Scudo Sports

Corelli

Scudo
Dacron double wall jantların ağırlığını bilen var mı

kendim corelli kr 100 bisikletini kullanıyorum ve bisiklet üzerine youtube kanalım var corelli markasının tüm bisikletlerini unibike 2019 videomda çekmeye çalıştım corelli kr 100 ile de 1500 km yol yaptı aklınıza takılan soru varsa yazabilirsiniz

Arkadaşlar corelli kr-300 modelini almayı düşünüyorum. Gönlüm mosso cavalier 700 clariste kaldı tasarımsal olarak ama corellinin sora seti, beni corelli almaya itti. 1 ay içerisinde almayı düşünüyorum ama almadan işin uzmanlarından da fikir almak istedim. Corelli kr300 iyi midir? kullananı var mı? o paraya, ona değilde şuna bakman mantıklı diyebileceğiniz bir ürün var mı acaba? hiç corelli aldım pişmanım diyeniniz var mı?

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
@meteyuksel3 yakın zamanda burada bir arkadaş, yeni aldığı corelli yol bisikletiyle, arka attırıcının jantın arasına girmesi sonucu çok kötü kaza yaptı, firma kullanıcı hatası dedi..topik altta kalmış bulamadım..tüm hasarı kendi karşıladı maalesef..karar sizin..

Arkadaşlar corelli kr-300 modelini almayı düşünüyorum. Gönlüm mosso cavalier 700 clariste kaldı tasarımsal olarak ama corellinin sora seti, beni corelli almaya itti. 1 ay içerisinde almayı düşünüyorum ama almadan işin uzmanlarından da fikir almak istedim. Corelli kr300 iyi midir? kullananı var mı? o paraya, ona değilde şuna bakman mantıklı diyebileceğiniz bir ürün var mı acaba? hiç corelli aldım pişmanım diyeniniz var mı?

Almanızı tavsiye ederim. İnternetten değil bayiden satın alın. Bütün ayarları dört dörtlük yapılmadan da binmeyin. Manisa veya Söke'den alacaksanız bayii önerebilirim.

Iyi akşamlar bende yeni bir kullanıcı olarak bisiklet dünyasına adım atıyorum.Başlangıç olarak corelli sprint kr 300 sipariş verdim fakat kadro boyu seçmene sıkıntı yaşıyorum. BOY 168 BACAK UZUNLUĞU 78 corelli kr 300 kullanan arkadaşlar hangi kadro boyunu tavsiye eder acaba .Ben 52 diye düşündüm ama satıcı arkadaş 45 veya 48 diyor

Iyi akşamlar bende yeni bir kullanıcı olarak bisiklet dünyasına adım atıyorum.Başlangıç olarak corelli sprint kr 300 sipariş verdim fakat kadro boyu seçmene sıkıntı yaşıyorum. BOY 168 BACAK UZUNLUĞU 78 corelli kr 300 kullanan arkadaşlar hangi kadro boyunu tavsiye eder acaba .Ben 52 diye düşündüm ama satıcı arkadaş 45 veya 48 diyor

48 uygundur. 45 küçük kalır. Aynı boy bende de var. 52 kadro bi bisikleti kısa gidon boğazı ile kullanıyorum. Peki neden? Kullandığım bisikletin 48 kadrosu yok!

45 mi 😲 bence 50-52 olur diğeri altında tahminen cücük gibi kalır 🙈 ben 1.78 boy, iç bacak 78-79 gibi ve 54-56 derken 56 kadro aldım. Konfor istiyorsan uygun boy veya bir tık üstü, hız için uygun biy veya bir tık altı ama 78 bacak boyu için 45 kadro bence çok küçük. Kendi bisikletime dayanarak diyorum bunu. Deneyimli olanlar daha iyi bilirler. Bisiklet arayışı içinde iken letgoda bir uyanık satıcı da bana 45 (ya da 48) kadronun olacağını söylemişti. Hatta o öyle bir bisikleti ki 1.70- 1.90 her boya uygun diyordu. Sonunda engellemiştim 😁

170 boy ve 78 iç bacak boyu ile 52 kadroda rahat edemedim ben. 8 cm lik gidon boğazı ile bile tam rahat olmadı. Alacağım bisiklet 50 kadro olacak bu sefer.
Bence 48-50 kadro daha uygun olur 52 den. Uzanma mesafesi daha önemli oturma mesafesinden...

@Ali Kılıç 35.5 Teşekkürler
48 uygundur. 45 küçük kalır. Aynı boy bende de var. 52 kadro bi bisikleti kısa gidon boğazı ile kullanıyorum. Peki neden? Kullandığım bisikletin 48 kadrosu yok!
Iyi akşamlar sanırım sizde de Corelli kr 300 48 kadro var bende o zaman sizin tavsiyeniz üzerine 48 sipariş veriyorum

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
48 kadro corelli için mi geçerli yoksa genel yarış bisikletleri için

@Özgür77 direkt 48 sipariş vermeyin, 50 kadroyu da deneyin. Her 48 kadro size uyacak diye bir kaide yok, hemen hemen her markanin kadro ölçüsü birbirinden farkli oluyor.
Bir markanın 48'i size uygun olabilirken baska bir markanın 48' numarasi size küçük-buyuk gelebilir.
Denemeden almayin.

48 kadro corelli için mi geçerli yoksa genel yarış bisikletleri için

Siparişi netten yaparak satın almayın. Bayiden alın. Deneyin, bakın, makineyi hissedin. Boyunuza göre 48 uygun. Ama makinenin size vereceği hissiyat hakkında bir yorum yapamam.

Merhaba arkadaşlar Corelli Dusty 3.2 kullanan var mı yarın birisinden 2.el almayı düşünüyorum. 2.el fiyatı nekadar olmalıdır.

@aligul46 fiyatı, bisikleti; eksiklerini hasarlarını, deforme miktarını görmeden söylemek biraz yanlış yönlendirebilir. Bu bakımdan siz ikinci el bisiklet alırken nelere dikkat etmeliyiz şeklinde arama yapmanız ve ona göre fiyat belirlemeniz daha yerinde olur diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Aybek Cihan
@celilyafes teşekkürler bilgi için. Belki daha önce corelli nin dusty 3.2 serisini kullanan olmuştur. Alacağım bisiklet sorunsuz. Öğrenmek istediğim nasıl bir bir bisiklet. Sağlamlığı, akıcılığı vs

• Beğen
Tepkiler: celilyafes
@aligul46 sizin kadro ile benim şu anda kullandığım model olan husky 1.0 muhtemelen aynı kadro. Sadece sizinki 29" benimki 26". Kadro konusunda gördüğüm eksiklik birincisi aynakol dişlilerinin kadro çatalına çok yakın olması (o kadar yakın ki aynakol monte edilirken kadroyu aşındırmış) (bu sorun kadrodan olmayabilir) ikincisi kadro boyaları en küçük darbede kendini bırakıyor. Kadroda bundan dolayı küçük küçük aşınmalar meydana geliyor. Bisikletin akıcılığı konusunda sizin istediğiniz modeldeki donanımlar benimkine göre üst donanım olduğu için akıcılık konusunda net bi şey söyleyemem. Çünkü kullanmadım. Amortisörü çok iyi değil benim bisiklette de zoom maşa gibi amortisör vardı. Ilk aylar iyi esnerken sonraki zamanlarda istediğim performansı alamadım. Sonra değişim yaptım. Şuan memnunum.
Sağlamlık konusu da göreceli bir kavram. Siz belki downhill yapacaksınız belki normal kullanacaksınız. Normal kullanımda, kullanmayı bildikten sonra kolay kolay arıza çıkarmaz. Hangi marka olursa olsun kullanmayı bilmek lazım.

• Beğen
Tepkiler: aligul46
Geri