Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

CST Traveller 26x1.15 City Classic (TEST)

evet 2 günlük kullanımımdaki izlenimlerim gerçekten çok başarılı fiyat performans çok iyi.bisikleti ilk aldığımda 1.5 luk lastik takmıştım ama belirgin bir iyileşme yaşamamıştım,tavsiyem lastiklerinizi inceltmek isterseniz 1.5 değil 26*1.15 cst kullanmanız .hakan hocamızada teşekkür ederiz bu bilgilendirmesi için teşekkürler
Alp ASLAN

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
Scudo
@alpaslan11

Alp Bey, bisikletlerimiz aynı olduğundan doğrusu yeni halini merak ettim yine, yeni lastik acaba bizim bisiklete nasıl durucak onu merak ediyorum, daha doprusu tahminen kestiremiyorum.
Bu marka lastiği ben de doğrusu almayı planlıyordum bir ara ama gözlerimle görüp de düşünmem daha doğru..

@celil.mayaoglu
Bence denemelisin bir ara resimlerini çekip gönderirim güzel durduğunu düşünüyorum
Alp ASLAN

Ben denedim, sonuç mükemmel.
Görüntü çok kötü oluyor, bisikletimin bu haline gülen çok oldu. Ancak SLR200 yol bisikletine bile kafa tutabiliyor (tabii ki bir süre)

http://www.resimkalesi.com/./data/media/32/PH_56.jpg

http://www.resimkalesi.com/./data/media/32/PH_57.jpg

http://www.resimkalesi.com/./data/media/32/PH_68.jpg

@tuninger_haa

Fazla gülmeyin başınıza gelir. Benim gibi hem gülersiniz, hemde yarış bisikletleri ile kapışırsınız :D :D :D

resimler ekledim fakat aceleye geldi ve biraz flu oldu kusura bakmayın ancak ben güzel durduğuna inanıyorum ve performansı gerçekten çok iyi görüşmek üzere Alp
(link)(link)(link)(link)

Evet bencede güzel. İnsan bir süre sonra alşışıyor ve ne kadar güzel olduğunu o zaman daha iyi anlıyor değil mi? Hız çok fark etti değilmi?

Bir çok bisikletli bu lastikleri deneyip kullanmaya başlayınca, o zaman göze normal gelmeye başalayacaktır, emin olun.

özellikle yokuşdaki performansım arttı buna sevindim
Alp

• Beğen
Tepkiler: suzunkopru
Bu lastiklerle mazgala düşülürmü? Gerçi her şehirde mazgallar aynı değildir belki. Ankaradakilere girermi acep?

Ayrıca Ankarada nerede satılır? Bilen varsa paylaşırsa memnun olurum

@deadlyman

Evet bu lastikeler için Mazgallar çok tehlike arzediyorlar.

tam fiyatı nedir arkadaşlar bu lastiğin çok farklı rakamlar gördüm konuda 25e iç dış çiftini aldım diyende var 50 diyen de var

@cosworth

İst.Eminönü Aslı Bisiklette 35 iç sış lastik çifti.

• Beğen
Tepkiler: cosworth
arkadaşlar bugün ankara performans bisiklette bakmaya gittim 1.40i çok ince geldi açıkcası sanırım 1.90 alıacam ama performansı çok farkedermi. şu anda zaten tiago var çok kalın

geçen hafta aldım test ettim lastikleri. özellikle yol tutuşuna ve performans artışına bir çok arkadaş vurgu yapmış olmasına rağmen vuruldum. şiddetle tavsiye ederim şehrin kurdu olursunuz yeminle :d gerci biraz mazgallardan dolayı paranoyak yapmıyo da degil hani...

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
nereden ve kaça aldın iç lastiği nasıl acaba ayrı mı oluyo bilgi lütfen teşekkür

Aslı bisiklette iç ve dış lastik ayrı olmak üzere çifti 35 lira idi.
Ben yazın hep bu lastikleri kullandım:
Artıları: Bisiklete ciddi bir hız artışı sağladı.
Eksileri: Lastikler ince olduğundan çukurlara hızla girince jantlar 8 çizmeye başlıyor. Bisiklet bu lastiklere ağır gelmeye başlıyor.

• Beğen
Tepkiler: Ali Emre Akcan
@suzunkopru

belirttiğiniz eksilere göre sanırım 1.90ı almam daha hayırlı olacak gibi sanırım kaldırımdan falan da inilmez çok ince modelleriyle. hız olarak aşırı farkı olurmu sizce 1.40 ve 1.90 arasında gelecek yaza bi uzun yol düşünüyorum o açıdan bakarsak hangisi daha uygun olur

@suzunkopru

Merhaba böyle bir sorun olmamalı belki cantlar yeterince sağlam olmayabilir veya hava basıncı yetersiz kalmış olabilir.

Onun dışında 1.40 veya 1.90 almayı düşünen arkadaşlar için şunu söyliyebilirim, 1.15 den büyük olanların bu lastiğin performansıyla uzaktan yakından bağdaşmayacağını düşünüyorum. Kanımca 1.15 dışındakiler yanlış olacaktır.
Geri sayfalarda yazılanları tekrar okumanızı öneririm yine bir kaç ayrı konuda da çok faydalı yorumlar yapılmıştı...
Hakan Yazman

Geri