Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Corratec Revolution World Cup Full Karbon MTB

hayırlı olsun bisikletin güle güle kullan allah kaza bela vermesin...

Scudo
Murat bey, yeni bisikletiniz hayırlı olsun. Mtb'den pek anlamam ama özellikle kadro çok iyi görünüyor. Verdiğiniz paraya değeceği kesin...

Tek kelimeyle ergonomi, başka da birşey demeye gerek yok, size gerçekten imrendiğimi de söylemeden geçemeyeceğim :) bisikletiniz hayırlı olsun.

bu bisikletin rengine bittim...gerisi yalan

Hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar.En iyileri sizlerin olsun..

on numara bir yarış canavarı olmuş hiç bir eksiği yok heleki cantlar mükemmel uyum sağlamış fotosunu pc kayıt ettim bile .güle güle kullan reis

delta nın sitesinden corrateclere bakarken en çok dikkatimi bu bisiklet çekmişti.güle güle bin darısı benim başıma da diyemeyecem çünkü benim bütçeyi baya aşıyor.

World cup dedikleri böyle bir şey :D
Hayırlı uğurlu olsun reis
reisede bu yakışır :cool:

Corratec'in karbon kadroları çok estetik. Hayırlı olsun.

Hayırlı uğurlu olsun.Allah kazadan ve beladan uzak tutsun.Sağlıklı günlerde bol pedallar sizin olsun.

Saygılarımla

Murat ALTINCAN

Hayal etmek bile zor...Hayırlı olsun...Nazar değmesin...!

Ya söylenecek söz yok..Yani ne bilim güzel denir,süper denir,çok iyi denir ama ne bilim buna söylenecek söz kalmamış..Sınırlarını aşmış...Ama yinede olağanüstü diyim...Güle güle kazasız belasız iyi günlerde pedallamanız dileğiyle..

Reis git gide çıtayı yükseltiyorsun 4. bisiklette karbonu buldun.
Beşinci bisiklet kesin yol bisikleti olur , sonrasında geç kalmışsım daha önce aklım neredeydi dersin fakat antrenmanlı olduğun için çabuk alışırsın.
Konuya dönecek olursak hayırlı uğurlu olsun , iyi günlerde sen istediğin sürece bisikletin hep yanında olsun keyifle binmen dileği ile ;

Arkadaşlar çok teşekkürler.Çok sağolun varolun.

Campagnolo tahminin de haklısın.5.bisiklet kesinlikle bir yol bisikleti olacak.:)

hakkaten cok estetik.. aynı zamanda cok agresif duruyor makina.. güle güle kullanın!

Geri