Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Continental GP4000S II

23mm ile 25mm arasında ne farklar var yani ne gibi faydası oluyor ?

Scudo
@SagFan 25mm de lastige daha az hava basarsin konforun artar (kilo na uygun basinci bulup ona göre hava basmani öneririm). Bazi ön catal veya kadro 25mm üstü desteklemez(!)

• Beğen
Tepkiler: SagFan
@3rsin

bundan başka yok mu :D ?

Lastiği sıcak havada test etme imkanı henüz bulamadım.

Soğuk hava-ıslak yol kombinasyonunda tam anlamıyla tehlikeli diyebilirim. Lastik kuru hava için tasarlanmış, tamam, ancak ıslak zeminde bu denli kayması çok şaşırttı.
Düşük PSI da da denedim, ancak sonuç aynı, çok kayıyor.

@SagFan var tabi yuvarlanma direnci...vs ama en önemli fark daha düsük lastik basinci

IMG_0835.JPG 3ay olmadı evime geldim, tam önünde yarıldı :(

• Beğen
Tepkiler: SagFan
@KUTAY67

kaç km oldu, ben daha 80 km deyim :eek: içim tuhaf oldu şimdi o_O

600 olmamıştır, michi dynamic kullandım boyle yaramadım, üstündeki aşınma halkaları bile hala derin

25likleri pert ettim, schwalbeye geçtim. daha yumuşak ve dir
@KUTAY67
aynı sıkıntıyı yaşadım ben de
performans çok güzel lastiklerin ama bu konu biraz dertli.

@Burak A. tam olarak ne kullanıyorsunuz

Bu lastiklerde amma çok yarılma oluyor.

@mehmet.ali hocam ne kullanalım stock lastikle kalakaldım

Zamanında çok övdüm bu lastiği fakat bana da aynı problemi çıkardı! Yanakları yarılıyor çöpe gidiyor lastik. Tamam yol koşullarına göre lastiğin sırtında yer yer kesikler meydana gelmesi normal fakat yanaktan yarılması ne demek? Hemde ömrünün başlarında bu sıkıntı oluyorsa burada problem var demektir.

İnternetde araştırırsanız eğer Continental GP4000S II yarılma vakası ile karşılaşan kişilerin bir hayli fazla olduğunu görebilirsiniz.

Çok daha dayanıklı, performansı da fena olmayan şu lastiğe göz atabilirsiniz.

Michelin Pro 4 Endurance v2

(link)

@KUTAY67 Veloflex Master kullanıyorum. Sürtünme direnci conti daha iyi ama veloflex dayanıklı lastik tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: KUTAY67
@KUTAY67
Geçen ay schwalbe durano double defence aldım.

Performans olarak daha geride, rahatlik olarak daha yumuşak olmasi nedeniyle daha ileride. İki tarafta da fark 1 gomlekten fazla.

Performans için patlama direncini çok göz önünde bulundurmadan bir başka lastik araştırıyorum. Duranolari yedege alacağım uzun yol ve kötü koşullar için.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@Furkan TK@Furkan TK

Michelin Pro 4 Endurance v2 den yana yapacağım sanırım, contiden once 2.seceneğim buydu.

@mehmet.ali sizin onerinizide dikkate alacağım,teşekkür ediyorum.

@KUTAY67 pro4 endurance kullandım çok memnundum. Baba uygun ölçüsü denk gelirse yine almaktan cekinmem.

• Beğen
Bisikletin üzerinde gelen bu lastiklerin ipleri iyice çıktı yanlardan değişim günü yakındır da çok pahalı lastikler sanırım 100 tl cıvarı lastik takmam gerekecek

GP4000'ler iyi, hoş lastikler ancak oldukça pahalı.
Onun yerine son birkaç seferdir, GP4000'lerin yarı fiyatında olan, "(link)" kullanıyorum. Oldukça da memnunum.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Uzun zamandır vittoria open corsa sl lastik kullanıyordum ama artık eskimişti, bende yeni lastik arayışına girdim. Almanya'dan bir tanıdık memlekete tatile gelirken bana getirdi oldukça uygun bir fiyata bir çift conti gp4000s2 aldım, taktım. iğrenç bir lastik. yol tutuş sıfır. kendimi güvende hissedemedim. evde bir çift kullanılmamış vittoria daha vardı hemen onu taktım. bundan sonra yanından bile geçmem continin :)

Geri