Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Colnago Mester X Light '' Mapei ''

Bibendum

Forum Bağımlısı
Tepki
456
Yol bisikleti arıyordum Sirkeci de gezerken Birson bisikletin vitrininde gördüm boyasını beğendim , iyimidir bu bisiklet dedim , iyidir dediler.Peki kaça dedim, ikibinikiyüzyimi lira dediler zorla yirmi lira iskonto yaptılar.Boyasının hatırına verdim parayı aldım geldim. Bundan pek fazla yapmamışlar biraz ağır ama olsun boyasının hatırına katlanacaz artık.

(link)

(link)

(link)

Scudo
ağır mağır bence çok güzel bir bisiklet ....bisiklette tek rengin yerine böyle rengarenk şeyler daha çok dikkat çekiyor ve ben daha çok seviyorum güle güle kullanın....:)

Çok tatlı çok sevdim.. çiziksiz iyi günlerde kullanın..:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Bibendum
Çok güzel görünüyor.Kazasız belasız kullanın..
Kolleksiyonunuz için nadir bir parça daha sanırım :) Kardeşleriyle beraberde görmek isteriz :)

• Beğen
Harika görünüyor. Seyir zevki veriyor, umarım kullanımı da da size zevk verir.

• Beğen
@Taner Rona

Emin olun elizdeki mtbden hafif çıkabilir..10 kg mı geçmez bence bu bisiklet ... Çok güzel görünüyor .. 1inç klasik bir boğaz takılırsa daha orjinal gözükür bence...:in:

• Beğen
Sevgili Bibendum ; güzel makinelerine alışkınız da, böyle bir makine şak diye konmaz ki... Kalbi olan var, hastası var :)

Bu arada iyi fiyata almışsınız; yalan değil. Şanslı bir alışveriş.

• Beğen
@Cem Unden

Kadro sıfır üzerinde 2005 sıfır full Dura_Ace donanım var.
Furş yatagı ve göbekler Chris King ağırlık 8.225 gram bu jantlarla Mavic R_Sys takıp tarttım o zamanda 7.530 gram oluyor. :(

Cüneyt abi sana ve kolleksiyonuna yakışan bir parça daha eklemişsin.
İnan bu kadroyu senin değerlendirmene çok sevindim.Seyrine bile doyum olmuyor.
Böyle özel ve güzel emeği bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. Ayrıca emeği geçen herkese senin vasıtanla tekrar teşekkürler...

• Beğen
parca uyum ve görünüm olarak cok güzel toplanmış bisiklet
zevkli ve kazasız uzun yıllar kullanmanızı dilerim

• Beğen
Böyle şeyler Sirkeci'de bulunabiliyor demek.. Ne demeki? gözalıcı.. güle güle kullanın

• Beğen
Geri