Scudo Sports

Covid-19 aşısı olacak mısınız?

Ya bu arada eşim tek doz oldu yasak olmasa şimdi ikinci dozu olacaktı yasak olunca 20 Mayıs dediler.. ben ne anladım şimdi iki dozdan

Scudo
"Aşı Karşıtlığı İle Mücadele" Kampanyası....
186049067_4192077210857810_8197867882810875394_n.jpg

Fotoğrafı görünce, forumdaki bu konu geldi aklıma, kampanyaya katkı olsun istedim..
Güzel geçsin bayramınız...

İleride ne gibi etkileri olacağını bilemiyoruz hangi planın parçasıdır acaba. olmama hakkımı kullanacağım sonuna kadar da direnirim zorla yaparlarsa ona bir şey yapamam güvenmiyorum kimseye.

Arkadaşlar 2 doz sinovac oldum. Bir sıkıntım yok henüz. İnşallah olmaz👍

Ben de iki doz sinovac oldum ertesi gün sabahına ve akşamına işe bisikletle geldim sıkıntı olmadı. İlk iğneyi yedikten kısa bir süre sonra mide bulantısı ve akşamına yorgunluk oldu o kadar. Ağrı, sızı, kötü hissetme gibi durumlar olmadı.

Ben aşı olmak *istemiyorum ama hanım aşı için sıra almış. İki haftadır "ben olmayacağım" diyorum, her konu açıldığında biraz hırlaşıyoruz ama bir kaç günüm kaldı, savunma yolu lütfen. 😅
Düzeltme: Akıllı telefon azizliğine uğradım sayın @_Madmexx _ 😅

Son düzenleme:
Sayın @Cemal Ç. Istiyorsanız sorun nedir?
Ben de istiyorum ama bir sıram bile yok hala:koptum:

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
19 mayis'da ilk doz biontech'imi oluyorum bakalim

Ben aşı olmak istiyorum ama hanım aşı için sıra almış. İki haftadır "ben olmayacağım" diyorum, her konu açıldığında biraz hırlaşıyoruz ama bir kaç günüm kaldı, savunma yolu lütfen. 😅
Uzlaşı diyelim. Eşinize, biliyorsun aşı maşı istemiyorum ama sen mutlu ol diye olacağım deyin. 😏

Ben aşı olmak istiyorum ama hanım aşı için sıra almış. İki haftadır "ben olmayacağım" diyorum, her konu açıldığında biraz hırlaşıyoruz ama bir kaç günüm kaldı, savunma yolu lütfen. 😅
Siz gidin aşı sırası olunca ayrı kabinlere alıyorlar eşinizi alırken aynı anda işlem yaptığınız için siz sağlık çalışanına vazgeçtim diyip bir parça pamuk ve formunuzu alıp kalkın herkes mutlu olsun 😀

Siz gidin aşı sırası olunca ayrı kabinlere alıyorlar eşinizi alırken aynı anda işlem yaptığınız için siz sağlık çalışanına vazgeçtim diyip bir parça pamuk ve formunuzu alıp kalkın herkes mutlu olsun 😀
Zaten sınırlı sayıda aşı var, ziyan edilsin yani...

Zaten sınırlı sayıda aşı var, ziyan edilsin yani...
Ziyan edilme kısmı şırangaya çekildikten sonrasına gittin galiba o da o kadar önemli değil zaten diğer sırada bekleyene yapılır artmış olur ki ben sadece muhabbetine söyledim, sınırlı sayıda aşı var demenize hiç değinmeyeceğim tartışmaya açık bir konu :)

05 Mayıs itibari ile ikinci doz Biontech aşımıda tamamladım herhangi bir sorun yaşamadım.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Dostlar, biontech'in aşısı bir ampülde 6 kişilik doz çıktığı için randevu sistemi ile çağırılıyor, gelmeyenlerin dozu ziyan olmuş oluyor, aşıyı temin edemeyenlerin sorunu zaten asıl problem orayı geçtik artık, bari eldeki aşılar aşıdan fayda görecek kişilere vurulsun. Vurdurmayacaksanız da normal şekilde randevu falan almayın yani...

Ben de ikinci doz biontechi oldum bir sıkıntı olmadı. Söyle bir uygulama yapmışlar aşı için gelen kişi 6 yi bulana kadar kutuyu açmıyor aşıyı yapmıyorlar. Bence güzel uygulama.

• Beğen
Tepkiler: Deniz A
Geri