Scudo Sports

Corelli

Corelli'nin adı İtalyanımsı olmuş. En azından Sedona kadar kötü,Orbis kadar Orbea sahtesi gibi olmamış. Yeni bir marka olması beni sevindirdi.

Scudo
Markanın ismini eleştirmek bence şuan için saçma kalır.Yakındığımız bi konu bisiklete önem verilmemesi ve bu marka ile atılım olduğunu görüyorum.Umarım iyi yerlere gelirler işini iyi yapan yükselir;)

En ust segmenti.leone serisi heralde donanım fiyat oranı iyi geldi bana.. ağırlık olarak da 13.3 kg yazmışlar tabiki ileride daha iyi kadrolar daha hafif bisikletler üretilir diye dusunuyorum. Tabi bizim gibilerce desteklendiği sürece

@onurta
@onurta arkadaşım öncelikle merhaba . Buda benim ilk post um. Bende senin gibi biraz ön yargılı olarak baktım markaya ancak 2 haftadır her gün 10 km gidip geliyorum bununla :) (link). Oldukça hoşuma gitti güvenerek alabilirsin. Sanırım samsundasın. Ürünün serviside Samsunda mevcut ve ustası oldukça ilgili ve alakalı. Her konuda yardımcı oluyor. Marka bakımından herhangi bir sıkıntısı yok güvenerek binebilirsin.

(link)
Bu haftaki velesbid etkinliği corelli sponsorluğunda.

XT1068 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadro,jant, aynakol, gidon, gidon boğazı firmanın kendi üretimi bazı aynakollar shimano birçok bileşenler i üretmesi güzel görsel olarak bazı modellerde gidon boğazları biraz iri olmuş gibi geldi bana.
Emekleme evresinde olan bir firma için iyi gibi fiyat aralıklarına bakarsak.

XT1068 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Geçen gün firmanın yerel gazetelerle birlikte dağıttığı ürün broşürü geçti elime. Broşürdeki her şey baştan sona İngilizce yazılmış.

Türkiye'deki tüketiciye ürün satmak isteyen bir firma neden böyle bir broşür hazırlar anlamış değilim. Firma iyi niyetli olabilir ama böyle acemice şeyler yapmaması lazım. Türkçe konuşulan bir ülkede mal satmak istiyorsanız bir zahmet ürün broşürlerinizi Türkçe hazırlayacaksınız.

Bu iş sonuçta arz talep meselesi Adam bisikletin markasını korel koysa pek çok kişi imajından dolayı tercih etmeyecek,ismini Corelli koyunca da aman cok ozenti ,İtalyan ozentisi bık bık bık .Önemli olan yerli ciddi bir üreticinin piyasaya çıkmış olması.Ben dibine kadar destekliyorum ..ithal ürünlerle aynı kalitede aynı fiyatta olursa alirim,ki bence urun kalitesi ve fiyatları gayet iyi ..

• Beğen
Tepkiler: cihan14
(link) bu yol bisikleti sizce alınır mı? ve alındığında mutlu eder mi? claris set yeterli olur mu?

Başlangıç için dişli oranları bence zorlayıcı yol bisikleti kullanan arkadaşlar daha iyi fikir verebilir.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@pYRoSpeC
Sitesinde yazan fiyata mı satılıyor yoksa o bayi fiyati mi ?

@tanchu
Yorumu okuduğumda acaba 53-39t aynakol mu var diye düşündüm. Linke girince 52-42t ve 12-25t kombinasyonunu gördüm. Bu ikiliyle tırmanış yapmak ölüm olabilir.

Katlanır modellerine baktım, tasarım açısından pek yeni bir şey olmamasına rağmen kullanılan parçalar sanki diğer yerli markalara göre daha derli toplu gibi geldi bana. Mesela 50 aynakol ve 12-25 ruble, gidon ayarlanabiliyor, arkada bagaj da var, ve ağırlık 13.8. Yok yine çok :) daha hafif olmalı. Lastikler iyi seçilmiş gibi sanki. Bir de dikkatli bakınca suluk vidaları görünüyor, delmeye filan gerek yok. Tabi katlanmış halinde taşınması ne denli kolay bilmiyoruz. Bu da önemli bir faktör.

Ama ben yine de yatay değil dikey katlanır bir bisiklet görmek istiyorum bu üreticilerden.

xx firmalar gibi sattim bitti demesin yeterki. Xx firma ismine gerek varmi bence yok

Bu kadar 'elin oğlu hayranlığı olan bir forumda ve ülkede isim ne olabilirdi? adamlar dersine iyi çalışmışlar bence 'ümit bisiklet var mesela kaç kişi inceleme yapmş almış kullanmış kimse yüzüne bakmıyor markanın çünkü ismi ümit isme takılan arkadaşlarıda anlamıyorum sedona,salcano,kron veya trek vb çokmu normal ve mantıklı isimler;bence yapılan işe bakmak lazım kadro kalitesi nasıl,işçilik güzelmi ilk etapda bunlar önemli.

Geri