Scudo Sports

İnceleme Corelli Sprint Kr 100

Scudo
biraz ağır

• Beğen
Tepkiler: Mösyö Salyangoz
İnceleme için teşekkürler , bu marka/modeli düşünen arkadaşlar için faydalı olacağını düşünüyorum. :harika:

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Güzel bisiklet, bu fiyatlara bu sevdayi yasamak paha biçilemez!

Bu sevda için binlerce lira vereceğim diye kasmaya gerek yok. Çok parası olan verir, sevdadir bir sey diyemem.

Biraz da ağır olsun, profesyonel sürücü degilsen, bisikleti sırtında da tasimayacaksan hiç bir problem olmaz.

• Beğen
Güzel bisiklet, bu fiyatlara bu sevdayi yasamak paha biçilemez!

Bu sevda için binlerce lira vereceğim diye kasmaya gerek yok. Çok parası olan verir, sevdadir bir sey diyemem.

Biraz da ağır olsun, profesyonel sürücü degilsen, bisikleti sırtında da tasimayacaksan hiç bir problem olmaz.
Bazı bisiklet bayilerinde indirim oluyor. Ben o şekilde normal fiyatının daha altında aldım. Bir süre sonra bu bisikletin bana yetmeyeceğini düşünüyorum. Yorum için teşekkürler.

@Mösyö Salyangoz Kamera için göğüs aparatı almanız tavsiyemdir. Video yu izlerken sarsıntıdan midem bulandı. Gidon sıkıntılı olmuş kamera için.

• Beğen
@Mösyö Salyangoz Kamera için göğüs aparatı almanız tavsiyemdir. Video yu izlerken sarsıntıdan midem bulandı. Gidon sıkıntılı olmuş kamera için.
Göğüs aparatı var. Şu sıralar kullanmıyorum. Kamerada görüntü sabitleme olmadığı için dediğiniz gibi sıkıntı oldu.

@Nila ilk yorumlarI alalım?

Kullanan arkadaşlar bisikletten memnun kalmış mı acaba? Alınabilecek bir bisiklet mi piyasanın şu anki durumunda?

Geri