler alabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Onur Kula
senin nasıl bir binici olduğunu bisikletin ütünde gördüm hooop hooop zııp zııp durmuyosunki yerinde süper bir teknik binicisin bu alet senin için tasarlanmış iyi günlerde kullan canım kardeşim,seninle tanıştığıma çok memnunum,saygılar...

• Beğen
@rozami

O şeref bana ait. Saygı bizden.;)

Onur bisiklet şahane tekniğin desen süper hal böyle olunca bizede senden birşeyler öğrenmek düşüyo.. en kısa zamanda pedallamak dileğiyle...saygılar..

• Beğen
onurcum öncelikle bursaya hoşgeldin bisikletse bir harika kazasız sürüşler görüşmek dileğiyle

• Beğen
@özkan GÜNDOĞAN

Abi yeter:) şımarttınız iyice. Görende sokaklarda ters takla ata ata geziyor zannedecek.:)

Kadro kulağım koptu dün, yarın sabah İstanbul'a gidip bi tane alıp akşama da döneceğim.

Pazar günü, yenge olma ihtimali yüksek olan güzeli de atlatabilirsem, bi bisiklet turu yapalım isterim.

Bisiklet aşkı bu olsa gerek.??? :D

@erkanterik

Teşekkürler Erkan Abi, hoşbulduk. Görüşmek üzere.

@MURAT ERFINDIK

Murat Abi iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Beğenmenize sevindim. İyi pedallamalar.

Merhaba bisikletiniz çok güzel olmuş. Güzel günlerde binersiniz umarım :)
Merak ettiğim bir şey var. Kullandığınız boğazın uzunluğunu öğrenebilirmiyim uzunluğu hoşuma gitti. Sanırım çok kısa değil. Bende ne kısa ne uzun olacak şekilde (70-75 mm olabilir) bir gidon boğazı arıyorum. Burdaki truvativ sanırım ama hangi modelidir acaba?

• Beğen
@sahildevriyesi

Teşekkür ederim. Boğaz Truvatıv Holzfeller 60 mm.

• Beğen
Tepkiler: Ali Ozan
@Onur Kula

Cevap için teşekkürler. Bana resimden 75-80 mm lik birşey gibi gelmişti demek yanılmışım.

• Beğen
Geri