Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Continental GP4000S II

@Emre7055
Onu kullanma fırsatı bulamadım, ayrıca michelin pro4 endurance modelini de tavsiye edebilirim ama önümüz kış bunuda göz önünde bulundurun.

Scudo
@Fırat Ç.
Önerdiğiniz michelin pro4 endurance ürünü de malesef Türkiye' de yok galiba

@Emre7055 Geçmiş olsun. Benim de başıma benzeri geldi yakın zamanda. Bu kadar pahalı bir lastiğin bir anda göçüp gitmesi elbette insanın içine oturuyor, hafiften moral de bozuyor. Bu yanak patlağı hakkında çok şikayet duydum. Ancak internetteki yorumların geneline baktığınızda en olumlu yorumlar da bu lastiğe geliyor. Ben bir yıl boyunca ikinci el 700x23 CST Czar kullandım, bu kadar sorun yaşamadım. Continental lastiklerin kalitesinin standardı yok gibi geliyor bana. Yakın zamanda Vittoria Zaffiro Pro Slick denemem de olacak. Pes etmiyorum, mükemmel lastiği bulana dek çabalayacağım. :hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: BarkinD
@yuzenis
Bende sizi takipte kalayım o zaman mükemmel lastiği bulduğunuzda haberim olsun :)

@Fırat Ç.
Önerdiğiniz lastikte karar kıldım. Fakat şöyle bir sıkıntım var. Lastiğin yurtdışı satışı olması, benimde eylül ayının 8 inde tura çıkacak olmam sebebiyle en geç 7 sine kadar elimde olur mu düşüncesi var. Siz daha önce wiggle sitesinden alışveriş yapmıştınız. Ürünler elinize kaç günde ulaşıyordu?

Ürünün linki
(link)

@Fırat Ç.
Standart Teslimat ayın 10 gösteriyor ne yazık ki
Paletli kurye teslimatı ayın 6 fakat + 50 tl ekstra maliyet
Bugün birde devamlı alışveriş yaptığım bisiklet mağazasına uğrayım fiyatlar nasıl ondan sonra karar vermek daha doğru olacak.
İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.

@Emre7055
Lordgun gibi DHL Express ile gönderen bir siteden alışveriş yapmanızı tavsiye ederim. 1 günde gelir, 2 veya 3 günde gümrükten geçer. Lastik olarak da Michelin'in endurance (hem pro 4 endurance, hem yeni çıkan power endurance) veya Vittoria'nın control (Rubino control veya corsa control) modellerine bakabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Emre-SEZER
Ben de iki ay kadar oldu bu lastiği kullanmaya başlayalı, genel görüşlerim olumlu. Bugüne kadar bir kere patladı yaklaşık 1000 km oldu. Bir tek eleştirim 25mm lastik daha büyük 28 gibi duruyor, görüntü biraz çirkin.

• Beğen
@Emre7055
merhaba ben de conti 4000 sII kullanıyorum. ön tekerin yan duvarına taş gelmesinden dolayı yan duvar deforme oldu ama şimdilk sorun olmuyo. ancak bir sonrakinde conti yerine vittoria kullanmayı düşünüyorum. vittoria corsa almayı düşünüyorum. bir ihtimal daha dayanıklı olan corsa control modelinide alabilirim. corsa lastikler ile ilgili baya bi yorum okudum. biraz pahalı ama alınabilir gibi duruyor. daha saglam olsun diyosan corsa yerine corsa control alabilirsin. daha da dayanıklı uzun ömürlü ancak biraz daha yavaş olabilir diyosan rubino pro modelini de alabilirsin. wiggle gönderim süresi ile ilgili de 15 günü gözden çıkarman lazım. 1 haftada geldiği de oldu ama %90 15 günde geliyor siparişlerim.

• Beğen
IMG_5137.JPG
Yeni dış lastiklerimi bugün devamlı alışveriş yaptığım bisiklet mağazasından aldım.
700x23 Schwalbe Durano Plus çifti 600 tl ye patladı.
Bir sene en azından artık dış lastik değiştirmek istemiyorum.

@Murat B.
Önerilerin için teşekkür ederim fakat şuan için yabancı sitelere bulaşmak istemedim.

Bugün kapdokya uzun parkurda 107 km patlamadan yarışı bitirmemi sağlamıştır
Bir kez daha hayran kaldım

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar merhaba. Bugün dış lastik siparişim geldi Continental Ultra Sport 2 modelinden aldım.Ancak lastiklerin ikisininde aynı yerinde 2 şer delik var bu normalmi defolumu anlayamadım kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Yeni konu açıp kirlilik yapmak istemedim .41547302_380804472460035_2150685567594004480_n.jpg
41550011_694186547612610_1461206998618996736_n.jpg

@trainspotting35 Sağolun önceki lastikler hutchinson equinox olduğu için onlar kadar kötü olamaz diye düşünüyorum. Şanslıyım sanırım onları da 1500 km de 2 defa patlatmıştım. Bu fiyatlarda sağlam bir şey bulmak zor olduğundan bunları almak zorunda kaldım. Bir arkadaşıma daha bunlardan alıcaz eğer bir tavsiyeniz varsa değerlendirebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Egemen Ocaklı Ben şuanda rubena phoenix racing kullanıyorum yaklaşık 2500 km de 2 sefer patladı. Ultra sport benim sansizligimdanmidir nedir bir turda 3 sefer patladığını bilirim. Yumuşak hamurlu bir lastik. Uygun basınç kullanırsanız umarım patlak sorunu yaşamazsınız.

Geri