ÆSir
Dora Otomotiv Yedek Parça
- Tepki
- 1.472
- İsim
- Emre
- Başlangıç
- 2001—02
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Kendilerini ne sanıyorlarsa... gelmesinler daha iyi..."Aşı Karşıtlığı İle Mücadele" Kampanyası....
263831 dosyayı görüntüle
Fotoğrafı görünce, forumdaki bu konu geldi aklıma, kampanyaya katkı olsun istedim..
Güzel geçsin bayramınız...
Uzlaşı diyelim. Eşinize, biliyorsun aşı maşı istemiyorum ama sen mutlu ol diye olacağım deyin. 😏Ben aşı olmak istiyorum ama hanım aşı için sıra almış. İki haftadır "ben olmayacağım" diyorum, her konu açıldığında biraz hırlaşıyoruz ama bir kaç günüm kaldı, savunma yolu lütfen. 😅
Siz gidin aşı sırası olunca ayrı kabinlere alıyorlar eşinizi alırken aynı anda işlem yaptığınız için siz sağlık çalışanına vazgeçtim diyip bir parça pamuk ve formunuzu alıp kalkın herkes mutlu olsun 😀Ben aşı olmak istiyorum ama hanım aşı için sıra almış. İki haftadır "ben olmayacağım" diyorum, her konu açıldığında biraz hırlaşıyoruz ama bir kaç günüm kaldı, savunma yolu lütfen. 😅
Zaten sınırlı sayıda aşı var, ziyan edilsin yani...Siz gidin aşı sırası olunca ayrı kabinlere alıyorlar eşinizi alırken aynı anda işlem yaptığınız için siz sağlık çalışanına vazgeçtim diyip bir parça pamuk ve formunuzu alıp kalkın herkes mutlu olsun 😀
Ziyan olmaz hatta bir doz artmış olur.Zaten sınırlı sayıda aşı var, ziyan edilsin yani...
Ziyan edilme kısmı şırangaya çekildikten sonrasına gittin galiba o da o kadar önemli değil zaten diğer sırada bekleyene yapılır artmış olur ki ben sadece muhabbetine söyledim, sınırlı sayıda aşı var demenize hiç değinmeyeceğim tartışmaya açık bir konuZaten sınırlı sayıda aşı var, ziyan edilsin yani...