ölçmedim ama ağır değiller ama dar profil zatenDacron double wall jantların ağırlığını bilen var mı
Arkadaşlar corelli kr-300 modelini almayı düşünüyorum. Gönlüm mosso cavalier 700 clariste kaldı tasarımsal olarak ama corellinin sora seti, beni corelli almaya itti. 1 ay içerisinde almayı düşünüyorum ama almadan işin uzmanlarından da fikir almak istedim. Corelli kr300 iyi midir? kullananı var mı? o paraya, ona değilde şuna bakman mantıklı diyebileceğiniz bir ürün var mı acaba? hiç corelli aldım pişmanım diyeniniz var mı?
Iyi akşamlar bende yeni bir kullanıcı olarak bisiklet dünyasına adım atıyorum.Başlangıç olarak corelli sprint kr 300 sipariş verdim fakat kadro boyu seçmene sıkıntı yaşıyorum. BOY 168 BACAK UZUNLUĞU 78 corelli kr 300 kullanan arkadaşlar hangi kadro boyunu tavsiye eder acaba .Ben 52 diye düşündüm ama satıcı arkadaş 45 veya 48 diyor
Iyi akşamlar bende yeni bir kullanıcı olarak bisiklet dünyasına adım atıyorum.Başlangıç olarak corelli sprint kr 300 sipariş verdim fakat kadro boyu seçmene sıkıntı yaşıyorum. BOY 168 BACAK UZUNLUĞU 78 corelli kr 300 kullanan arkadaşlar hangi kadro boyunu tavsiye eder acaba .Ben 52 diye düşündüm ama satıcı arkadaş 45 veya 48 diyor
170 boy ve 78 iç bacak boyu ile 52 kadroda rahat edemedim ben. 8 cm lik gidon boğazı ile bile tam rahat olmadı. Alacağım bisiklet 50 kadro olacak bu sefer.Iyi akşamlar bende yeni bir kullanıcı olarak bisiklet dünyasına adım atıyorum.Başlangıç olarak corelli sprint kr 300 sipariş verdim fakat kadro boyu seçmene sıkıntı yaşıyorum. BOY 168 BACAK UZUNLUĞU 78 corelli kr 300 kullanan arkadaşlar hangi kadro boyunu tavsiye eder acaba .Ben 52 diye düşündüm ama satıcı arkadaş 45 veya 48 diyor
Iyi akşamlar sanırım sizde de Corelli kr 300 48 kadro var bende o zaman sizin tavsiyeniz üzerine 48 sipariş veriyorum48 uygundur. 45 küçük kalır. Aynı boy bende de var. 52 kadro bi bisikleti kısa gidon boğazı ile kullanıyorum. Peki neden? Kullandığım bisikletin 48 kadrosu yok!
48 kadro corelli için mi geçerli yoksa genel yarış bisikletleri için48 uygundur. 45 küçük kalır. Aynı boy bende de var. 52 kadro bi bisikleti kısa gidon boğazı ile kullanıyorum. Peki neden? Kullandığım bisikletin 48 kadrosu yok!
48 kadro corelli için mi geçerli yoksa genel yarış bisikletleri için