Scudo Sports

Corelli

Eksik ve hatalı gördüğüm yönleri mail attım bakalım ne şekilde dönüş yapacaklar. Burada editlerim.

Scudo
Yakın zamanda yerli marka bir bisiklet almak istiyordum iyi bir alternatif oldu benim için

Biliyorum tüm malzemeleri yerli değil ama yerli sermaye ile kurulmuş bir firmaya destek çıktığımızda bir çok ürünü üretebilir duruma gelebilir.

Umarım argeye gerekli önemi verirler

tapatalk yaz kızım

Attığım mailin cevabı geldi;

Öncelikle yapıcı eleştirileriniz ve güzel temennileriniz için çok teşekkür ederiz. Ülkemizde bisiklet sektöründe alışılan üretim mantığının dışında , kendi kadro ve kozmetiğini uygulama mantığına dayalı bir imalat yöntemini benimseyerek 2016 sezonunda faaliyete başladık.
Amacımız bisikletin ana malzemesi olan kadro konusunda yurtdışı tedarikçilerine bağımlılığı ortadan kaldırıp daha hızlı ve kullanıcı ihtiyaçlarını tam anlamı ile karşılayabilen bir Türk firması olarak hizmet vermektir.
Bu süreçte , ürün guruplarımızı belirlerken her gelir gurubuna alüminyum kadrolu bisiklet kullanma konforunu ulaştırabilmek için model yelpazemizi elimizden geldiğince geniş tutmaya çalıştık.
Web sitemizi oluştururken kadro ölçüleri , renk vb diğer açıklamaları olabildiğince açık ve net şekilde belirtmeye gayret ettik. Siz ve diğer dostlarımızdan gelen eleştirilerden anladığımız kadarı ile bilgi ve açıklamalar konusunda daha detaylı bilgileri sizinle paylaşmamız da fayda var.
Web sitesinin yapılış aşamasında kullanılan teknik sebebi ile özellikler ve çizimlerin büyütülemediği konusundaki uyarınızda son derece haklısınız.
Türk bisiklet sektöründe yeni bir tarz , yeni bir soluk ve tam anlamı ile üretici olarak yer alma iddiası ile yola çıktığımıza göre bu yorum, eleştiri ve talepleri göz ardı etmemiz mümkün değildir. Bu nedenle Web sitemizin en kısa sürede düzenlenerek bu yönde tüm bilgiler ve teknik düzenlemelerle beğeninize sunacağımızı söylemek isteriz.
İlgi ve eleştirileriniz için teşekkür eder saygılar sunarız.

@D.Mustafa İnatla üstünde durulması gereken bu bence, marka yaratmaya çalıştığı bu imajla bile hayat bulur sektörde. Varsa eleştiriniz katkı koymak adına iletiniz markaya, dönerlerse teşekkür eder sonuna kadar destekleriz, dönmezlerse de kendilerinin bileceği iş, diğerleri gibi yok olur giderler. Tabii icraatta görmek lazım bir de, şu ana kadar kendilerine iletilen eleştirileri dikkate alıp gerekli düzenlemeleri yaparlarsa daha çok konuşuyor oluruz biz bu markayı, selamlar.

İyi yaklaşım

Foruma yetkili ve bilgili birini davet edelim ve bizlere detaylı bilgiler versin.

Burada bisiklet konusunda uzman olan kişiler bilimsel tavsiyelerde bulunsun.

tapatalk yaz kızım

@kutlucan
Sitesinde fiyat listelrti mevcut

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rekabet iyirdir hojdur sektörü büyütür bende accell bisikleti aradım geçenlerde okulu bitiriyorum bisiklet sektörünün gelişmesi için çalışmak istiyorum dedim döndüler sağolsunlar ama askerlik sıkıntı oldu..

@cihan14
Çoğu ünlü olmuş marka asla tek ülke malı parça kullanmaz . Bugün mercedes,bmw de bile Türk malı parçalar var o yüzden bu kısım önemli değil. Önemli olan bisikletin kadro geometrileri ve görsel çizimleriyle fark yaratıp ün yapmak . Giant , merida , cannondale , santa cruz gibi markalar bu yüzden dünya markası onlarda Japonyanın shımano sunu , fransanın mavic ini , almanyanın continental ini kullanıyolar.

Arkadaşlar sitedeki yol bisikletinde 1.0 olan terra modeldeki vites kollarından nerede bulabilirim? lütfen çok lazım o kadar lazımki inanamazsınız :D bayağı lazım :)

Bisiklet renk seçimleri ve üzerindeki grafik uygulamalar, diğer Türk rakiplerine göre çok daha önde geldi bana. Ama marka isminin seçimi ve altındaki kırmızı yeşil
çizgiler ve bu çizgilerin solunda da görünmez beyaz çizgi olduğunu kabul edersek , Italyan gibi gözüksün amacıyla yola çıkıldığını çok belli ediyor, keşke daha modern ve özgün yaklaşılsaydı. Bisiklet görünümlü ikonun ise bir an önce kullanımdan kaldırılması lazım çok kötü. Umarım zamanla uzak doğudan kadro getirtmeye başlamazlar tamamen yerli üretim devam eder, başarılar dilerim.

Eskişehiri mize hayırlı olsun öncelikle.
Ürünler kaliteli görünüyor ancak ağırlık bilgileri mevcut değil bence önemli.

Ben yerliciyim. Paramız arkamızdan kuyumuzu kazan ülkelerin kursağına gitmesin. bu işi sonuçta eğlence ve sağlıklı yaşam için yapıyoruz kaçımız yarış amaçlı sürüyor ki bisikleti?
Varsın aerodinamiği bi tık düşük olsun. 1-1,5 kg ağır olsun hiç sorun değil. Kaliteli ürün yapan müşteri memnuniyetine özen gösteren Türk firmalara destek olursak ilerde italyanları , fransızları geçmiyeceğimiz ne malum.

Yeni haberim oldu bu markadan :) Bir Eskişehirli olarak sevindim, bunu baştan belirteyim. Kadroları kendilerinin üretmesi de çok güzel. Marka ismi konusunda genel fikre ben de katılıyorum. Reklamcılar/pazarlama profesyonelleri mühendiscilik oynayip alaşımlara şekil vermeye çalışıyor mu, hayır. Mühendisler/firma sahipleri-yetkilileri de marka yaratma, görsel tasarım, pazarlama iletişimi gibi konuları erbabına bıraksa çok daha şık ve profesyonel bir temel ile yola başlayabilirlerdi. Yine de takdir edilmesi gereken bir girişim. Kendini yerli olarak lanse eden, guce tapan, yandaşlıkta boyut atlamış ve her açıdan desteklenen rakibi, ünlü market bisikletcisi varken, bu alana yatırım yapmak cesaret ister.
Modeller aşure stili, cok fazla stile cok genis bir yelpazeden girmişler. Bir şehir bisikletcisi olarak bence sabit maşalı alternatifleri yeterli değil. Carraro geçen sene 327 ve 330 ile denediği bu sınıfta kendisinin de çok beklemediği bir başarıya ulaşınca bu sene 325, 321 vs bir kaç model daha ekleyerek bu kategorisini guclendirdi mesela.
Yol modeli de cok az. Mesela terra 2.0 veya benzeri bir bisiklet düz gidon ile de sunulabilirdi fitness olarak.
Sanirim bu yazi tecrube kazanarak gecirip, onumuzdeki sezona bir cok modeli delist ederek ve daha iyi hazirlanarak başlayacaklardır.

• Beğen
Tepkiler: Tuğrul Tomba
Hayırlı olmasını temenni ediyorum. Eleştiri lere gelince ben eleştiri nin her türlüsünün firma için faydalı olacağı kanısındayım. Ürünler de firma da, ismi de eleştirilsin. Ağaç budandıkça daha gürbüz olur.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba, sizce bu bisikletin fiyatına göre donanımları Nasıl 2300 gibi bir fiyatı var

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    91 KB · Okunma: 108
Bu karşılaştırmaları bende çok merak ediyorum

Umarım ustalar yorumlasa iyi olur

tapatalk yaz kızım

Birde markaya bu kadar sahip çıkıyoruz forum üyelerine özel bir indirim yapsalar süper olur bence

@uguryilmaz144

Abi senin bu bildiklerini endüstri mühendisi adam bilmiyor yemin ederim bilmiyor :D..

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
Geri