Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Corelli

hayırlı olsun
ilk iş tekerleri söküp jant bantlarını kontrol edin 2018 modellerin jant delikleri sivri ve bantları çok kötüydü 5 iç lastiğim bu yüzden çöpe gitti .
Sonra fren pabuçları çok kötü onları baradine ile değiştirin
Sele 3-5 km sonra rahatsız edebilir çok kötü bir sele değil idare edebilir

Scudo
@zsinankarabulut

Hayırlı olsun hocam güzel bisiklet kafamı kurcalamıyor değil ;)

• Beğen
Tepkiler: zsinankarabulut
@Greystone teşekkür ederim frenleri değiştireceğim en kısa zamanda. Lastik ve bant kontrollerini yaptım bir sıkıntı görünmüyor. Yarın sabah bir tur atacağım inşallah.

@TatanQa_tr teşekkür ederim hocam. Şehir bisikletinden sonra baya hafif geldi 5 km kadar deneme şansım oldu sonrasında işe gittim. Ama şehir içinde ulaşamadığım hızlara ulaşma şansım oldu ? yarın daha detaylı bir inceleme elimden geldiğince paylaşmayı düşünüyorum.

@Greystone
Evet frenler bana da kötü geldi gerçekten.
Yalnız selenin bu kadar rahat olmasını beklemiyordum ben.Sele iyi :)
(fren pabucu olarak en iyisi baradine mi yoksa fiyat/performans ürünü olarak mı önerdiniz?):kötü:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: zsinankarabulut
@Greystone ali den o masayı aldınız peki dayanıklı mi cin standı yani sonuçta ali pek güven vermiyor maşaya canımızı emanet ediyoruz sonuçta

@Emre Yönlüer

herkes baradine öneriyordu bende ondan aldım baya fark ediyor

@yunusemre053605

dayanıklı gibi gözüküyor pek ısınamadım karbon maşaya zaman gerek
200 liraya satılanlar yerine 300-350 liralıkları almanı tavsiye ederim zaten görselden kalite farkı belli oluyor gravel için yapılmış daha kalın olanlarda var

@Rumpelstiltskin
vites kolu claris yazıyordu düzeltmişler clarisde 8 vites zaten

düzeltmeden önce hali
(link)

(link)

düzeltme yaptıktan sonra :)

Corelli kr100 alınırmı ilk defa yol bisikleti kullanacağım başıma çok masraf açarmı veya 2000 tl ye kadar önerebileceğiniz yol bisikleti varmı ?

@ahmetmayda
Corelli kr100 yerine 2.el triban 520 felan alırsın 1000-1500 tl'ye
hatta decatlonlarda sıfır 2000-2500 liraya düşüyor ara ara

Corelli KR100 yerine şu an 1999TL 'ye sıfır Triban500 var . Yeni başlayan biri olarak tercihim oldu daha rahat kadro açılarıyla. Bir bakın derim.

@Greystone
bisikletten anlamadığım için 2 ele pek bakmak istemiyorum kazıklanmamak için maksimum 2000tl olarak önerdiğiniz sıfır bisiklet varmı ?
@TatanQa_tr
stoklarda yok malesef triban 500

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
@ahmetmayda
araba alırken ustaya götürmüyormusun sende iyi bir bisikletçiye götür :)

@ahmetmayda
ayrıca decatlona git diğer mağazalarda stok varmış ordan getirirler

@Greystone
konyada yaşıyorum ve bana en yakın decathlon ankarada ve bisiklet için ankaraya gitmeme ailem izin vermez bianchi slr500 ilanı gördüm onu bir bianchi servisine götürsem bakma konusunda yardımcı olurlar mı ?

@ahmetmayda
bakarlar işten anlayan iyi bisikletçiyede gidebilirsin otomobil değil sonuçta servisine gitmek şart değil eskiklerini söyler fiyattan düşersiniz anlaşır alırsın

Geri