Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Contadora 1 yillik doping cezasi

Scudo
@Soner Sarihan

Tamam bende sevmem Contador'u ama bu kadar da yanlı olunmaz ki. Faşizme girer bu yaptığınız. Sonuçta o da bir sporcu ve işinin gereğini yeterince yapıyordu. Bende isteyerek yaptığına inanmıyorum bu doping olayını. Ayrıca Lance hakkında kan transferi yapan diyen arkadaşlar bilmiyor mu ki Lance Armstrong bir zamanlar kanser hastasıydı ve alyuvara ihtiyacı vardı. Bunun başka bir açıklaması olamaz ve kan transferi doktor gözetiminde yapıldı öyle dolapta falan saklandığına inanmıyorum. Kendisinin kitaplarını okursanız zaten hepsini ayrıntılı olarak vermiş.

Saygılar.

@Oğuz Kara

Tek bir cümleden yola çıkarak ( ki içine bolca smile yerleştirilmiş bir cümle olduğundan hareketle maksadı anlaşılır hale getirilmeye ve işe biraz espri katılmaya çalışılmış olduğu rahatlıkla anlaşılabilir ) başkasına "faşizme girer" demek faşizme girer herhalde.

Aman sakın Contador taraftarı laflar etmeyin zira seri eksileyen bir çete var.Ha tabi benim gibi umuramıyorsanız kıpkırmızı çubuğu buyrun :D

Bence taraflı bir karar olmuş. Adil değil tamamen saçma...
Bir adam alkol almış. Diğeri bayılana kadar içmiş. Fark ne sadece daha sarhoş ama O eylemi gerçekleştirmiş. Yani ALKOL kullanmış, Eylemi gerçekleştirmiş.
YOK kanında ÇOK az varmış.
Yok bilmeden almış.
Vay efendim suçsuzmuş :D
YOK yaaaaaaaaaa!!!!
ALmış mı? kardeşim, Kanında varmı?, Eylem gerçekleşmiş mi? Bitti....
YAPIŞTIRRRRRRRR
2 yıl ama nerdee. Adil karar değil. LANCE ve Rasmussen hayranı olarak, Adil bulmuyorum kararı...

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
@M Kerem Demirel
çete için birşey diyemeyeceğim ,hiç araştırıp dikkat etmedim,kendi adıma söyliyeyim bu güne kadar kimseye ekside vermedim,böyle şeyler peşinde koşacak aklıbaşında insanların olduğunu sanmıyorum,burası herhangi bir şekilde rütbeyle yükselen bir yer değil ,varsa bilimsel,veya kanıtlanmış bilgilerinizi yoksa mantıklı düşüncelerinizi yazarsınız, birileri size eksi yada artı verir yada vermez.Koraünuda kanıtlandığı söylenen hükme varılmış bir yazı var ve üzerine konuşuluyor,almış yada almamış,armstrong içinde hep alındı dendi,bulunamadı ama almışta olabilir,şimdi biz bu sonuca rağmen yok almıştır dersek ozaman contador içinde almamıştır diyebilir.Ama demekle olmuyor,labratuvar sonuçları onu diyor,elden ne gelir

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
Contador'un cezası iptal edildi, adam aklandı. Bakalım UCI ve CAS bu karar sonucunda bir girişimde bulunacak mı.

Adam aklandı.Gene beni şaşırtmayıp önceki mesajımı eksilemiş çeteye SELAM olsun :))))

aklayan kim ,bilmediğimden soruyorum ,testleri yapan laboratuar mı ?yoksa başka bir kurummu?

@Fırat Dizman

İspanya Bisiklet Federasyonu verdiği cezayı kaldırmış. UCI konuyu inceleyecek .Ama Contador bir sonraki karara kadar yarışlara katılmakta serbest

• Beğen
Tepkiler: Gülgün
Bir şampiyonu harcamak bu kadar kolay olmamalı. Contador'a yapılan suçlama, kanında bulunan madde ve oranı, zaten çok komikti. Contador balonunun daha uzunca yıllar en yüksekten uçacağı kesin :)

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
@Güney Tuncer

Bu doping işlerine bir ayar çekmeleri lazım . Baksalar bende bile doping bulurlar . Çünkü Ventolin şurup kullanıyorum . Ventolin fıs fıs serbest , şurup yasak . Komedi mesela .

Bir sporcudan senede 90 kez numune alıp ,doping kontrolü yapmak ne sapıklıktır .

• Beğen
Tepkiler: Güney Tuncer
@Eren Tublek

benim takip ettigim kadarıyla contador un kullandıgını tura katılan bütün sporcular alıyormuş tek farkı contador bu miktarı biraz fazla kaçırmış bence cezanın 1 yıllık olmasıda bu yüzden tam dopingde degil hiç dopingsizde degil işte yarım yamalak bir ceza

@Cem Unden

Ventolin şurubu astım için kullanıyorsunuzdur diye tahmin ediyorum ama eğer doktor önerisiyle alıyorsanız doktorunuzu değiştirseniz iyi olur bence.

CAS ( Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi) Haziran ayının başında verilmesi planlanan kararını erteleyerek Contador'a Fransa Tur'una katılma şansını doğurdu.Kesin olarak söylenmese de Temmuz ayından sonra açıklanması bekleniyor sonucun.

Contador'u çok severim. Bu benim kendi fikrim tabi. Ama şu var : contador, herkesin kullandığı bir maddeden kullanmıştı. Yani herkes kullanıyo o maddeden. Sanırsam dozu biraz fazla olmuştu. Öyle hatırlıyorum ben de. On numara iş aklandı. Bakalım Temmuz'da fln ne karar çıkacak !!!

Geri