Kadronunun yerli üretim olması ve Eskişehirden çıkan bir marka olması çok hoşuma gitti. Fakat bazı sıkıntılar var. Sadece 2 yol bisikleti var. Bahara yol bisikleti düşünen biri olarak a ne güzel alırım adamlara destek olur dedim ama 52 42 aynakol nedir abi, kim sürecek onu? Öyle aynakollu bisikleti efektif sürebilecek adamın zaten alt seviye claris setli bisikletle işi olmaz. En azından birkaç opsiyon olmalı, claris, sora ve üst seviye olarak tiagralı modeller. Bisiklet sporuna çok aşina olmayan türk insanına daha insan gibi 50 34 gibi aynakollar en kötü 12 28 rubleler hatta -30 32- daha iyi lazım. Yoksa iş çocukluk zamanı çelik bisikletle rampa çıkma buhranına döner. Bir de bu mtb, şehir bisikleti değil ki buna gidip neco meco ne idüğü belirsiz 3-4 dolarlık kare mil göbek koyuyorsun. Yani alt ve orta sınıf bisiklet üretim hedefliyoruz demişler de bunlar alt oğlu alt olmuş. Bu haliyle alan pek olmaz yol olarak. Zaten yol alan genelde diğer tiplerden geçmiş biraz tecrübelenmiş ne istediğini bilen adam olur. O konuda çuvallamışllar diye düşünüyorum.