Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

CST Traveller 26x1.15 City Classic (TEST)

iç lastiği de izmirden temin edicem. performansdan daha hesaplı iç lastik buldum. doruk bisiklette 5 tl

• Beğen
Tepkiler: kocak04
Scudo
iyi güzelde ıslak yerde virajdan dönerken kaymaz mı ?? bir defsında böyle lastikler yüzünden kamyonun altında kalıyordum. ıslak zeminde dönüş yaparken deneme imkanınız oldu mu ? düşmeme garantisi var mı ?

@tunermurat
Böyle bir garanti vermek imkansız , dikkatli olmak sizin elinizdedir ancak ben kullandım ve hiç bir sıkıntı yaşamadım ama şu anda kullandığım yol bisikletime daha güvenli olsun diye continental 4000gp almıştım ve çok memnun olmama rağmen bir anlık dikkatsizlikle viraj içinde düştüm şimdi lastiğe suç atamam tedbiride elden bırakmamalıyız.

@tunermurat

Eğer avatarınızdaki bisiklete takacaksanız, sakın denemeyin. O bisikletler çok ağır olduklarından o ince lastikler jantınıza gelecek olan darbeleri ememeyecektir. Üstelik o bisikletle viraj dönerken hele bu lastiklerle kuru hava bile olsa kayarsınız, çünkü bisiklet tır koltuğu gibi sürekli yaylanır.

• Beğen
Tepkiler: tunermurat
zaten avatardaki bisiklet iniş bisikleti! ona inca lastik mantıksız kaçar biraz.
ki birde bianchi

• Beğen
bu arada izmirdeki almak isteyen arkadaşlar bu gün doruk bisikletteydim. orda da cst 26*1.15 lastik bulbilirsiniz. fiyatı 20nin altındaydı.

arkadailar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim konuyla alakası yok ama bianchi yerine sedona borla alsam benim için daha iyi olur mu ? çünkü yeni başlayan birisi sayılırım hep,inize teşekkürler

@tunermurat

Evet çok daha iyi olur, hatta neredeyse bütün arka amortisörü olmayan bisikletler daha iyi olacaktır...

• Beğen
Neden lastiklerinizi satma isteğinizi alakalı alakasız her konuda dile getiriyorsunuz bunun için zaten bir bölüm var sizin yaptığınız yanlış bir davranış burası bir alışveriş siteside değil!!!

Hakan bey yazın karadeniz ege turu yapmayı düşünüyorum sizce cst bu lastikle mi? yoksa maxxis detanator alsam onla mı?haliyle çok uzun yol katetceğimden dayanıklı bir dış lastik istiyorum..ikidebir patlakda vermemesi lazım..sonuçta uzun yol 2de bir yama yaparsam moral diye birşey kalmaz :) ;) tavsiyenizi bekliyorum

Merhaba..
Bende Kron XC500 bisikletimde bu lastik takılı..
Bir kere karda gitmez bu lastik..
İkincisi uzun turlar için hele karadeniz turu için kesinlikle sorun çıkaracaktır..
Yağmurun çok olduğunu düşünürseniz o bölgede ıslak zemine pek gelmiyor..
Bir diğeri uzun turlara zaten bu kadar ince tekerle çıkmak doğru değil..
Hani asfaltlarımızın ne kadarı doğru dürüstki bol çukurlu karadeniz (ki ben karadenizliyim) yollarına 1,75 dişli mtb lastiği en ideali bence..

iyi günler..

• Beğen
Tepkiler: Barış TOPÇU
bisikletimde CST CRITER var fakat ağırlığımdan ve fazla sürüşümden dolayı arka dişlilerde aşınma oldu ki yaza bu aşınma iyice artıcaktır önerebilceğiniz lastik var mı ozaman?

bahsettiğiniz lastiğin fiyatı nedir?internette şuan bulamadımda bir de önemlisi Ankara da nerde bulabileceğim

teşekkürler :) peki daha uygun maddiyatlı bir lastik öneriniz olabilir mi acaba?birde daha hafif çünkü cidden ağır ve uzun soluklu bir turda zaten yüklere birde ekstradan bir kg artış olcak yaklaşık.. birde özür dilerim 50mesaj hakkımı doldurmadığım için özelden atamıyorum :(

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Boran
Anlıyorum önemi yok , fakat kendinizi ağır olarak beyan ettiniz bunun yanısıra bisikletinizde ekstradan yüke maruz kalacak , bunun için söz konusu lastiği önerdim evet ağır bir lastik ancak taşıma kapasitesi ve patlamaya karşı dayanıklı olması lastiği avantajlı kılıyor.Ben farklı bir model kullanmadım uzun soluklu turlarda o yüzden başka bir model kullanan diğer arkadaşlar umarım fikirlerini paylaşırlar.

yorumunuz için teşekkürler Tarık bey..Rubena Walrus'u kullandınız mı? kullandıysanız tutuşu ve dayanıklılığı hakkında bilgi almak istiyorum yağmurda nasıldır?

Geri