Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Corelli bisiklet servisinde yaşadığım rezillik

Corelli kullanan arkadaşlardan yorum,görüş ve öneri bekliyoruz
 
  • Beğen
Tepkiler: Arif Emre
Scudo
@CanBey bisiklet kullanmayan adamdan ne beklenir ? Kıymetini ne kadar anlar ? Sen kaç zaman uğraşırsın almak için , gözün gibi bakarsın kymetlin olur bisikletin fakat onlar için sadece bisiklettir . Bir misal vardır sen ne kadar anlatırsan anlat , anlatabildiğin karşındakinin anladığı kadardır diye . Çoğu serviste böyle , senin kıymet verdiğin bisikletine bir metal yığını ve menfaat olarak görür , görürler . O yüzden çevrenizde bisikleti aktif olarak kullanmayı seven servislere gitmenizi öneririm tabi ki varsa . Bisiklet sevenin halinden bisiklet seven anlar .

@serkan.t
Marketten alıp gelmediğini ne biliyorsunuz ? Malum marketlerde ayakta duruyor ? Size iyilik yapmış ayağa dikmiş . Daha ne yapsın ?
 
Dün corelli trivor 5.0 aldım dacron set yani gidon gidon boğazı sele borusu dacron arka ön shimano tourney 900 tlye aldım kullanan varsa tecrübelerini yazabilir mi? Lütfen ben 15 km gibi sürdüm yolda kaymak gibi hız yapmak istediğimdede fazla zorlanmıyorum tekerleri 700x35c cstnin lastikleri maşası kilitlenebilir maşa gidon ayarlanabilir inş bi sorun çıkarmaz kazasız belasız binerim inşallah
 
Hocam yaşadığınız bu duruma Corelli kullanan biri olarak çok üzüldüm. Sizin yaşadığınız olaya benzer olay bende yaşadım. Benim olay şöyleydi: şimdi benim bisikletin modeli husky 1.0 katalogda tüm vites parçalarının shimano olduğu gözüküyordu. Ama bisikletin arka rublesi shunfeng takılmıştı. Bunu ben bisikleti aldıktan ilk ağır temizliğini yaparken fark ettim. Tabi bu durumu bisikleti aldıktan 2 3 ay sonra anladım. Açıkçası bisikletin rublesi her ne kadar çin malı falan olsa da ben memnundum. Aradan zaman geçti ilk bakım zamanı geldi (aslında durumu görür görmez gitsem daha iyiydi ama erindim açıkçası ) gittim bisikletin kurulum yapan servisine bana değişimin gereksiz olduğunu hepsi aynı fabrikadan çıktığını falan söyledi ve bakımın 80 lira olduğunu söyledi. Tabi anadolu çocuğu verir mi 80 lira? (sanki araba bakımı yaptırıyoruz). Biraz araştırdım ve başka servise gittim. Servis hem bakımın 50 lira olduğunu hem de arka rubleyi merkeze bildirerek değiştireceğini söyledi (shimano ile shunfengin aynı kalitede olmadığını fiyatlarının bile farklı olduğunu söyledi. Aradık merkezi durumu anlattım o servisin bana söylediklerini de ekleyerek söyledim. (tabi bu sırada ben mail attım durumu fotoğrafla kanıtladım ) bi gün sonra rublem geldi hem bakım yapıldı hem rublem takıldı.

@crazy__crazy size de hayırlı olsun mazgallarda dikkatli olun ince teker kullanımı dikkat gerektiriyor.
 
@celilyafes sen memnunsun memnun olmayan olanlardan fazla boşuna dememişler ucuzsa vardır bir illeti diye yarı türk malı güya ucuz diye alınıyor servisin çalışanlarının yaptığı tam bir rezalet bu okuduğum yorumlardan sonra olurda birgün bisiklet alacak olursam ki almayı düşünüyorum ileri de corelli yazan bisikletçiye girmem o derece soğudum alana da mübarek olsun

@MAERKEK bravo ibretlik tespit köküne kadar katılıyorum
 
arkadaşlar benim ilk bisikletim corelli servis, kurulumu bedava yaptı bakımları yaparken de çok uygun fiyat söylediler bana. şimdiki bisikletim bir öncekiden yidir ama bunu unutmayalımki fiyatına göre karşılaştırmak lazım corelli de fiyatına göre iyidir. servisler de yerden yere değişiyor galiba. genelleme yapmamak lazım.
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Bir markanın servisinde sıkıntı yaşıyorsanız lütfen markaya şikayet edin . Bakın nasıl ilgi alaka görüyorsunuz. Her markada böyle .

@dtcf31
Katılıyorum , markalar herkese yakın olsun diye servis yetkisini önüne gelene veriyor. Kim iyi kim kötü bakmıyorlar pek .
 
@celilyafes sağolun ama benim aklımda bişey kaldı benim lastikler cst nin yani Çin malı acaba diyorum schwalbe ile değiştirsem pek bir fark olur mu?
 
@crazy__crazy hocam virajlarda dönerken size güven vermiyorsa , frenlere basarken tekerler kayıyorsa ve teker çok sık patlıyorsa evet değiştirilebilir ( benim düşüncem tabii)

benim lastik meghna diye bir marka 2060 km de arka ön toplam 3 kere patladı. yalnız 2000 kmde ön iç lastiğin sibobu bozuldu sibop değişti. bende lastikleri değişim yapacaktım aslında ama lastik eskimeden israf olmasın diye şuan kullanıyorum.
 
Müşteri veya firma haklı veya haksız olsun, ne olduğu önemli değil, ben Nihat Bisiklet'in yerinde olsam bir şekilde arkadaşın işini halleder gönderirdim.
Yapacağın iş 10 dakikalık iş, ama bir müşteri kazanırdım ve yarın öbürgün o arkadaş bir şey alacağı zaman direkt bana gelirdi. Bu işler böyle..
Esnaflık bunu gerektirir. Esnaf adam zarar etmediği sürece kapısına geleni boş çevirmemelidir. Boş çevirirse de kendi bilir, forumlarda, sosyal medyalarda böyle madara olur işte..
 
Nihat bisiklet ; Metin Bisiklet+Kartal bayk şop kıvamında bir firmadır. Parasıyla bile ürün alırken 50 tane afra tafra yapan çalışanı ve sahibi mevcuttur. Parasıyla rezil olmak isteyen istanbul/bahçelievlerde bu dükkanı başlık sahibi arkadaş gibi ziyaret edebilir.
 
  • İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
Benzer bir sorunu ben de peugeot bisikletimde yaşadım. İzmir Karşıyaka'daki Seda bisiklet çalışanları bisikleti onlardan almadığım, internetten alıp başka bir yetkili serviste kurdurttuğum için tamir hizmeti vermeyi reddetmişlerdi. Üretici firmayı aradım ancak onlar da durumla pek ilgilenmediler açıkçası, yapmak zorundalar, gidip yaptırın şeklinde konuştular o kadar, bir destek göremedim. Yani benim tecrübe ettiğim malesef bazı firmalar anlaştıkları, yetkili kıldıkları servisi sıkıştırmıyor ya da sıkıştıramıyor, kontrol mekanizmaları zayıf.
 
Bence markalara değilde suçu bisikletçilere atmak lazım. İstanbul'da bu konuda usta olan bisikletçi sayısı 2 elin parmak sayısını geçmez. Tecrübe ile sabittir.
 
Bence markalara değilde suçu bisikletçilere atmak lazım. İstanbul'da bu konuda usta olan bisikletçi sayısı 2 elin parmak sayısını geçmez. Tecrübe ile sabittir.
Corellinin yüce savunucusu koştu hemen konuya. yetiş ya Ali
 
Corellinin yüce savunucusu koştu hemen konuya. yetiş ya Ali
Ya abicim savunmayla alakası yok, o çok para verip aldığınız ürünleri bisikletciler bozup geri verebiliyor. Yaşadık Corelli ile alakası olmadan hemde. Bunu yapan yer de Carraro bayisiydi. Suç şimdi Carraro'nun mu oldu? Mantık oraya gidiyor.
Bu arada ufak bir haber vereyim. Corelli ürünleri üretmeye başlamış. Bu sene 500 tane bağlantı yapmış. :)
 
Geri