Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

CST Lastikleri nasıl bilirsiniz?

yuk durumu olmayacak cunku cadir ve uyku tulumlari ekiple birlikte gelecek kamyonun bagajina konacak.Yuk sikintim yok yani ferhat arkadasim.Sanirim linkte verdigin lastigi alacagim online siparis verilebiliyor gordugum kadariyla.Cunku Bursada yasiyorum.Ilgi ve alakan icin cok tesekkur ederim.

Scudo
@mecit öztürk

Rica ederim. Bursaya sevgiler. Haziranın ortasından sonra geleceğim oraya bisiklet ile. Ahmet Tarık Ok dostum ile buluşacağız inşallah müsait olursanız sizide çağırırız.tanımıyorsanız sizin katılacağınız etkinliğe oda katılacak muhakkak tanışırsınız.

@ferhat köse
Ahmet Beyin ismini not ettim inşallah tanışırız etkinlikte.Bursaya geldiğinizde sizinle de tanışmak isterim.Tekrar teşekkür ederim.Görüşmek üzere.Saygılar.

@önder aşık

(link)
(link)

kaliteli ve yol tutuşu iyi olan Schwalbe lastikler içindir verdiğim linkler, Black Jack Sedona 741 ve 751 le geliyor, gayet uygun ve ucuz lastikler. Smart Sam sanırım ilk versiyon ve oda daha kaliteli, 781'le Smart Sam 2.0 geliyor. Kararını ver. Smart Sam alsan 40euro 90 lira falan yapıyor iki lastik. Black Jack 2 tanesi 60lira civarı yapar.

şahsen şuan lastik değiştirme aşamasındayım, CST traveller city kullanıyorum (1.50), konforundan pek memnun değilim, darbeleri direk seleye veriyor. birde ufak girintilerde lastik sekiyor sanki :D açıkcası bir daha cst lastik almam. patlama oayına gelince, tamamen şans işi... yeri geldi küçük bir cam parçası girdi, yeri geldi komple cam kırıklarıyla dolu yola girdim patlamadı. şimdi maxxis overdrive alma niyetindeyim

Arkadaşlar bisikletteki cst servant lastikleri değiştirmeye karar verdim.Decathlon mağazasındaki 3 model arasında kalıp danışmak istedim.İstanbul içinde ulaşım amaçlı kullanacağım bazen hafif düzensiz yollar da oluyor şehir içinde, lastikleri değiştirmek istememdeki sebep biraz daha yüksek süratlere daha rahat çıkabilmek.Baktığım modeller

Vittoria Adventure Touring 700x35

Vittoria Randonneur 700x35

Michelin dynamic 700x28

Arkadaşlar bu modellerden hangisini dayanıklılık/Yol tutuş/hız performansı açısından istanbul içi kullanım için tavsiye edersiniz?Halihazırdaki 700X42 Lastiklerimin yerine takarsam performansta ne kadar fark olur?Değişime değer mi?

Eğer lastiğe 100-150TL harcamak istemiyorsanız, alacağınız en iyi lastik CST'dir :)

@b.özgür KUL

Vittoria'nın 28C lastiğini bir arkadaşım kullanıyor. Performansı nasıl bilmiyorum fakat almadan önce oldukça araştırmıştı lastikleri. Bir bildiği vardır aldıysa.

Michelin'in lastiklerini hiç kullanmadım bisiklette :)

Merhaba arkadaşlar. Yeni konu açmak istemedim.
CST lastikler hala bu konuda söylendiği gibi kötü mü?
2016 model Giant Seek 3 aldım, üzerinde CST Classic Zeppelin lastik ile geldi.
(link)
2015 modelinde Schwalbe Big Apple ile geliyormuş.
(link)

Bisikleti her türlü zeminde kullanmak istediğim düşünülürse hangisinin performansı daha iyidir kıyaslama yapabilecek var mı?

cst lastikler genel olarak aynı seviye çok iyi değil ancak maxxis lastikler de aynı firmanın

Özellikle cst zeppelin ile schwalbe big apple lastikleri kıyaslayabilir misiniz? biri diğerinden her konuda üstün müdür? yoksa ikisinin de avantaj ve dezavantajları var mıdır?

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@hsngrms Günaydın, Lastiklerim CST değil ama dün bisikletimi bakıma götürdüğüm ustamın söylediklerini aktarayım belki fikir olur.
Kenda lastikleri Schwalbeyle değiştirmek istediğimi söylediğimde; hiç gerek olmadığını ve ancak bir sene sonra bir dahaki yaza gel lastiklerine bakar konuşuruz dedi.
Paran çoksa git bir gariban sevindir dedi. Ki bu adam esnaf lastik satmaz istemez mi? Şuan o lastiklerin en ucuzu 70TL çifti 140TL. neden para kazanmak istemesin.
Belki başka bir yere gitseydim tabi olur değiştirelim diyip, değiştircekti.
Velhasıl kelam enaz bir yıl kullan bisikletini, bir aksilik olmazsa seneye yaza değişirirsin yada kullanımına bağlı olarak.
İyi günlerde kullan.

• Beğen
Tepkiler: hsngrms
@M.Cüneyt K. günaydın. Teşekkür ederim yanıtın için. Yalnız yanlış anlaşılma olmasın daha şimdiden lastik dahil herhangi bir şeyi değiştirme niyetim yok. Sadece hangisi daha iyi merak ettiğim için soruyorum. :)

• Beğen
Uzak durmak gerekiyor. Schwalbe varken schwalbe alınır.

• Beğen
@mehmetlevent yeni lastik alacak olursam zaten kaliteli alirim bulabilirsem Schwalbe nin renkli lastiklerinden alabilirim bisiklete uysun diye kahverengi alabilirim ama tabi bu bi aksilik olmazsa en az 1 sene sonra olacak bir sey. gerci cst erimiyor deniliyo ama hele bi senesi dolsun memnun olmazsam cstyi soker yedek lastik yaparim.

LG-D958 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@hsngrms olaki lastiklerini değiştirisen tabiki elden çıkarma CSTleri gün gelir lazım olur bulunsun kenarda.

• Beğen
Tepkiler: hsngrms
Cst lastikler f/p lastigidir yol tutuş filan pek beklememek lazım bu lastikler yapılırken kauçuk kullanılmaz(bazı modelleri haric) çoğu böyledir. Onun yerine nylon denen malzeme kullanılır. Zaten bilen bilir Cst lerin nylon olanların ıslak hava performansını altinizdan kayıp gider bisiklet ne olduğunu anlayamadan.Tek güzelliği uzun seneler sapasağlam kalması.

Schwalbe elbette daha iyidir bence. Bir zamanlar kullandığım Rubena Hook lastikler yağmurda kayıyordu, şimdi Schwalbe Marathon Plus kullanıyorum. Fiyatına değiyor kesinlikle :)

Geri